- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazan23
aktív tag
válasz
kuksa90 #3187 üzenetére
Szai kuksa90!
Nem az a gond, hanem hogy nem akartam bekábelezni újra a szobát.
A projektorba elmenne a kép egy hdmi-n át a tv-tunerből (vagy stb-ből), de a ez erősítőbe, meg kellene egy 5 méteres koakszot buherálnom, hogy hangja is legyen.Egyébként megvettem egy leadtek vinfast dtv dongle gold-ot. 36 csatornát talált, meglepően éles, kockanélküli és akadásmentes az M1HD, komolyan sokkal rosszabbra számítottam.
Szuper!
Azonban a wow-faktor csak a számítógép monitorján él, mivel egyelőre nem tudtam megfejteni a windows media center "extender"-rejtelmeit (ez lenne az xbox, a tv, vagy ... az O!Play) ??? -
kazan23
aktív tag
Tudtok ti streamelni Windows Media Center-ből? (talán extendernek nevezi a WMC)
Ha igen, osszátok meg velem is...
(itt szipatom magam egy ideje, valami 8-számjegyű setup-keyt kellene valahonnan leolvasnom... pffff!) -
kazan23
aktív tag
Hegesztett már valaki XBMC-t az O!Play-re?
-
kazan23
aktív tag
Furcsa dolog történt velem, tévét szeretnék nézni.
...azaz nem is igazán én, hanem a gyerekeknek kellene foci-eb, olimpia, forma1 vetítést rendeznem. Mivel hivatalosan és "ingyenesen" nyomják elvben 1080i-ben, akár még élvezetes is lehetne.
1. tud-e a játékos olyat alapból (vagy hekkelve), hogy fog az internetről valami HD (sport) csatornát és azt lejátszom simán? (nem nagyon mélyedtem bele, mivel szinte csak mozira használom, amit mégis láttam az valami csúf VHS fíling volt)
2. ha vennék egy TV-tunert és befognám a DVB-T M1 HD-t, Win7 + Windows Media Center elvben tudná-e streamelni és azt meg észrevenné-e a játékos és lejátszaná-e?
Valaki próbálta már?
Tudom, tudom... de nem veszek tévét!
(mini Plus-om + projektorom van)
-
kazan23
aktív tag
válasz
eladogeppc #3150 üzenetére
Minden filmnél rendben van?
DVD-rip <|> 1080p/BD - DTS/TrueHD
Ha igen, próbáld valami másra kiküldeni a hangot, hogy leszűkítsd a kört.
Esetleg egy "gyári visszaállítás"-t nyomhatsz menüből...
LPCM? -
kazan23
aktív tag
válasz
kisgyerek85 #3116 üzenetére
Köszi, azóta megvettem a mini plust. A vassal semmi gond, viszont a fw katasztrófa. Hónapokkal ezelőtt vettem apósoméknak egy Ac Ryan minit (1), legfrissebb fw-t feltéve, tesztelgetve akkor azt képzeltem hogy ennél már nincs lejjebb... most megtudtam, hogy van mégis
Mintha időgépbe ültem volna, de azt is mintha eltérítették volna. Még most sem hiszem el, hogy nem lehet ABC, vagy dátum alapján sorba rendezve keresgélni a fájlkezelővel, vagy diavetíteni (hálózatról). Az már csak hab a tortán, hogy a network shortcut-ot kivéve nem jegyez meg hálózati mappákat.
eladogeppc
HDMI-n megy a hang is bele? Nem lehet, hogy hosszú, vagy ócska a kábel és nem viszi át a jelet, azaz a 720p +hang már sok neki? Nekem 15m-es noname kábel 576p-t még vitte, 720p-nél viszont zajos/csíkos volt már az o!play menüje is. A hangot én optikai kábelen küldöm ki, így nem teszteltem, de simán belefér a recsegés, ha már a képet sem bírja átküldeni. Ha... -
kazan23
aktív tag
Furcsa, amit írsz.
Banális, de nézd meg egy szövegszerkesztőben (monnyuk: Notepad++), hogy valóban van-e egyáltalán ékezet a felirat file-ban, ha van, akkor csekkold, hogy Dos/Windows, vagy Unix, vagy Mac formátum-e és valóban UTF-8-as kódolású-e, vagy ANSI, esetleg unicode, stb.
(az ablak alján is kiírja).
Még egy banálisnak tűnő dolog lehet a font kezelés. Lehet, hogy nem fér ki. Vedd kicsire a betűméretet! -
kazan23
aktív tag
Oké, tudom, de ha már, akkor...
O!Play Air HDP-R3 vagy O!Play Mini Plus?
Sehol nem látok értékelhető adatokat, ami alapján billenne a mérleg valamerre.
Chipset, Lan, fogyasztás talán?
Szól-e valami a Mini Plus mellett?
Köszönöm! -
kazan23
aktív tag
válasz
anddroid8205 #2674 üzenetére
Semmi nem szól igazán a mini mellett, hacsak nem a dédinek veszed...
>Hálózatos lejátszásra annyira nincs szükségem
Előbb lesz, mint hogy újat akarjál venni. -
kazan23
aktív tag
válasz
kisgyerek85 #2672 üzenetére
Köszi,
Használt R1 (<17e), R3 (<20e), vagy Playon HD (20-25e) között vacillálok.
Playon felé billen a mérleg a stabil (és buheramentes) jukebox és a hozzá adott hdd miatt, egyelőre. -
kazan23
aktív tag
Hmmm Jukebox on O!Play
-
kazan23
aktív tag
-
kazan23
aktív tag
-
kazan23
aktív tag
Még valami... jól látom, hogy nincs (és nem is lehetne?) olyan XBMC-szerű médiatárja, ami online frissül? (borító/adatok/szereplők/évjárat stb)
-
kazan23
aktív tag
Sziasztok,
Az elmúlt években kicsit kiestem a képből, vennék a nagyszülőknek egyet... csak nem tudom melyiket. R1, R3, Mini Plus, HD2. (az ár miatt akár használtan is)
Mi a mini plus és az R3 (AIR?) közt a különbség, a méreten és áron
kívül?
Jól látom alább?
R1+wifi (+6e Ft) = R3
R1+wifi+??? (+12e Ft) =Mini Plus
R1+wifi+Belső HDD hely (+16e Ft) =HD2Nem emlékszem már pontosan, de lehet, hogy a tuti ár/érték kombó az R1-es a HD2 (magyar) fw-ével?
Köszönöm!
-
kazan23
aktív tag
Mi abban a pláne, hogy itt a hardveraprón használtan 18-20e Ft?
újonnan meg 12 üzlet is adja 20e alattEzek szerint ti itt a topikban többnyire sd mozikat: divx-eket, dvd-ripeket vetítetek vele?
Még a gyári honlap is (természetesen) ódákat zeng, hogy zöttyenésmentes csuda az 1080p képesség... hol az igazság? -
kazan23
aktív tag
Neoteric, Warter!
Köszönöm a gyors felvilágosítást, évekig kutathattam volna...
3.szomorúan hangzik
4. Még szomorúbb...
5. WD-nél gyorsabb, úgy tudom. De nem az a mértékegység.
6. Minimalban gondolkodom (házimozi erősítő nélkül): Nas>media player>projektor/aktív 5.1 a terv.Hogy máshogy juttathatnám el (akár egy SW-HF5.1 6000-hez, akár egy S750 THX-hez) az 5.1-et? Egyedül a Z-5500 az ami fogadja, SPDIF-en is. Ismerünk hasonló árkategóriában analóg 5/7.1 kimenettel rendelkező lejátszót? Poppyt drágának és nagynak tartom és még annak sincs.
Kizárólag 720p/1080p mkv mozikra és 2-3-4 megás jpg diavetítésre használnám projektorral.
-
kazan23
aktív tag
Sziasztok,
Lámáskodni fogok egy kicsit, de kérlek, nézzétek el nekem, mivel sem a gyártók, sem tesztelő oldalain nem kaptam egyértelmű választ a felmerült kérdéseimre. Ha meg mégis majdnem, akkor annak az volt a vége, hogy "majd a következő fw-ben talán kijavítják..."
Tehát:
- Az Air és az R3 ugyanaz? (úgy tűnik nekem, hogy még az asus sem igazán tudja)
- Az R3 és Az R1 között valóban csak a wifi a különbség?
- A wifi valóban használhatatlan... 720p-től fölfelé?
(ugye a g-s szabvány elvi 54mbps-e a valóságban átlagosan 19mbps, többnyire úgy olvasom, hogy itt meg 3-4 mbps-re számíthatunk csak)
- Lehet-e akár okosítottt fw-vel zökkenőmentesen 720p-t illetve 1080p-t (mkv) lejátszani lan-ról? (nálam a 720p-k 4-9mbps, az 1080p-k 9-13mbps között vannak)
- 2-3-4 megás jpg-ekkel hogy boldogul, nagyon megkínozza?
(zoom, léptetés előre/hátra, stb)
- leglámább: az usb-csatlakozóra tehetek-e külső hangkártyát?
(azért, hogy az analóg 5/7.1 eljusson egy aktív hangrendszerhez)Végül: O!Play HDP-R1, vagy WD TV Live, vagy AC Ryan Playon!HD mini?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest