- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
cqr
aktív tag
A napi 500 000 aktiválás némi növekedést beleszámolva éves szinte max 200 000 000
(200 millió) eszköz azért nem is olyan brutális a normál telefon eladásokhoz képest. Persze azok elöl is szívla el a légteret rendesen.Viszont az Andy Rubin által írt 4.4%-os heti növekedést figyelembe véve ennek többszörösére jön ki az eladott eszközök száma egy év alatt [~670m] (természetesen feltételezve, hogy egész évben fennmarad ez a növekedési sebesség).
Sum[3.5m*(1.044^n)] ; n=0..51
-
lmisi
senior tag
Na utánanéztem az aktiválósdinak 100% bizonyíték nincs rá de valószínű az
alábbi link alapján [link]
No megnéztem az én accountomat (számlám) is. Csak 1 darab Moto defy árválkodott aktivált eszközként, pedig kb 10szer volt flashelve. Aktiválás dátuma május ami érdekes mert decemberben volt először aktiválva erre a google számlára, viszint május 8 óta 7-8 flashelés is volt.-A cikk alapján valószínű számlánként/készüléktípus 1x van regisztrálva.
(Ha másik google számlára regisztrálod az persze új aktivációnak számít)
-Lehet hogy eltárolják az IMEI/IMSI számot de nem valószínű mert a wifi only készülékek is regisztrálódnak. ezeknek meg ugyebár ilyenjük nincs.Sajnos
a napi 500 000 ezres új eszköz aktiválás nem kamu +/- 5%. Nagyjábol ennyi, sőt lehet a google lefele le is korrigálja elötte a számot.
AndroidInvázió!
UI: A napi 500 000 aktiválás némi növekedést beleszámolva éves szinte max 200 000 000
(200 millió) eszköz azért nem is olyan brutális a normál telefon eladásokhoz képest. Persze azok elöl is szívla el a légteret rendesen. -
lmisi
senior tag
Mi van ha ez azt jelenti, hogy amikor először csatlakozik google accounthoz android telefon. Ez esetben a szám kevesebb mint az eladott telefon.
Azért jó lenne ha ledefiniálnák tényleg.
Ebben nincs talán benne a kínai aktiválások száma, az is van 1-2 százmillió.
Világszinten elképzelhető, mivel a szegényebb régiókban más lassan nem is rúg labdába az Android mellett. Nálunk is nagyot zuhant iTelefon piaci részesedése az android miatt. (Ez nem jelenti kevesebb eladást csak nem követi a piac bővülését). Nokia meg kiszorulóban van. Rim sose kaszált sokat. Bada futottak még. Wp7 nem terjedt el. Wmobil-ra inkább emlékeznek hogy valaha volt, mint használják. Kihagytam valamit? -
zola8van8
tag
Szerintem minden lehetőséget megragadnak, hogy növelni tudják ezt a számot.
Engem is érdekelne, hogy mit takar pontosan az aktiválás/nap mutatójuk
-
szezso15
addikt
Ennek a fele ZTE
Amúgy ez az aktiválás dolog engem is érdekelne!
Ha az új ROM feltétel aktiválás, csak én legalább 40-szer aktiváltam
-
.bableWes
őstag
hát ha igaz akkor szép teljesitmény...
-
koxminator
senior tag
Bennem is ez fogalmazódott meg. Mondjuk, ez már így is akkor összeg, hogy ha a fele csak a valódi új készülék aktiválás, akkor is sok. Igazán leírhatná, kimondhatná, hogy ezek mind új IMEI aktiválások és tisztul a kép.
Ehh, nem tudom a mondandóm másik felét Off-ba rakni, láma vagyok no..v
-
Jadro
veterán
válasz
bolondember #2 üzenetére
Ha új romot teszek fel és belépek az is aktiválás? Mert így akkor elég fals ez a szám. Ebben még a hivatalos update-ek is benne vannak akkor.
-
tjb007
nagyúr
Ez így nagyon jól hangzik de még midig kérdés, hogy mi számít aktiválásnak ? Mit értenek aktiváláson ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest