-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
RDR2: Kinek, hogy jött be? Most a akciós és a sok gameplay és teszt alapján se tudom eldönteni, hogy bejönne-e nekem. A grafika, világ, sztori, zene, miatt venném meg de félek benne a sok lovaglástól. Tényleg olyan sokat kell lovagolni nenne A-ból B-be és azt s em lehet megtenni mert, etetni kell a lovat meg stb? Alapjába véve nem szoktam gyorsutazást használni de félek, hogy a lovaglás tenné ki a játékidő felét.. Szóval aki már végigjátszotta annak mi a véleménye? Előre is
[ Szerkesztve ]
PS5
-
nagyúr
Nekem az első PS4-es játékom volt és nagyon tetszett. A világ lélegzetelállítóan gyönyörű és élettel teli. A zene szintén jó, a sztori nekem tetszett, vannak benne fordulatok, az első részhez nem tudom hasonlítani, azzal nem játszottam. Lovagolni kell benne bőven, de szerintem kicsit túl van ez reagálva, illetve A-ból B-be eljutás közben is történik vagy 5 különféle esemény amire úgyis megállsz reagálni. Mondhatni kis túlzással, hogy 2x nem futottam bele ugyan abba a random eventbe... Én végigjátszottam és még tuti hogy elő fogom venni. Szerintem használtan lemezesen vedd, 8 körül már kapni és ha nagyon nem tetszik akkor eladod simán, keresett játék.
-
törölt tag
Két játékról van szó. Volt egy PS4-es Ghostbuster ami ilyen felső nézetes coop lövölde volt, az új film alapján. Itt van gameplay róla: [link]
Valszeg a film sikertelensége okán kukázták később a játékot is.
Ami PS3-ra és Xbox 360-ra jelent meg, az a régi filmeken alapuló TPS volt. Arra mondjuk én is vevő lennék ha jönne egy remaster.
-
törölt tag
RDR2 nagyon jó játék, de sokaknak fájó pont a gyorsutazás hiánya, és a rengeteg lovaglás amit rákényszerít a játékosra. Western szimulátor akar lenni, de rengeteg apróság csak mutatóban van. Tudsz fűszereket szedni és különféle ételeket főzni, de nincs értelme mert túl könnyű a játék ahhoz, hogy szükség legyen a bónuszaikra. Koszolódik a fegyver, de igazából alig van hatása. Tud a karakter fázni, vagy lehet melege is, ezt öltözködéssel lehet szabályozni, de alig hátráltat ha egy szál alsóban mész ki a hóba.
Ezeket leszámítva viszont tényleg zseniális cucc, jó a sztori (bár lassan indul be), és rengeteg tennivaló van a hatalmas térképen.
(#199902) tboy93: Nálam ez talán az első 10 órában működött, utána már tököm kivolt hogy ugyanott megint ki akarnak rabolni vagy megint ugyanarra a két-három random eventre kell reagálni. Fel nem fogom miért nem reagálták le a visszajelzéseket, és miért nem került be utólag valami épkézláb fast travel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #42308056 #199905 üzenetére
Nekem pont azért tetszett, mert ezeket mind meg tudtam csinálni, de nem erőltette rám őket a játék. Lovat is etettem ha eszembe jutott, meg néha leporoltam, de hátrányom nem igazán származott belőle ha nem volt kedvem csutakolni. Fegyvereket néha nem árt tisztogatni, de szerintem annyira faszán néz ki, hogy nem unalmas pucolni őket Az állatok nyúzása is elég beteg, durván néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Woodslave #199909 üzenetére
Is-is. Vannak küldetések ahol mindegy mikor érsz oda, másoknál kifejezetten fontos a napszak (pl bizonyos rablásoknál). Volt ahol előre tekerte az időt amikor kellett, volt amit nem lehetett elvállalni csak bizonyos időpontban.
(#199910) erahurka
Szerintem olyan ez mint egy jó western film, abban is elhisszük hogy a főhős kibír 8 találatot, de elsőre headshot-ot oszt mindenkinek, ebben is el kell fogadni ezeket a dolgokat. Fast travelt meg szerintem azért hagyták ki, hogy ne maradj ki a világban történő dolgokból, anélkül sokkal üresebb lenne a játék.De azt beismerem, hogy réteg-termék, nem való mindenkinek. Én nagyon értékeltem a sok-sok apró figyelmességet a fejlesztők részéről, másnak meg halál unalmas az egész. Nem egy COD/BF féle adrenalin fröccs, az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz #42308056 #199905 üzenetére
Nem értem a lassúsàgot. Màr a 2. vàrosban kell halomra lőni az embereket és menekülni pedig csak most fejeztem be a 2. fejezetet. A lovaglàs nem zavar mert berakom cinemsticba és kész. Hasznàlom a vonatot taxit ha kell.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
<inges téma>
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sutyesz96
őstag
Aki már a Spider-mant végigjátszotta: Ha a menüben megjelenített adat alapján 55%-nál járok, akkor még nagyjából hány óra van hátra a játékból? Level 29 vagyok.
Most lázadt fel ellenem a fél város (börtönből kitörés, Electro, stb..) [ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
S e t h
nagyúr
Nálam év játéka tavaly, idén eddig a Days Gone ami élményben hasonlót tudott nyújtani.
Nekem különösen könnyű volt elvesznem benne, mert a western éra rajongója vagyok.
Igen, sok lovaglás van benne, de nekem nem haladta meg az ingerküszöbömet, mert a tartalom mindenért kárpótolt.
Mondhatni ez egy generáció legjobbja, utána minden más játék valóban csak játéknak fog hatni, ez egy történet a vadnyugatról, annak végéről, aminek te vagy a főszreplője.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ohway
tag
válasz RangerFox #199922 üzenetére
Valóban! Akkor az Ultimate tartalmaz mindent. Bár az másik árkategória.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX B450-F GAMING II, AMD Ryzen™ 5 5600X + bequiet! Dark Rock 4, Kingston FURY 32GB DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black , EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA, Corsair RM750x, Fractal Design Meshify, Samsung 970 EVO Plus NVMe 500GB + 1TB WD
-
skt
tag
(#199898) Carlos Padre Hát igen, Globalként rengeteg boostolt taggal dobott össze, viszont a toxicabb réteggel, csak kisebb rankban találkoztam. Köszönöm amúgy srácok!!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #199933 üzenetére
Mit kommenteljek? Hátha az is valóra válik
-
Becksman
őstag
Valaki aki játszik a friday 13th játékkal az vegyen fel. Sajnos magyar játékosokkal nem nagyon találkoztam még.
Psid:
gyula1991Samsung A54 5G 8+256GB
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Wesder #199895 üzenetére
A hír első felét olvasd el.
"A sikernek köszönhetően természetesen a kínálatot mind a két (vagy hát júliustól három) platformon tovább bővítik majd, sőt, ennek érdekében egy rakás külsős, nem EA közeli céggel is megegyeztek – de, hogy pontosan kikkel, azt még egyelőre nem hozták nyilvánosságra." -
MODERÁTOR
válasz Dawide@axele #199938 üzenetére
Oriic megvette, sőt még elő is töltötte, és a héten szabin van, szóval ideje mint a tenger, úgyhogy valószínűleg most is épp játszik vele. Várjuk, hogy mondja meg a tutit, hogy milyen lett.
-
nagyúr
Facebook csoportban mar lattam eladot
-
Bétaville
senior tag
Szerintem is a Days Gone-t vedd meg.
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
kresz2
aktív tag
válasz Dawide@axele #199943 üzenetére
Az egy dolog hogy lehúzták az értékelések.
A days gone is kapott 6 pontot,míg például nekem hatalmas élmény volt végigjátszani. -
marilllyo
veterán
Én is megvettem, de majd csak csütörtökön jutok hozzá. Ha látsz online és kipróbálnád szólj aztán átadom az irányítást ilyen remote play izében.
Ez a többiekre is vonatkozik természetesen. Ha láttok online és kipróbálnátok csak írjatok rám.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Bétaville
senior tag
PS+ előfizetést mikor akciózzák?
Vagy ez teljesen random?iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
.LnB
titán
Nem semmi ez az Infamous SS. Van két grafikai opció, az egyiknél több az fps de nem stabil, ergo akadozik néha a kép. És van egy fix 30fps-es, viszont az meg semmivel sem szebb mint a másik.
Érdekes game egyébként de olyan érzésem van mintha nem AAA címmel játszanék. A mozgás animációk furák, maga a mozgás is. A város szép viszont olyan mintha csak egy körzete lenne mondjuk a GTAVé-nek.
Először furcsa volt a harc is, de már azzal minden ok.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest