- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Üdvözlet! Nem php-s kérdés, de úgy vélem itt kaphatok választ.
Kaptam egy linket hogy szedjek le egy weboldalt https//www…. cím. Amire ha rámegyek nyilván beránt egy böngészőt és egy apach-os index of főkönyvtárba jutok. Ha be szeretnék lépni a kívánt weblap könyvtárába akkor behozza a könyvtárban található weboldalt és így nem férek hozzá a filékhez. Da ha be is tudnék menni, vajon hogyan tudnám elmenteni ezeket. Próbáltam a linket FTP protokollal, de nem tudok csatlakozni. Biztos én vagyok az amatőr, de nem tudom hogyan is tudom leszedni. Nagy segítség lenne ha tudnátok ötletet adni.
-
t-shirt
veterán
üdv!
php-vel szeretnék animáló gif-et készíteni, van erről valami használható leírás vagy példa file? -
t-shirt
veterán
Üdv!
A tárhely php szervere úgy van beállítva hogy a POST-ban érkező szövegben az " elé tesz egy \-t. Tudom védett mód stb. Buhera módon meg tudtam oldani a problémát, de biztos van valami frappáns utasítás arra hogy ezt bele sem tegye vagy hogy egy lépésben eltávolítsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi