Hirdetés

Hirdetés

  • Dedikált Galaxy AI gomb az új táblagépekhez

    ma Kiszivárgott a Samsung Galaxy Tab S10+ és Galaxy Tab S10 Ultra kiegészítői közül több, ezek árulkodnak.

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd

    lo Végre megérkezett, 24 hónap garanciával!Mindenben erősebb, mint a korábbi favorit a Google Chromecast + Google TV 4K....

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

Új hozzászólás Aktív témák

  • #80123904

    törölt tag

    válasz Rage47 #166586 üzenetére

    Ezt lehet úgy is nézni, hogy aki eddig is egerezni akart multiban, az megtudta oldani az átalakítókkal. Mivel őket controlleresnek látja a rendszer, ezért nem lehet őket korlátozni. Fixen elcseszik a controlleresek játékát.

    Viszont ha natívan támogatják a KM-et és külön szedik (c, km, bármi) szerverekre, akkor is lesz olyan nyomorék, aki az átalakítóval menne elrontani mások játékát (hisz kb galamblövészet C-sek ellen menni). Ezek mellett pedig sokan letennék az átalakítót és simán rádugnák a gépre a KM-et és játszanának a KM/Bármi szervereken, nem elcseszve a csak controllerezők játékát.

    Ennek két negatív hatása lehetne a konzolra. Megoszthatja a társaságot. Lassabban talál meccset. Viszont ha ez tényleg így lenne, hogy drasztikusan elfogyna a simán C-sek társasága, akkor végül is bebizonyosodik, hogy több ember akart KM-ezni, mintsem C-zni. Ami a számokat tekintve a felhasználóknak pozitív változás. Tehát egyedül ezért lehet aggódnia a "csak és kizárólag controller legyen engedélyezve" embereknek.
    A másik pedig, ha ezáltal megnyílhatna a crossplatform lehetősége a PC-sekkel. Na azt ne. WH-s/Aim-os csalók nem kellenek konzolra.

    Nem lehetnek akkora idióták a fejlesztők, mint a Fortnite esetében is. Ott ha jól tudom van KM support és összeengedik őket a C-sekkel. Így nem szabad ezt megoldani, mert ez fakereszt.

    Én nem multizok, nincs is PS+ előfizetésem. Singleplayerhez viszont örülnék a KM supportnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák