- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Üdvözlet! Nem php-s kérdés, de úgy vélem itt kaphatok választ.
Kaptam egy linket hogy szedjek le egy weboldalt https//www…. cím. Amire ha rámegyek nyilván beránt egy böngészőt és egy apach-os index of főkönyvtárba jutok. Ha be szeretnék lépni a kívánt weblap könyvtárába akkor behozza a könyvtárban található weboldalt és így nem férek hozzá a filékhez. Da ha be is tudnék menni, vajon hogyan tudnám elmenteni ezeket. Próbáltam a linket FTP protokollal, de nem tudok csatlakozni. Biztos én vagyok az amatőr, de nem tudom hogyan is tudom leszedni. Nagy segítség lenne ha tudnátok ötletet adni.
-
t-shirt
veterán
üdv!
php-vel szeretnék animáló gif-et készíteni, van erről valami használható leírás vagy példa file? -
t-shirt
veterán
Üdv!
A tárhely php szervere úgy van beállítva hogy a POST-ban érkező szövegben az " elé tesz egy \-t. Tudom védett mód stb. Buhera módon meg tudtam oldani a problémát, de biztos van valami frappáns utasítás arra hogy ezt bele sem tegye vagy hogy egy lépésben eltávolítsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest