- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nayrobi
őstag
válasz markknight #166550 üzenetére
Itt minden hónap első keddjén van a váltás.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Most olvastam, hogy xboxra jön hivatalosan az egér/bill nativ támogatás...november elején jönnek a részletekkel.
Innen nincs megállás.Sonynak is lépnie kell. -
penge111
addikt
Most találtam egy oldalt, ami szerint a Witcher 3-ban 429 küldetés van összesen, azt hiszem tényleg befejezem a használt jóárasított játékok vadászatát, mire végzek a játékkal mindent gombokért lehet majd kapni
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
törölt tag
válasz Rage47 #166558 üzenetére
És nem kizárt, hogy emiatt tényleg többet fog eladni, mégha ez nekem sem tetszik egyáltalán. Itt is időről-időre visszatérő téma a jajveszékelés a pécéről váltóknak, hogy miként fognak megtanulni kontrollerrel célozni. Az ms meg nagyon szeretné a pécén játszókat xboxba csábítani évek óta, de szerintem mostanra belátta, hogy ez pécén nem fog menni, amíg steam/gog/mindekineksajátplatfom van, addig az msstore szitokszó marad pécén. Ha ott nem tudja befuttatni (nem tudta), akkor a pécéseket fogja átcsábítani xboxra. Azt meg úgy tudja, ha a seggük alá tolja a széket. Hogy ez mennyi új vásárlót hoz, nehéz megjósolni.
-
NyMRooD
őstag
válasz #20844032 #166559 üzenetére
Ez lehet össze is jön nekik, mert PC-n nagyon elcs***ték, ahogy erahurka írja a store kaki és a store exkluzívok jelentős részét meg kiadták steam-re is, csak a Forza és a Gow4 ami nincs Steam-en, ha jól tudom. Még a Play Anywhere érne valamit ha elég nagy mennyiségű játék lenne benne (azoknak alternatívává tehetné az ms store-t akinek játékra is alkalmas pc-je van box mellett).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz #20844032 #166554 üzenetére
Na most várjál.Natív támogatás is van?Az ok, hogy a Fortniteban létezik a bedugom az egeret/billt a ps4be és megy minden frankón, de a többi kiadónak/fejlesztőnek is fent van tartva az opció, ha akarnak egér/bill támogatást a játékukba, akkor simán beletehetik?Én úgy tudom az utóbbi lehetőség nincs meg nekik.Az MS pont ezt fogja majd megadni.
Nos akkor mi a helyzet?Tájékozatlan lennék?(#166558) Rage47
Overwatchban úgy tudom nincs natív egér támogatás, csak a Hori meg egyéb átalakítókkal játszható egérrel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz NyMRooD #166562 üzenetére
A pécések azt sem tudják, hogy létezik a PA, meg hogy ezt részben ők is használhatnák. De szerintem totál elegendte már az ms ezt, ki is toltak végül már mindent steamre is, akármekkora volt a mellény az elején a mssztór exkluzivitásról. Nem megy ez pécén, és nem is fog, és ha nem megy, akkor esélytelen, hogy a szolgáltatások felé tereljék a pécéseket, ha a sztórba sem sikerül. Ezzel együtt ez az egeres izé szerintem sony vonalon akkor sem fog érdekelni senkit, ha valamilyen sikeret ér is el xboxon. A sony eddig sem gördített semmilyen akadályt a dolog elé, ott van benne rendszer szinten a natív támogatás, ott volt már a ps3-ban is.
ProEvoFan: igen, mindig is ott volt. Már a ps3-ban is. Része volt mindig is a rendszernek (benne van az sdk-ban(apiban) isl). MS-nél más a helyzet, ott korábban csak xinput létezett, ma meg még UWP-ben sincs géming szinten sztenderdizálva a billegér használata. A natív használathoz ki kell bővíteni.
[ Szerkesztve ]
-
mastadoc1
tag
Akció, nem tudom jó ár-e.
https://www.emag.hu/sony-playstation-4-pro-neo-konzol-1-tb-fekete-ps4pro1tb/pd/DVKHF2BBM/?ref=prod_CMP-4404_3433_34765
https://www.emag.hu/playstation-4-slim-1tb-ps4-7166/pd/DTHNRKBBM/?ref=prod_CMP-4404_3433_34765
-
Gery9112
őstag
Telltale (ex) alkalmazottak perlik a céget
Mondjuk ez csak idő kérdése volt. Tegnap óta ha jól tudom nem is lehet megvásárolni az utolsó WD évadot egyik store-ban sem. Ennyi volt.
Telltale féle Stranger Things játékmenet videó + concept art
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
karakpecze21
senior tag
válasz karakpecze21 #166116 üzenetére
Saját kérdésemre válaszolva a su-42118-6 hibakóddal kapcsolatban..... megvan a hiba oka és már javítva is van.
Nem a blu-ray egység volt hibás mint sokan hitték, hanem az alaplapon volt egy bolha méretű fuse (biztosíték), azt kellett hidalni, mert az pukkant el.
Emiatt nem kapott vezérlést a drive és emiatt állt le hibával a frissítés.
Találtam youtubon egy videót ahol a szaki több típusú gépet javít ilyen hibával. Az enyém 2016-os slim. Pontosan ott volt a hibás "biztosíték" ahol a szaki videójában is.
Áthidaltam és már működik is.Gondoltam megosztom itt, hátha másnak segít. Ha kell a videó akkor meg tudom adni.
-
gyuromoj
veterán
Battlefield 1 Premium Pass megint free, ha esetleg valaki nem húzta be legutóbb.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
válasz Gery9112 #166567 üzenetére
Miért volt csak idő kérdése? Elolvastad a hírt?
A csoportos létszám leépítéssel összefüggő tájékoztatási kötelezettség és a vonatkozó határidők miatt perli a céget (ez amúgy a magyar munkajogban is létezik), nem pedig azért, mert kizsákmányolták/átverték/kihasználták/embertelen körülmények között dolgoztatták.
-
törölt tag
válasz #95558144 #166571 üzenetére
Tegnap olvastam Twitteren egy volt dolgozótól erről. Hogy ha kért valamit a vezetés, te megcsináltad annak megfelelően, de a közönségnek és a kritikusoknak nem tetszett akkor te voltál lecseszve és áthelyezve vagy kirúgva. Szóval a munkakörülmények se lehettek a legkellemesebbek.
-
törölt tag
-
Gery9112
őstag
válasz #95558144 #166571 üzenetére
1, Minden hírt elolvasok, amit kiteszek. Butaság lenne agyatlanul posztolni.
2, Az volt idő kérdése, hogy a zárást követően megjelenik a cikk a perlésről. A per elkerülhetetlen volt, egyrészt az előre tájékoztatás elmulasztása miatt másrészt pedig a végkielégítés is kérdéses.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
addikt
válasz Peace #166537 üzenetére
Az átlag player jóval kevesebbet játszik, mint te (: Én nálam 2 hónapja megvan a masina de meló + gyerekek miatt elég hézagosan férek hozzá, gyak a TLOU kivételével még nem pörgettem ki semmit. Most kezdtem bele az UC4-be, mondjuk ez állleejtős (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Lackooo84
nagyúr
válasz karakpecze21 #166568 üzenetére
És annak utánajártál, hogy vajon miért pukkant el? Mert ha mindenki csak patkolná a biztosítékokat, abból igen komoly problémák lennének, gondolom nem véletlenül van az ott... Talán a pukkanás okát kéne feltárni, és megszüntetni, ez így majd lehet még nagyobb kárt okoz.
The Truth is out there...
-
d@vee
őstag
Deus Ex Mankind Divided D1 lemezes, 1000 forint.
[link]Ja
-
karakpecze21
senior tag
válasz Lackooo84 #166578 üzenetére
A videóban a szaki annyit mondott hogy alul van méretezve. Ő egy erősebbet rakott bele. Enyi az oka. Ha valahol zárlat lett volna és amiatt pukkant akkor már elfüstölt volna a patkolás után.
Nem volt otthon a polcon így hirtelen, ezért patkoltam. Természetesen tenni fogok a helyére a gyárinál egy picivel erősebbet én is.Amúgy simán kinézem azt is hogy ez egy tervezett elavulás ami kicsit sikeresebbre sikerül nekik. Azt a sony jópénzért javítja ha szervízbe küldi az ember.
Nagyon sok embernek szoftver fruissítés közben jött elő a hiba.Amúgy ez a gép majdnem a kukában végezte, szerencsére hozzám került és szerencsém volt vele....
Nagyon sok ilyen hiba van, tele a youtube. Valószínűleg alulméretezett alkatrész.
[ Szerkesztve ]
-
Lacko66
tag
The Last Guardian-ról szeretnék véleményeket kérni.
Néztem róla több videót is és baromira tetszik. Visszakerestem az itteni hozzászólásokat is erről a játékról és eléggé vegyesek. Az irányíthatóság, az fps dropok, a lény nem azt csinálja amit kellene, ilyesmi hibákról olvastam. Ezek már elég régi hozzászólások és azóta érkezhetett hozzá patch is de erről semmit nem tudok.
A lényeg, hogy megérné-e beruházni rá ha mondjuk sikerülne kifogni egy 30-50% leárazást ?Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lackooo84
nagyúr
válasz karakpecze21 #166581 üzenetére
Ez könnyen megállapítható, ha tudni, hogy ott milyen erős áram közlekedik, és, hogy mennyit bír a biztosíték. Ha valóban alulméretezett lenne, akkor több ilyen hibáról lehetne hallani és nem csak minden (most mondok egy számot) százezredik pukkanna el szerintem. Szerencsére az én meghajtóm nem sokat pörgött életében, mert egy lemezes játékom sincs.
-
törölt tag
válasz Lacko66 #166582 üzenetére
Háromezeröccá hardveraprón. Nem nagy rizikó. Ha nem jön be, max feldobod te is.
-
karakpecze21
senior tag
válasz Lackooo84 #166583 üzenetére
Hát nem tudom, elég sokat típust javít a szaki és neten sok helyen találkoztam ezzel a hibával. Talán azért nincs még sem olyan rettenetesen sok, mert most már ahogy te is mondod az emberek nagy része jófrmán digitális játékokkal tolja. Nekem is a saját gépemben a 2 év alatt egy lemezes játék volt.
Azt lehet hogy elég az alulméretezett biztosítéknak annyi is, hogy ha az amber a kicsit kiegyensúlyozatlanabb lemezt tesz be és pillanatnyilag megugrik emiatt az áram felvétel....
Vagy ha ne aggy isten valaki balfék és véletlen berakásnál visszatartja egy kicsit a lemezt.
Ne aggy isten volt egy lemez elakadás...
Lényeg a lényeg, hogy kap egy biztit mindenképp, patkolással csak elkönyveltem hogy működik a gép. Tegnap hajnalig nyüstöltem.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz Lacko66 #166582 üzenetére
Last Guardian baromi jó
játssz vele nyugodtan
olyan eszement nagy dropok slimen sincsenek
Tricoval meg türelmesnek kell lenni, illetve nem kell összevissza utasítgatni
még én is bírok játszani vele, pedig alapvetően kontrollerszűz vagyok (míg a God of Warral nem)
nehézség terén is inkább elakadni lehet benne, hogy vajon most mit is kéne csinálni, de nem egy végigjátszás van youtube-n, még magyarul is.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Rage47 #166586 üzenetére
Ja, nagyon idegesítő lesz, ha különszedik. Àtalakítós barmokkal most sem tudsz mit kezdeni, és a nagyobb tàbor miatt szerintem ez PS4-en nagyobb probléma.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz Rage47 #166586 üzenetére
Ezt lehet úgy is nézni, hogy aki eddig is egerezni akart multiban, az megtudta oldani az átalakítókkal. Mivel őket controlleresnek látja a rendszer, ezért nem lehet őket korlátozni. Fixen elcseszik a controlleresek játékát.
Viszont ha natívan támogatják a KM-et és külön szedik (c, km, bármi) szerverekre, akkor is lesz olyan nyomorék, aki az átalakítóval menne elrontani mások játékát (hisz kb galamblövészet C-sek ellen menni). Ezek mellett pedig sokan letennék az átalakítót és simán rádugnák a gépre a KM-et és játszanának a KM/Bármi szervereken, nem elcseszve a csak controllerezők játékát.
Ennek két negatív hatása lehetne a konzolra. Megoszthatja a társaságot. Lassabban talál meccset. Viszont ha ez tényleg így lenne, hogy drasztikusan elfogyna a simán C-sek társasága, akkor végül is bebizonyosodik, hogy több ember akart KM-ezni, mintsem C-zni. Ami a számokat tekintve a felhasználóknak pozitív változás. Tehát egyedül ezért lehet aggódnia a "csak és kizárólag controller legyen engedélyezve" embereknek.
A másik pedig, ha ezáltal megnyílhatna a crossplatform lehetősége a PC-sekkel. Na azt ne. WH-s/Aim-os csalók nem kellenek konzolra.Nem lehetnek akkora idióták a fejlesztők, mint a Fortnite esetében is. Ott ha jól tudom van KM support és összeengedik őket a C-sekkel. Így nem szabad ezt megoldani, mert ez fakereszt.
Én nem multizok, nincs is PS+ előfizetésem. Singleplayerhez viszont örülnék a KM supportnak.
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz karakpecze21 #166589 üzenetére
Ha minden kötél szakad akkor adott egy egyszerűbb tippet műszerész ismerősöm. Pont most beszéltem vele.
Nem kötelező ezt az smd-s biztit rakni. Azt mondta veszek egy sima üvegbiztit, eltöröm, majd azt az 1A-os szálat rágorrasztom akár ú alakban és elszigetelem.
Lehet ez lesz a legegyszerűbb. Mert ugyan van tűhegyű pákám, de ezt az 1mm*0,5mm-es cuccot az én remegő kezemmel felaplikálni..... nagyon sok sörömbe kerülne -
30z.Samu
félisten
válasz #20844032 #166559 üzenetére
Szerintem az Xbox eladásokat rendesen megtoldaná, ha lenne Steam rajta. Biztos meg lehetne oldani, hogy bizonyos grafika mellett tudj játszani az arra megjelent játékokkal is. Billentyűzet-egér támogatással szerintem ez robbanna, csak ugye akkor ki rakna össze PC-t játékra meg ki vásárolna MS Store-ból Xbox-on?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Nigér
őstag
Hali!
576-hoz tudtok esetleg olyan email kontaktot, amire reagálnak is?
A mezei help@576kb.hu-t szerintem nem is nézik, nem reagálnak.
Köszi, ha tudtok segíteni...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #80123904 #166594 üzenetére
Én sem fejeztem be, és semmiféle késztetést nem érzek, hogy még egyszer felkerüljön a hdd-re.
Na nem mondom, ha jönne hozzá egy DLC, amiben a madálsziszót válogatott módokon lehet kivégezni, vacsorát sütni belőle, beletölteni bélbe, stb. akkor szívesen elővenném újra
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz karakpecze21 #166591 üzenetére
Én biztos nem forrasztgatnám. Forrasztópaszta + hőlégfúvó aztán csókolom.
-
A`rpi
addikt
válasz karakpecze21 #166568 üzenetére
Mondjuk, ez eléggé gennyóság, azért az optikai meghajtó nem egy olyan komponens ami nélkül nem lehet használni a gépet. És ha ezek szerint elszáll a meghajtó, akkor a frissítést is el lehet fejetni, mert BOOT loop-os lesz a PS4.
Én PS3mmal jártam úgy hogy, ott a wifi modul ment tönkre és frissítés után csak hibakódot dobott, holott előtte ment hibamentesen a készülék, csak wifi nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest