- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz Adam_Shepard #111750 üzenetére
Ezt találtam a PS fórumán: "If it was during log on then just change your password. Sony chooses accounts for random resets. It helps keep PSN a bit safer it people does randomly change there passwords."
[ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Rage47
veterán
Hát ez nagyon ritka, hogy én egy játékot többször végigjátsszak, de a Nier: Automata elérte ezt nálam, tegnap belekezdtem másodjára, és már várom, milyen lesz harmadjára. Mindenképpen szerezzétek be, ha tetszett valaha a DMC, vagy hasonló japán játékok. Hangulat, sztori, zene, voice acting, harc!, remek mindenhol.
-
A`rpi
addikt
válasz A`rpi #111754 üzenetére
Az összefoglalóban kiegészítettem a vonatkozó leírást.
DLC-k vásárlásakor, fokozottan ügyeljünk játékok régióira:
(Letölthető tartalmak.)-Ha a lemezen, egyes számot látunk, vagy a játékot, USA-store-ból töltöttük le, beleértve az ingyenesen PS Plus által kapott játékokat is, abban az esetben kizárólag USA store-ból vásároljunk DLC-t vagy Season Pass-t játékunkhoz.
-Ha a lemezen, kettes számot látunk, vagy a játékot, HUN, UK-store-ból töltöttük le, beleértve az ingyenesen PS Plus által kapott játékokat is, abban az esetben kizárólag HUN, UK-store-ból vásároljunk DLC-t vagy Season Pass-t játékunkhoz.
Fentebbiek játékmentésekre is igazak.
Tehát, ha egyes régiójú játékmentésed van,
azt kettes régiójú játékkal nem tudod folytatni.DLC kód érvényesítéséhez, és utólag DLC vásárláshoz javaslatok:
Bizonyos esetekben nem elég csupán a játék régióját figyelembe venni,
szélsőséges esetben a lokalizációra is figyelni kell.Ennek megfelelően ha biztosra szeretnél menni, vásárlás előtt informálódj, vagy a regisztrált PSN ID-dnek megfelelő lokalizációjú játékot vásárolj.
Mi is a Season pass?
Season pass, (Előfizetés DLC-kre.) csak DLC-kre vonatkozik adott játékhoz megkapod az összes megjelent, és későbbiekben érkező DLC-t.
DLC-k használatához szükség van az alapjátékra is.
-
Rambovits
senior tag
Kinek a pap, kinek a paplan
Próbáltam még a 14es szériát, de én agyhugykövet kaptam játék közben. Fifa oldalon maradok én már a koporsóig úgy hiszem
Btw, Madden is akciós, meg NHL is
Kérdés mindenkihez: ha múlt hónapban 18159 ft-ért vásároltam játékot, akkor kapnom kell nekem is kupont?
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
sp8787
addikt
válasz Adam_Shepard #111750 üzenetére
Tolem is most kerte.
A vicc ,hogy az email a Spam-ek kozott landolt. -
marilllyo
veterán
válasz Oppenheimer #111755 üzenetére
Mert azt gondoltam, hogy megmaradnak a mentéseim. A feltelepített játékok pl. fenn maradtak. Vigyázz az auto upload legyen bekapcsolva a játékmentésekhez. Anélkül nem tölti fel felhőbe.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Janusz001
őstag
Sziasztok, Amazont szokta valaki követni? Érdekelne, hogy szoktak -e lenni ps4 akciók, főleg ps4 pro érdekelne. Tegnap láttam húsvéti akció keretében x one s -t 2 játékkal 2 kontrollerrel bődületesen jó áron, majdnem elcsábultam.
-
mrx1212
tag
Megjött a 3000 nekem is
Szerintem ez sem rossz ennyiért :Sniper Elite 3 ULTIMATE EDITION 3291-
-
Bad Pritt
félisten
Telltale GoT milyen PS4-en? Tetszett a két Walking Dead évad meg a Batman is, most behúznám a GoT-ot meg a Wolf Among Us-t, ez utóbbit tuti, viszont a GoT-ról elég vegyesek a vélemények, ahogy látom a különböző oldalakat, de nagyon sokan a PC-s verzió alapján írnak.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
mrx1212
tag
Kérdésem lenne hogy ha a Wallet ra töltök +1500 forintot és vásárolok de fog maradni bent : 1209 forintom annak mi lesz a sorsa:
- Meddig marad meg ez az összeg,van felhasználási ideje?
- A tagságom 05.02 lejár,utána is feltudom használni a pénzem? -
Rico45
őstag
Sziasztok!Ez a PsNow még nincs magyarországon ugye?
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
mrx1212
tag
Köszönöm az infót.
Újabb probléma a +1500 forintot amit terveztem nem tudom feltölteni bankkártyámról a Wallet Funds -ba
"The credit card information is not valid. Please check your entries carefully."
Így következő kérdésem ha veszek egy játékot 3291 forint és 3000 ben van a walletban.
Fizetéskor a kártyáról lehetséges az hogy csak a 291 forintot fogja levonni?
Vagy az összes a kártya terhére fog menni?/Kártyával viszont tudok vásárolni eddig is tudtam!/
-
Rambovits
senior tag
válasz mrx1212 #111771 üzenetére
Elsődlegesen a Walletet fogja terhelni. Ha nincs elég lóvé, akkor be lehet állítani, hogy automatikusan lehúzza a kártyádról a maradék összeget.
"Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content"
Ha nem így van, valaki kijavít majd
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sefter #111772 üzenetére
Nekem az még pont bejött a kalóz élet miatt de ott befejeztem az ac szériát.
Mondjuk a rogue az kimaradt és amennyi jót olvasok róla valszeg azzal még lesz egy köröm.Black flag-el egyébként úgy jártam hogy végigjátszottam box-on majd eladtam és a következő havi ingyen játékba bedobták. Szóval remèlem én is hogylesz majd ps+ba.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
mrx1212
tag
válasz Rambovits #111773 üzenetére
Nem így van. Megvettem végül is
A Wallet keret 3000 volt a játék 3291 a kártyámat + 1500 forinttal terhelte nem 291 forinttal mivel szerintem 1500 lehet a limit de ezt csak én gondolom!
A többit pedig vissza töltötte a Walletba így most bent van 1209 forint.
Az viszont érdekes hogy a pc keresztül nem engedte a +1500 forintos terhelést mint ahogy az előbbi hozásszólásomban írtam!? Így pedig most ugyanaz történt!
Mindegy végül is!
-
A`rpi
addikt
válasz mrx1212 #111776 üzenetére
"Nem így van. Megvettem végül is
A Wallet keret 3000 volt a játék 3291 a kártyámat + 1500 forinttal terhelte nem 291 forinttal mivel szerintem 1500 lehet a limit de ezt csak én gondolom!
A többit pedig vissza töltötte a Walletba így most bent van 1209 forint.
Az viszont érdekes hogy a pc keresztül nem engedte a +1500 forintos terhelést mint ahogy az előbbi hozásszólásomban írtam!? Így pedig most ugyanaz történt!
Mindegy végül is!"Ha van a wallet-ben pénz, a kártyáról csak a különbözetet vonja le, ugyanakkor ha a különbözet összege kevesebb mint 1500 forint abban az esetben minimum 1500-at levon, a maradék pedig ismét a wallet-edben landol.
PC-ről a vásárlás nem mindig működik megfelelően,
így ezeket célszerű PS-en intézni.Az 1500 forintos feltöltés valószínű ezért nem ment. (Szerintem.)
[ Szerkesztve ]
-
Rambovits
senior tag
válasz mrx1212 #111776 üzenetére
25/03/2017 Product Purchase xyz@windowslive.com (4.641 Ft)
25/03/2017 Wallet Funding xyz@windowslive.com 3.159 Ft
24/03/2017 Product Purchase xyz@windowslive.com (4.941 Ft)
24/03/2017 Wallet Funding xyz@windowslive.com 6.000 Ft
24/03/2017 Product Purchase xyz@windowslive.com (8.577 Ft)
24/03/2017 Wallet Funding xyz@windowslive.com 9.000 FtNálam márpedig úgy ment
Szerk: jogos észrevétel az az 1500as limit.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ebay-ről szoktatok használt játékot rendelni? Mennyire megbízható vajon? Volt akinek problémája akadt egy eladóval?
-
-
marilllyo
veterán
válasz #42308056 #111779 üzenetére
Hogy őszinte legyek nem tudom miért akarnál eBay-ről játékot venni. Az eladók értékeléseiből lehet következtetni. Ugyanúgy mint vaterán. Annyi, hogy ha átverne akkor lehet sírni a paypalnál és sok esetben visszakapod az árát. De felesleges hercehurca. Szerintem nem éri meg. Baromi rég óta ebay-ezek de játékvásárlást azt meghagytam itthonra. Esetleg zavvi. Itt jatekaim-on meg aprón is kb hasonló áron vannak mint kint.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
geristar
tag
Nekem is megjött a 3000ft. Bloodborne goty 3900ft-ért nem volt rossz
-
half333
őstag
Üdv! Nem régóta van ps4-em,és azt szeretném tudni miért van az h ha van net kapcsolat az uj játékot fel installálja,viszont ha nincs kapcsolat,simán elindítja és már lehet is játszani. Illetve most játszom a Horizon Zero Dawn-t,és a joy led egyfolytában piros,van jelentősége?
[ Szerkesztve ]
-
Gabor343
tag
válasz half333 #111784 üzenetére
Szia!
A ps4 minden esetben feltelepíti az új játékot a hddre, ha van netkapcsolat akkor automatikusan ellenőrzi hogy van-e javítás, frissítés a programhoz, majd azt is letölti és telepíti.Internet nélkül meg nyilván nem tud frissíteni így azt a verziót indítja el ami a lemezen van. Ebben az esetben azért tudsz majdnem azonnal játszani, mert a mai játékok nagy részét már úgy csinálják meg hogy először a program alapjait és az első néhány pályát rakja fel így már el tudod indítani és elkezdhetsz játszani, miközben még telepíti a maradékot.
Sajnos a lemezes játékoknál nincs rá jelzés hogy hány százaléknál tart az install, max arról tudni hogy befejezte, ha már nem pörgeti tovább a lemezt.A kontroller ledjét sok játék használja bizonyos állapotok jelzésére. Például ha pirosan villog akkor nagyon kevés a hpd, ha zöld akkor full hpn vagy stb..
A horizonban konkrétan nem tudom mit jelez, de nincs sok jelentősége, szerintem nincs értelme figyelni rá, inkább a képernyőt nézd. -
N@idia
őstag
válasz mrx1212 #111788 üzenetére
3 játékot vettem márciusban akciósan összesen 12 ezer volt ez lenne a probléma ? Fentebb olvastam, hogy van aki a bloodborne-t vette ami 3.390ft volt akciósan az megkapta a 3 ezret én aki 4x annyit fizetett meg nem ?
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
A`rpi
addikt
válasz N@idia #111787 üzenetére
9.-edikéig kell hogy megérkezzen.
Ezt megelőzőleg a vásárlási naplódban (Transaction History) lenne érdemes összeadni a tranzakciók összegét.
15K értékben kellett minimum vásárolni... Értelemszerűen egy account-ra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz N@idia #111790 üzenetére
Csak abban az esetben kapsz vissza három ezer jó magyar forintot a digitális pénztárcádba, ha tizenötezer felett költöttél videó játékokra vagy esetlegesen a playstation plus szolgáltatásra, ami havonta ad játékokat "ingyen" és következő hónapban az AC lesz a soron.
még írjuk le 100x...
Szerk.:(vicc volt, vicc volt, nem kell megenni)
half333: HP=élet a játékban csak egybe írta, hogy hp-n.
[ Szerkesztve ]
-
gjanner
tag
Hi, emlékszik valaki mennyi volt a legutóbbi akcióban a Witcher 3 GOTY (talán január-február magasságában)? Most 7500... lehet ez egy jel, meg kell venni ...nekem még kimaradt
Egyébként ez jellemző, hogy ilyen kategóriájú játékokat minden 2. 3. hónapban leakcióznak?
Ha igen, ez azt jelenti nem is érdemes teljes áron játékot venni Store-ból. -
Wlac
Ármester
Szerintem sem kell túlaggódni ezt a refundos dolgot. Nekem sem jött még meg, holott egy emailt is kaptam a Sonytól, hogy jogosult vagyok, és majd jön.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest