-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
regos
tag
no szóval kiderült,hogy az R3-om beteg lett.
A wifi és az usb-s része halt meg.
az esata portra forditva bedugva a pendrivét működik(frissités megy) és a lan része is.
marad a kábelezés de elég macerásnak néz ki a telepitése.
lett egy wifi nélküli lejátszóm :-(
dobozba pihentetem egyenlőre aztán eldöntöm mi lesz a sorsa. -
ksanc
őstag
Üdv!
FAT, vagy FAT32-re van formázva? Az fw frissítés máshogy nem fog menni...
Vagy lehet, hogy pont beszart a pendriveNálam éppen most van egy, arról akartam először a frissítést csinálni. De a pc sem akarta igazán felismerni, meg problémázott össze-vissza. Szétszedtem, és egy fos-szar egy chipes-panelos gányadék, ahol a chip egyik sor lába (ami a csatlakozó felé néz) totál elvált a panelen a forrasztásoktól. Nem bírta a mozgatást. Gratulálok a tervezéshez, meg a kivitelezéshez, de hát óccsó, ez kell a népnek...
-
gojko.m
senior tag
Tehát torrentezni szeretnél a lejátszóddal. Az előttem szóló lucky00 megválaszolta melyik moS modult kell telepítened hozzá. Némi leírás róla: Transmission
-
patex1983
őstag
Miért nem kötöd rá a lejátszóra usb porton keresztül?
Mondjuk azt nem tudom, hogy így oda tudod-e menteni közvetlenül a pc-vel letöltött fájlokat...Ehhez mondjuk csak annyi kellene, hogy a pc lássa hálózati meghajtóként az Asus-ra dugott hdd-t.
Ha ez nem megy, vannak olyan routerek, amiken van usb port, direkt ilyen hálózati megosztási célokra.
Pl ez. -
regos
tag
default setting kipróbálva.
nem menti az én adataimat ha megosztott vinyóra mennék be.bedobja az oplayer-es kitöltött ablakot...
kérdés hogyha ujrarakom a firmet akkor jó üres bejelentkezési lapot kapok-e.
az oplayfix viszont nem a win7-en van?onnan tölti ki az ablakot?akkor lehet azt kéne törölnöm valahogy....
hmm....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest