- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
"2,8 hüvelykes, 480x640 képpontos érintőkijelző, 400 vagy 500 MHz-es Samsung processzor, WLAN és GPS modul, 3D mozgásérzékelő már biztosra vehető, akárcsak a 3G támogatás hiánya"
Annak a baromságnak a hiánya tette föl a tökéletes szolgáltatáslistára a koronát... régóta tetszik, most talán lesz is valami belőle!
-
Dare2Live
félisten
nagyon jün az android.... ami nem is baj.
-
törölt tag
szerintem ez nem a hivatalos kép róla, csak az openmoko eddig telefonjai közül az egyikre rátettek egy androidos képernyőt.
egyébként ez szerintem még így is mindig jobb a G1-nél, mert az elég otrombára sikeredett. talán így egyébként ez agyártó is képes lesz kicsit jobban befutni, mert az eddigi telefonjaik egyedisége miatt inkább csak a kockák vették.
-
GBartfay
csendes tag
"Az OpenMoko rendkívül elkötelezett a nyílt forrású megoldások iránt, így nem csoda, hogy a Google Android platformját is."
Ez ebben a formában nekem nem tűnik értelmesnek.A készülék tudása jó, de a kinézete elrontja az összképet.
-
orbano
félisten
most akkor minden android alapú telefonnak úgy kell kinéznie mint egy szappan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- DJI topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Változatos hardverbokréta
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest