- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv! Frissítés előtt még tudtam úgy eltolni időben a subtitle-t, hogy a videó állt és láttam a feliratot. Ez azért volt jó, mert néhány filmhez nem találtam olyan feliratot, ami a hanggal szinkronban volt. Most engedtem a Potplayer-nek, hogy frissítse magát és azóta nem jelennek meg a feliratok ahogy tolom el időben őket.
Ha nem érthető, akkor elmagyarázom. Tehát a videó megállítva, és folyamatosan nyomom a "?" billentyűt. Eltolom + 3 percet és nem látok szöveget, pedig több párbeszéd is történik annyi idő alatt a filmben. A videót megállítottam ott, ahol először beszélnek, tudom, mi az első mondat a feliratban, de nem bírom szinkronba hozni a feliratot, ha nem, tudom, melyik szövegnél tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs