Hirdetés
- Új belépő a Honornál
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Most megint az jön, hogy védem a játékot... de tényleg nem értem miért bántjátok
!Mafia óta nem fogott meg egyetlen lövöldözés sem, max. a PsiOps érdekelt... nekem totál maffiás utánérzés, grafikailag, karaktekek miatt, nem tudom...
A zene szerintem nagyon jó, a rokkos rész különösen, egyébként meg jókor vált és van benne adrenalin. Grafika nálam is másodlagos, nem értem, mi kell ennél több. Animációk nagyon tetszenek, a hátulról támadásoktól kezdve a visszavonulás közben tüzelésig... az ellenfelek néha szlájodolnak, igaz: nem tud zavarni vhogy.Az meg hadd pislogjon
! Csak fel ne keljen
! (Nekem nem tűnt fel egyébként.) Gránátokat sem értem, néhányat pattan, egyébként féltégla. Hogy kéne neki szállnia? Ragdoll szvsz van, ha kritikál bekap vmelyik egy assult rifle sorozatot, felnyomja a falra. Leesés után meg folyognak a földön szépen. Az egyszerre lövéses skill nekem is megvan, de időlassításos; Max Payne-be is bele lehet kötni, de minek. Az AI ha hullát lát, azonnal megvizsgálja és keresni kezdenek, szólnak egymásnak, riasztanak, egy helyre gyűlnek. (Kicsit hamar tűnnek el a hullák talán.) Nekem ennyi elég, nem kell hogy Rodin Gondolkodójának pózában beszéljék meg a teendőket...Újrajátszás nagyon igaz... rookie-n vagy min kezdtem, már fenem a fogam a veteránra, most minden fejest életben hagyok, de majd akkor... hehehheh
!2010 van, és a játék fut egy AMD64 3000+ és AGP kombináción.
Röviden: azonnal megrendelve. CDGalaxisnál csak 8 rugó
!szerk: (#38) Narxis: a játék a lényeg, az pedig jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- Új belépő a Honornál
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
! (Nekem nem tűnt fel egyébként.) Gránátokat sem értem, néhányat pattan, egyébként féltégla. Hogy kéne neki szállnia? Ragdoll szvsz van, ha kritikál bekap vmelyik egy assult rifle sorozatot, felnyomja a falra. Leesés után meg folyognak a földön szépen. Az egyszerre lövéses skill nekem is megvan, de időlassításos; Max Payne-be is bele lehet kötni, de minek. Az AI ha hullát lát, azonnal megvizsgálja és keresni kezdenek, szólnak egymásnak, riasztanak, egy helyre gyűlnek. (Kicsit hamar tűnnek el a hullák talán.) Nekem ennyi elég, nem kell hogy Rodin Gondolkodójának pózában beszéljék meg a teendőket...
!