Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supra
tag
válasz
Gábor vitéz
üzenetére
Te, figyu (jól vettem fel a stilusod?)!
Szerintem olvasgass és nézegess teszteket, mert nem véletlen mondtam, amit mondtam: de ha gondolod, linkelek neked teszteket: az SLI/CF hatékonysága még ha megy, akkor is csapnivaló - részben a driverek miatt.
És igen, programozó vagyok, és direkt szoktam tesztelni is játékokat, ergó TUDOM, hogy mennyire szokták újra irni a kódokat! Elmondom neked: alig. Erre szép példa az MS oprendszerei, és a NFS sorozat.
Kérlek szépen, évek óta van többmagos proci a piacon, és még régebben lehet tudni, hogy lesz. Csak ugye a lustaság, meg a "toljunk ki valami szart, úgy is megveszik" szemlélet sajnos nem csak ebben divat.
Ettöl függetlenül TUDOM mekkora munka az, amiröl beszélek, de éppen ezért kellett volna erre készülni...
Szerintem zárjuk le ezt a témát.
-
Supra
tag
Nem is gondoltam ilyesmire:-) ennek a megoldásnak komoly sávszélesség problémái is lennének. Arra gondoltam, hogy a tesztek alapján a rendes sli is általában csak lassít, nincsennek a programok/driverek felkészitve rá. (ami nevetséges, mert a 2-4 cpu-ra sem, pedig már lassan mást sem kapni - ébresztö programozó kollégák!!!!)
Viszont ez a megoldás 2 olyan kártyát dolgoztat(na) együtt, ahol az egyik min. tizszer gyorsabb a másiknál, és a lassabb még a CPU-t is megfogja... több erőforrást vesz el a szinkronizáció, optimalizáció, mitha egyáltalán nem menne az integrált gyorsitó... Szerintem ennek egy célja van: reklámfogás, gyakorlati jelentősége nem nulla, hanem minusz :-)
De kiváncsian várom a teszteket...
-
Supra
tag
Hogy mennyit dob a hibrid SLI? Szerintem -80%-at, körülbelül: még a sima sli is csak ünnepnapokon, péntek 13-on és jó kedvében ad pluszt rendes videó kártya esetén is (lásd a teszteket) viszont megfogja a CPU memória elérését... notebookban még talán lenne értelme - ha működne a dolog...
Szóval remélem nem fogják ezt kicenzúrázni, de ez egy ORBITÁLIS MARHASÁG!!!
Pont úgy, mint ahogy a fizikai gyorsitó is (amit most vettek meg) idejét múlt, értelmetlen dolog volt, illetve legalább akkora átverés, mint a DDR2 és 3...De gratulállok!
A legtöbb ember el is hiszi, meg is veszi, és meg is érdemli :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pont úgy, mint ahogy a fizikai gyorsitó is (amit most vettek meg) idejét múlt, értelmetlen dolog volt, illetve legalább akkora átverés, mint a DDR2 és 3...
A legtöbb ember el is hiszi, meg is veszi, és meg is érdemli :-)