Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Supra

tag

válasz Gábor vitéz #27 üzenetére

Te, figyu (jól vettem fel a stilusod?)!

Szerintem olvasgass és nézegess teszteket, mert nem véletlen mondtam, amit mondtam: de ha gondolod, linkelek neked teszteket: az SLI/CF hatékonysága még ha megy, akkor is csapnivaló - részben a driverek miatt.

És igen, programozó vagyok, és direkt szoktam tesztelni is játékokat, ergó TUDOM, hogy mennyire szokták újra irni a kódokat! Elmondom neked: alig. Erre szép példa az MS oprendszerei, és a NFS sorozat.

Kérlek szépen, évek óta van többmagos proci a piacon, és még régebben lehet tudni, hogy lesz. Csak ugye a lustaság, meg a "toljunk ki valami szart, úgy is megveszik" szemlélet sajnos nem csak ebben divat.

Ettöl függetlenül TUDOM mekkora munka az, amiröl beszélek, de éppen ezért kellett volna erre készülni...

Szerintem zárjuk le ezt a témát.

• Supra

tag

válasz Gyuri27 #10 üzenetére

Nem is gondoltam ilyesmire:-) ennek a megoldásnak komoly sávszélesség problémái is lennének. Arra gondoltam, hogy a tesztek alapján a rendes sli is általában csak lassít, nincsennek a programok/driverek felkészitve rá. (ami nevetséges, mert a 2-4 cpu-ra sem, pedig már lassan mást sem kapni - ébresztö programozó kollégák!!!!)

Viszont ez a megoldás 2 olyan kártyát dolgoztat(na) együtt, ahol az egyik min. tizszer gyorsabb a másiknál, és a lassabb még a CPU-t is megfogja... több erőforrást vesz el a szinkronizáció, optimalizáció, mitha egyáltalán nem menne az integrált gyorsitó... Szerintem ennek egy célja van: reklámfogás, gyakorlati jelentősége nem nulla, hanem minusz :-)

De kiváncsian várom a teszteket...

• Supra

tag

Hogy mennyit dob a hibrid SLI? Szerintem -80%-at, körülbelül: még a sima sli is csak ünnepnapokon, péntek 13-on és jó kedvében ad pluszt rendes videó kártya esetén is (lásd a teszteket) viszont megfogja a CPU memória elérését... notebookban még talán lenne értelme - ha működne a dolog...

Szóval remélem nem fogják ezt kicenzúrázni, de ez egy ORBITÁLIS MARHASÁG!!! :W Pont úgy, mint ahogy a fizikai gyorsitó is (amit most vettek meg) idejét múlt, értelmetlen dolog volt, illetve legalább akkora átverés, mint a DDR2 és 3...

De gratulállok! :C A legtöbb ember el is hiszi, meg is veszi, és meg is érdemli :-)

Új hozzászólás Aktív témák