- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
petertomiboy
csendes újonc
Sziasztok,
Megoldódott az online problémám az utp kábel volt valahol megtörve, egy új kábellel tökéletesen működik. A következő kérdésem hogy van-e értelme a NAT type 1-nek vagy type 2 is ugyan azt hozza, és ha igen hogy lehet beállítani. Asus RT-N18U routerem van.
-
veterán
válasz Petya2900XT #111110 üzenetére
Ez így van sajnos!
-
Tatyla
őstag
Jaj dehogynem
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
andro93
aktív tag
Koticknak is meg kell venni valamiből a kenyeret. A helyében te is ugyanezt csinálnád, ahogy én is.
-
Pacee90
tag
Titanfall 2-vel ingyenesen lehet játszani a hétvégén,ha valaki még nem tudott volna róla !
-
Tatyla
őstag
válasz Rage47 #111114 üzenetére
Hátha náluk az alkotás abból áll hogy letükrözik a meglévő pályákat a dlc-kben (ami egy délután) és mostmár nem A-ból B-be hanem B-ből A-ba kell végig hentelni magunkat unalomba fulladó végtelenségig ugyan olyan mobok között akkor ehez a fantasztikus leleményes ötletes művészi alkotásban akkor csak gratulálni tudok...
És az a durva most így előre látom a második rész ugyan ez lesz pepitában.[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Bencus88
nagyúr
Kipróbálható a Maffia 3 lett demo
-
Tatyla
őstag
válasz Rage47 #111119 üzenetére
Hát nem teljesen mmo, én anno emiatt vettem PS4-et ezért vagyok felháborodva ennyire hogy így becsaptak ezzel a játékkal, bár azok szeretik akik egy évben 2-3 játékot vesznek...
[ Szerkesztve ]
-
rezy89
tag
Üdv! Olyan külső hdd házat keresnék, ami már esetleg bevált valamelyikőtöknél Ps4-hez. 3,5"-os Sata merevlemezem van, játékokat szeretnék rá telepíteni stb..., ami az új frissítéssel vált elérhetővé. Rossz típust néztem ki, sajnos nem ismeri fel a konzol. Becserélné a bolt, viszont abban nem tudtak segíteni, hogy melyik lenne a megfelelő. Köszi a segítséget!
-
veterán
-
rezy89
tag
válasz N.YCityBoy #111127 üzenetére
Vicces, hogy ez is közte volt amik közül aztán kiválasztottam a nem megfelelőt Köszönöm az infót, hálistennek megtalálható ez a típus a boltban, ahonnan rendeltem...
-
Tatyla
őstag
Ez melyik bolt (shop) terméke?
-
veterán
-
Tatyla
őstag
válasz N.YCityBoy #111130 üzenetére
Köszönöm
-
Gabor343
tag
Ha szabad kérdeznem, ezt milyen vinyóval használod?
Az usb3.0 ad neki elég tápot vagy még kell külön tápkábel? -
törölt tag
válasz Tatyla #111138 üzenetére
Ámen!
Amúgy én nagyon kellemesen csalódtam, kifejezetten jó volt (jó értelemben) ez az eszetlen lövölde, már-már visszaköszönt a Doom feeling, de nem, de igen, de nem, de igen.
Én az előző akcióban húztam be (gondolom most ismét hamarosan várható valami) 15k volt a BF1-el együtt, eddig egyiket sem bántam meg.
Szerk.: (#111140) Pacee90: Múlt hónapban volt akció, ennyiért nem hagyhattam ott.
(hogy pukkanna meg a sony... )[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
t.roby90
tag
Ha magyar régióra regisztráltam és online szeretnék játszani akkor itt csak azokkal tudok játszani akik szintén ide regisztráltak?
Illetve ha storeból vettem egy játékot akkor azt nem lehet átvinni egy másik régióba, hogy ott játsszak online? -
A`rpi
addikt
válasz t.roby90 #111142 üzenetére
"Ha magyar régióra regisztráltam és online szeretnék játszani akkor itt csak azokkal tudok játszani akik szintén ide regisztráltak?
Illetve ha storeból vettem egy játékot akkor azt nem lehet átvinni egy másik régióba, hogy ott játsszak online?"Játékok 95 százalékán nincsen régiózár, mindenki tud játszani mindenkivel online néhány kivételtől eltekintve.
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz N.YCityBoy #111141 üzenetére
Nekem még ez tűnik a legkultúráltabb megoldásnak 3,5 vinyóhoz!
[link] -
Gabor343
tag
válasz N.YCityBoy #111141 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor maradok a 2.5" os külső hddnél, annak legalább nem kell külön táp. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
veterán
válasz ViktorHUN79 #111144 üzenetére
Sima ps4 géphez mindenképp, de Pro géphez ez nem jó
-
törölt tag
Hol tudom megnézni, hogy esetleg jelentettek-e engem ps4-en akármi miatt is?
Csak érdekességképpen kérdezem, mert néha annyira adja egy fps játék, hogy simán eltudom képzelni kapok report-ot, na erre van-e mód és lehetőség, hogy megnézzem valahol?
Szerk.: vagy egy lista, hogy eddig kiket ban-oltak, meg most így érdekel a téma, hogy mit kell elkövetni azért, hogy kicsapják a gépet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest