- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlzx
csendes tag
válasz
Tomasman1985 #1777 üzenetére
Nekem pl a telefonom mindent lejátszik.
-
xlzx
csendes tag
Sziasztok!
Sikerül már valakinek rájönni, hogy miért nem játszik le mindent a youtube? Gondolok itt főleg az official music videókra. Emellett még a bejelentkezésnél van a gond, bejelentkezek,de nem játsza le a playtistemet,a kedvenceimet, "there may be congestion"
-
xlzx
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy film : Death.Race.2.2010.UNRATED.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD. Felirat vele egy mappában, ugyan ilyen névvel. Új magyar,blue fw. Feliratot nem ismeri fel,csak az angolt, ami benne van alapból is az mkvben. nem szeretnék muxolni. Esetleg valami megoldás?
(tudom,kössem össze a tvt a laptoppal és akkor már is van feliratom..de akkor miért vettem volna a játékost?
)
-
xlzx
csendes tag
válasz
LeszIttVigas #1730 üzenetére
eddig is rev 3 volt fent...most feltettem a magyar blue skint...ugyanúgy nem visz minden youtube videót. Főleg az official music videokat meg ugyanúgy nem hozza be a saját playlistemet...
-
xlzx
csendes tag
sziasztok! Melyik fw verziót tegyem fel r3-ra hogy minden youtube videót vigyen?
-
xlzx
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy az miért van, hogy youtubeon nem minden tetszik a lejátszónak? főleg az official zenei klippek..
-
xlzx
csendes tag
sziasztok!
r3ra feltettem a blue skint, a legújabbat. MoServ-en belül nem lát dolgokat és a gép sem látja(a MoServ manager). Találkozott már valaki ilyen problémával? online volt a telepítés nem pedig offline. Szeretnék torrentezni vele, de így nem tudok
https://4826045991918331377-a-1802744773732722657-s-sites.googlegroups.com/site/farvoice/install_en/mos_install_en.png?attachauth=ANoY7cqm3HVcYV1qi0bzKcMj6FRqLdonUxBSzi0HvxKwj4vE-6D-Gj4mj72TSmjYChd5ZXvC-W6rB1vLqm6mKr9aozSCao2swlvFpPfoXECKstiLBrSmUh9dc1Zy-PaUQf14o6aTKQxFxcVdx5eoymEbPj6f1Ql6GgJPVEex7GN4PYtdWEF-8k2EhPd-eSxNDJ2aQ-ThlkRWR0gsBoFfeecudp471xGI-w%3D%3D&attredirects=0 egészen pontosan ezeket a funkciókat látom.
még egy problémám van, nem mennek a net tv adások
pedig a hálózat rendbe van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest