Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McSzaby

    őstag

    Sziasztok,

    Kicsit érdekes kérdéssel jövök.

    Mostanában észrevettem, hogy "lassul" az autóm. Érezhetően gyengébben húz és megy is mint régen. Voltak régen emelkedők amiken sokat jártam és háromban felment most meg van, hogy ha lendület nélkül jövök, akkor igencsak érezni rajta, hogy küszködik kettőben.

    A másik észrevétel pedig az, hogy amikor kevés a benzin a kocsiban, tehát negyed alatt van, vagy már éppen pirosban (világít a sárga benzinszint jelző kis lámpa), akkor van, hogy hirtelen megtorpan az autó, leesik a fordulat. Kicsit olyan, mintha (több?) levegőt szívna, vagy abban a másodpercben nem jut benzin az égéstérbe. Mintha épp kihagyna a fecskendezés az injektoroknál. Ebben az a furcsa, hogy csak akkor csinálja, amikor kevés a benzin benne. Amikor telerakom, vagy fél és negyed között van, akkor semmi ilyen.

    Skoda Felícia 1,3 Mpi 1999-s évjárat. Arra gondoltam, hogy lehet kicsit "koszos" már az üzemanyag rendszer, vagy az AC-m gyengült le és nem szív úgy, ahogy kéne? Esetleg egy kis Spuri injektor pucoló segíthet rajta? Szerintetek mi lehet? Kicsit sokat is eszik, de régen sem evett kevesebbet sokkal... városban használom főleg 9-10 liter között áll meg sajnos, de mindig is ennyit evett kb.-ra.

    #ThankYouSirAlex #ThankYouLouis

Új hozzászólás Aktív témák