- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warter
addikt
válasz
sebgutkopf #2795 üzenetére
Igen, erősebb a hw, de hogy pontosan mennyivel azt csak a mérnökök tudják. De jó esély van rá, hogy ami nem ment az R1 használatával, az megy a minivel. Ki kell próbálni. Biztosat nem tudok neked mondani. Nekem mondjuk ami nem megy hálózaton keresztül az megy a rádugott külső vinyóról. Olyannal elég ritkán találkoztam, hogy nem ment se így, se úgy. Valami GC hiba szokott még lenni, de azon csak az újrakódolás segít.
-
fdisk
őstag
válasz
sebgutkopf #2701 üzenetére
Értem.
Köszi másnak is a választ.
Ha lesz kedvem hozzá,akkor frissítgetek majd. -
fdisk
őstag
válasz
sebgutkopf #2699 üzenetére
Értem.Köszi a választ.
Csak arra akarom használni amire gyárilag kitalálták.
Nincs szándékomban sw-vel buherálni.
A wifi-s kérdésre tudod a választ? -
Degeczi
nagyúr
válasz
sebgutkopf #1904 üzenetére
nem vagyunk egyformák
(ami nyilván jó)én pl. szoktam úgy letölteni, h utána hónapokig nincs rá érkezésem megnézni, addigra meg már rég semmitmondó a címe
vagy pl. havertól is hoztam már el általa letöltött filmeket
ha letöröltem egy filmet, sokszor bántam már utólag (vagy akár csak egyszerűen nem találtam meg a rengeteg írt DVD-n a keresett divx-et)
saját gépen én sem pazarlom rá a helyet, ott kell másra is, de direkt erre tartott vinyón miért ne (ugyanannyit fogyaszt akkor is, ha 200G van rajta, és akkor is, ha ötször annyi
) - ha jó a felület, kényelmesebb lenne a visszakeresés, mint különálló DVD-kről
(a filmek természetesen a saját mappáikban vannak, de így is lassú a lapozás a listában, mert csak egyesével megy - nincs PageDown. Bélyegnézetben egy sornyit ugrik, már annyival is gyorsabb)
egy TV beépített médiajátékosánál még elfogadnám az ilyen hiányosságot, de egy önálló terméknél ez már gond - pláne ha ugyanabban a kategóriában más típusok korrekt módon tudják ami elvárható
-
Degeczi
nagyúr
válasz
sebgutkopf #1882 üzenetére
valamit igen, de nem mindig "sokat"
pl. megnézés nélkül (de pár hónappal később az után is) semmit sem mond az a név, h "Inception", "The Fall" - és lehetne még sorolni
pendrive-ról mindez nem gond, mert úgyis csak azt másolod rá, amit mostanában akarsz megnézni, de egy HDD-n, NAS-on több száz film is lehet, ott tényleg alapvetően fontos lenne a borítók, és egyéb infók megjelenítése felnőtteknek is - hát még piciknek
(+az O'Playen a szöveges listában lépkedés is lassú, amikor sok film van egy mappában, ezért is jobb a kicsi bélyegnézet)
-
SANKADI
aktív tag
válasz
sebgutkopf #1866 üzenetére
Hol lehet letölteni?
-
Tomasman1985
csendes tag
válasz
sebgutkopf #1866 üzenetére
Hali!
Az R3-hoz meg a 1.23P ftp már van
ftp://ftp.asus.com.tw/pub/asus/Digital_Media_Player/HDP-R3/Firmware/
Üdv
-
Warter
addikt
válasz
sebgutkopf #1762 üzenetére
Mivel nem vagyunk Oplay rendszermérnökök és ez egy viszonylag zárt rendszer, nehéz lenne kitalálni, hogy pontosan mikor mit csinál.De elvileg Auto-n a maximális felbontást és Hz-t próbálj beállítani, ha fel tudja ismerni jól. Ha fixen beállítod, akkor meg annyi amennyi. Szerintem próbáld ki, hogy nálad, hogy a legjobb a képe és hagyd azon.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
sebgutkopf #1058 üzenetére
Ugyanezt a kérdést már régebben feltettem és nekem sem válaszolt senki, pedig sarkalatos kérdés, hogy ez műxik-e, mert ha igen, akkor sokkal több a lehetőség és kényelmesebb a kezelés is. Egy USB hub-ja csak van valakinek, hogy ki tudja próbálni!....
-
sebgutkopf
őstag
válasz
sebgutkopf #1047 üzenetére
Ezt nem tudja, próbálta még senki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest