-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Itt én ezt nem fogom miszlikre szedni 343-al, yooka-layle-kkel, mert ez itt nem az a hely, de szívesen megtenném. Hogy a stúdiók mitől mennek tönkre, nos arra valahogy utólag mindig van példa. Lásd sony vonalon onrush pl.
Én tudom, mindenkinek meg van kötve a keze, azért csinál szart. Nyilván, a sony meg az ms utasítja erre őket
A bungie-n is látjuk micsoda csodákra képesek így mostmár, hogy nincs megkötve a kezük. VÉGRE! Kiszabadultak a köcsög philspencertől. LOL.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #20844032 #167201 üzenetére
nem értem miből gondod hogy neked mindig igazad van? LOL
valószínűleg elég sok probléma van hogy ebből a genből kihaltak az exkluzív játékok az One-n. nem mindenhol fenék tejfel az élet, de azért Nintendo és Sony elég szépen megél az exkluzívjaiból. Microsoftnak meg már nem léteznek.
Se Rare se Bungie, se Peter bácsi nem csinált szart . Lásd Halo szériát ami miután nem Bungie készítette, szépen elsilányult egy középszerű játékká, vagy Fable, , miután az első pár részt megalapozta a Lionhead majd szét lett cseszve a stúdió ,szépen követte egy középszerű epizód, majd utána már semmilyen. És így tovább a GOW ra is kitérhetünk vagy éppen az Age of Empiresre amik miután elkerültek az eredeti stúdiótól szépen meghaltak...[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz #20844032 #167203 üzenetére
Tényeket írtam le neked, amikre megalapozom a véleményemet, miért féltem NInja Theoryt.
Philnek egyébként voltak jó huzasai, a fenti tortúra inkább Don Mattrich hibája.
CSAK Egy kérdést tettem fel, Ezt nem találom személyeskedő hozzászólásnak.Üdv.
Peace és Ásít.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
törölt tag
Nem tényeket írtál le, véleményt írtál le. Hogy mi mivé silányul, meg ki csinál szar és ki nem, melyik stúdió miért zárt be, ezek nem tények, ezek vélemények. Ha értenéd a kettő között a különbséget nyilván nem is tennél fel nekem ilyen ostoba kérdést sem, hogy miért gondolom azt, hogy nekem mindig igazam van. Nem gondolom. Még ebben az esetben sem, pusztán a véleményem írtam le. Az tény, hogy leírtam, meg hogy én írtam, és hogy ez vélemény. Ezek tények.
-
félisten
válasz #20844032 #167205 üzenetére
Hogy egy studio miért zárt be, vagy hagyta ott a redmondiakat az tény, nem vélemény. Interneten te is rá tudsz keresni. Destiny miért nem a Microsoft égisze alatt jelent meg, Peter miért hagyta ott őket és a Scalebound miért lett elkaszalva úgy, hogy Hideki Kayima mester állt az egész mögött . RAre nyilatkozatát is meg tudod keresni, azt is hogy melyik zseninek támadt az az ötlete a microsoftnal , hogy a fablenek online multijateknak kell lennie, amivel az egész lionhead nem tudott mit kezdeni. és vond le te magad a következtetés.
Gondolom az sem vélemény, hogy microsoftnak jelenleg az exkluzív felhozatal szinte egyenlő a nullával ilyen stúdiókkal a háta mögött....
Annak idején megjelent egy oltári jó cikk erről, de nem találom sehol.[ Szerkesztve ]
-
-
Deck
titán
válasz saelin #167208 üzenetére
Jó kérdés. GOW is sokkal jobb performance módba ahol a legtöbbször 50-60 fps között mozog ritkán 45-60 de sokkal élvezetesebb úgy és észre sem venni.
Bár érdekes, hogy a Spiderman is csak 30 aztán nem volt az az érzésem, hogy miért nem 60. Meg van pár ilyen játék még[ Szerkesztve ]
PS5
-
Nayrobi
őstag
válasz Cobra652 #167207 üzenetére
Én hosszú évek óta imádom az Evot, a driveclubot és a többi játékukat is, de nézd meg mit csináltak miután leléptek, az Onrush akkora bukás lett, hogy pár nappal a megjelenés után már féláron ment a cucc, majd bekerült gamepassba és a csapat is megszűnt, szóval ha ezt rakták le a sonynak, akkor nem csodálom hogy inkább bezárták az egészet, a dcből is hiába ment el 3 millió, inkább tekinthető bukásnak.
Az meg kicsit meredek kijelentés, hogy a gts gyenge lenne, bár ha így látod az is egy vélemény, szerintem magasan jobb, mint a pcars2 vagy a forza7.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Figyu srácok egy ideje megint a PS4 vs. XO téma megy, ez nem az a topik. Menjetek off-ba pls ha nagyon folytatni akarjátok! Köszi.
Live-Die-Respawn
-
RangerFox
veterán
Hát valóban nem a generáció legjobb autós játéka, de nem gyenge azért, na
Moby Nyilván egyéni vélemény, de én az Forza 7-et sok szempontból jobbnak gondolom, és azt választanám a 8. generáció legjobb kötöttpályás autós játékának. De ez nem az a topik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ProEvoFan #167213 üzenetére
Az platformfanboi sajnos mindkét oldalon olyan, hogy nem a fától nem látja az erdőt, hanem kb szart sem lát. Nem a fától, hanem a butaságtól. Mindegy mit írsz le neki. Helyette gondolkodnak, aminek szívesen hisz a saját gondolatainak. Nem tud különbséget tenni tény és vélemény között. Meg ilyenek. Könnyű felismerni
RangerFox: itt a generáció végefelé talán kijelenthető, hogy a kötöttpályás arcade autóversenyből már aligha fog ettől jobb születni a generációban.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
"sony addig a gran turismo sportot felpumpálták az egekbe - holott fotózgatáson túl nem sokat ér, messze van a gen legjobb autós játékától de még kategóriájában is gyenge."
Uhhh, ez erős volt.A GTS ahogy tálalja az online versenyzést - mint kb semelyik másik játék -, azóta uncsinak találom a gépi ellenfelek elleni autós játékokat.Kategóriája nincs is, mert ez az első esport felé hajazó autós versenyjáték.
Driveclubbal még nem játszottam, de sok jót olvastam róla.Az meg szomorú, ha a sony elengedte ezt a brigádot, mert a ps4 játék felhozatalából pont egy fasza Forza Horizon típusú játék hiányzik.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Itt a kis cikk róla,[link]de nem tudtam hol olvastam anno, azért most meglett.
ÉN szeretem mindkét( mindhárom) platformot, van bőven mivel játszani boxon. Inkább pár számomra érdekes játékot már PC re nem veszek meg , inkább boxra. Valahogy az a két vonal ( PC- Box) ami konkurál egymással nálam, a PS elég egyedülálló a maga felhozatalával, csak úgy mint a Nintendo.[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Aki játszik a Tomb Raider-rel: nem érzékeltétek, hogy teljesen szétbarmolta a textúrákat az 1.04-es patch? Tegnap este vak sötétben játszottam, de a barlangban alig láttam valamit és még világos részeknél is random besötétíti a textúrákat.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Ezt kifejthetnéd bővebben. A "nincs mivel jàtszani" max exklúzívok tekintetében àllja meg a helyét.
Valószínüleg nem véletlen van nekik otthon Box vagy PS is. Ma màr nem nagy dolog egyszerre 2 konzol.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz Jhonny06 #167224 üzenetére
Ilyet nem tapasztaltam, viszont tény, hogy sokkal sötétebb a játék az átlagnál. Ha a HDR be van kapcsolva pl. akárhogy állítom sötét vagy fakó lesz a kép.
Más: a ps képernyő beállításai között van egy olyan opció, hogy RGB Range. Ezt mire érdemes beállítani? Nekem eddig mindig fullon volt, viszont az egyik "szakértő" haverom javaslatára átállítottam automaticra. Így viszont olyan mintha egy szürke réteg lenne a képernyőn.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hellboy.4591 #167226 üzenetére
RGB range-t akkor érdemes fullra álítani, ha a tv bemenete is pc üzemmódban van. Más esetben a fekete és fehér széleken az árnyalatok le lesznek csapva, bár mindig úgy fog tűnni, hogy full-ban nagyobb a kontraszt.
-
törölt tag
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok! One s-emet szeretnem levaltani egy ps4re.
Elso kerdesem az lenne: tudom hogy ps4 topik, de hatha valaszt kapok ra. Megeri elcserelni egy one s 1tb-ot, 2ev garival. Profillal egyutt, legalabb 200 digitalis jatekkal+minden elofizu. Egy ps4 500gb 2lemezes jatek, +7-8 digitalis game. Garirol nem tudok illetve hogy meddig van ps plus.
Masodik kerdesem: mennyire mas a ps kontroller? Kenyelmesebb vagy fura az elrendezes? Ps plus olyan mint a live?
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
félisten
válasz Krisz0418 #167229 üzenetére
Ezt nehéz objektívan megítélni.Szerintem akkor éri meg, ha nem használod ki az Xboxos játékokat és érdekelnek a Sony saját címei. Egyébként ha csak hardver és szoftver terén nézem akkor nem éri meg.Lehet érdemesebb lenne venned( már ha megteheted) egy Slim PS4 gépet és kipróbálni, majd utána megválni a boxtól pénzért, ha meg nem válik be akkor meg nem fogsz bánkódni után a slimet is el fogod tudni adni.
PS4 joy szerintem nem problémás, én szeretem, bár az Xbox irányítót jobban kedvelem.
Digitális tartalmakkal vigyázni kell, mint írták is felettem.[ Szerkesztve ]
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz #20844032 #167227 üzenetére
Értem. Ha jól emlékszem akkor nekem a tv-ben van külön konzol bemeneti beállítás, így nekem azon van a ps, a pc az meg tuti pc-re van állítva. Teszek egy próbát majd a ps-el is, hogy átállítom pc-re és megnézem így mennyit meg milyen irányban változnak majd a színek.
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Ennek a fejhallgatónak a megvásárlásán gondolkodom:
PlayStation® Gold Wireless Headset 2.0Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a fekete-kék, illetve csak a sima fekete verzió között?
Csak a szín? Vagy esetleg évjárat? Érdemes megvenni ezt ennyi pénzért? Esetleg van jobb alternatíva?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hellboy.4591 #167235 üzenetére
Nézzél valami sötét részletekkel teli képet. Ha Full-on eltűnnek, Limiteden meg megjelennek bizonyos sötét részletek (ez elég látványos szokott lenni, mindenki látja a különbséget, nem kell hozzá rutin), akkor a limited lesz a tied. Még akkor is, ha amúgy sokkal fakóbbnak tűnik a kép (mesterségesen mindig sokkal színesebbre-szagosabbra lehet állítani, de annak mindig meg van az ára).
b.kov: a fekete-kék összecsukható(viszont a zsanérnál könnyen törik), psvr-el nem használható. Az új nem összecsukható, belül valszeg ugyanaz, mint a korábbi. Itt többen panaszkodtak arra, hogy az új kényelmetlenebb, de ez olyan, mint a cipó: senki nem fogja tudni, hogy neked melyik lesz kényelmes.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz Krisz0418 #167229 üzenetére
Biztos, hogy meg akarsz szabadulni a box-tól? Nem férne el egymás mellett a kettő?
Mivel, ahogy olvasom ki vagy békülve a használt cuccossal... nem férne bele anyagilag, ha most csak úgy behúznál használtan egy FAT-et a Box mellé? Egy 1116-os FAT-et 50-re le kellene tudni alkudni szerintem. Kipróbálgatod, aztán majd eladod a box-ot. Vagy amelyik végül nem kell...PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
b.kov
senior tag
válasz #20844032 #167237 üzenetére
Akkor ez a fekete lesz az újabb, ha jól értem.
Összecsukhatóság nekem nem szempont igazából, külsőre meg jobban tetszik.A régebbi verziót is lehet használni vezeték nélkül pc/mac-hez? Talán olvastam egy olyan kommentet, hogy nem, de nem jártam utána.
Illetve ezek kb mennyit bírnak egy töltéssel?
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Jövőhét folyamán építek egy PC-t. Az lenne a kérdésem, hogy a Gold füles mennyire kompatibilis Windows-al. Ha úgy van, akkor nekem az is jó lenne játékra.
Sic Parvis Magna
-
Sordoran
addikt
válasz 30z.Samu #167246 üzenetére
Bedugod az adaptert a gépbe, win10 felismeri magától, telepíti, és kész.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Krisz0418
őstag
válasz marilllyo #167238 üzenetére
Lehet vegen az lesz, tervben van egyebkent ket konzol illetve ismet egy combosabb gep is. Egyebkent jo latni hogy nem szidja egyik a masikat. Facebook csoportokba rengetegszer lesz*rozzak a ps-t vagy az xboxot mert itt tobb az exkluziv, de ott meg ott a forza meg a kontroller meg hogy jobb a ps network mint a live meg kitudja meg mik..O.o szerintem mindketto tokeletes konzol, vannak elonyok-hatranyok mindketto gepnel.
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
törölt tag
válasz Krisz0418 #167248 üzenetére
"Egyebkent jo latni hogy nem szidja egyik a masikat. "
Ezek szerint nem igen olvastad ezt a topikot, mert ugyanolyan rákos tud lenni ez is, mint a facebook. Avagy elég benézni a legtöbb konzolos hír alatti hozzászólásokba. ~Mindig van 1-2 ember, aki jobban tudja okosának hiszi önmagát. -
Mike
veterán
most azon tipródom megvegyem e a gtav-t, mert most csak 6k. pc-n évekig játszottam vele, ismerem az egészet, de legalább gyakorolnám vele a kontroller használatát, plusz végre tudnék az autókkal lassan is menni (ugye előre gombbal nehéz)
de ugye minden jó kis járgányom (autó, helikopter, repcsi) ugrana
másik: ps alatt is egy halom cheater van online?
gondolom nincs cross platform, tehát a ph-s pc-s crew is ugrik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs