- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supra
tag
válasz
Gábor vitéz #27 üzenetére
Te, figyu (jól vettem fel a stilusod?)!
Szerintem olvasgass és nézegess teszteket, mert nem véletlen mondtam, amit mondtam: de ha gondolod, linkelek neked teszteket: az SLI/CF hatékonysága még ha megy, akkor is csapnivaló - részben a driverek miatt.
És igen, programozó vagyok, és direkt szoktam tesztelni is játékokat, ergó TUDOM, hogy mennyire szokták újra irni a kódokat! Elmondom neked: alig. Erre szép példa az MS oprendszerei, és a NFS sorozat.
Kérlek szépen, évek óta van többmagos proci a piacon, és még régebben lehet tudni, hogy lesz. Csak ugye a lustaság, meg a "toljunk ki valami szart, úgy is megveszik" szemlélet sajnos nem csak ebben divat.
Ettöl függetlenül TUDOM mekkora munka az, amiröl beszélek, de éppen ezért kellett volna erre készülni...
Szerintem zárjuk le ezt a témát.
-
Supra
tag
Nem is gondoltam ilyesmire:-) ennek a megoldásnak komoly sávszélesség problémái is lennének. Arra gondoltam, hogy a tesztek alapján a rendes sli is általában csak lassít, nincsennek a programok/driverek felkészitve rá. (ami nevetséges, mert a 2-4 cpu-ra sem, pedig már lassan mást sem kapni - ébresztö programozó kollégák!!!!)
Viszont ez a megoldás 2 olyan kártyát dolgoztat(na) együtt, ahol az egyik min. tizszer gyorsabb a másiknál, és a lassabb még a CPU-t is megfogja... több erőforrást vesz el a szinkronizáció, optimalizáció, mitha egyáltalán nem menne az integrált gyorsitó... Szerintem ennek egy célja van: reklámfogás, gyakorlati jelentősége nem nulla, hanem minusz :-)
De kiváncsian várom a teszteket...
-
Supra
tag
Hogy mennyit dob a hibrid SLI? Szerintem -80%-at, körülbelül: még a sima sli is csak ünnepnapokon, péntek 13-on és jó kedvében ad pluszt rendes videó kártya esetén is (lásd a teszteket) viszont megfogja a CPU memória elérését... notebookban még talán lenne értelme - ha működne a dolog...
Szóval remélem nem fogják ezt kicenzúrázni, de ez egy ORBITÁLIS MARHASÁG!!!
Pont úgy, mint ahogy a fizikai gyorsitó is (amit most vettek meg) idejét múlt, értelmetlen dolog volt, illetve legalább akkora átverés, mint a DDR2 és 3...
De gratulállok!
A legtöbb ember el is hiszi, meg is veszi, és meg is érdemli :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest