Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamacica
csendes tag
válasz
anjani182
üzenetére
Szia anjani182!
Láttam h a fókusszal kapcsolatban volt kérdésed. Persze lehet h azóta már megoldódott
Amit az ''előbb'' írtál - ''aszem most ugy van beálitva h mind2őt használja, így: ( · )''- az nem a fókuszt érinti, hanem a fénymérési módot, hogy az adott tárgynak vagy témának, amit épp le akarsz fotózni melyik részén mérje a fényt a gép. Ez a jel azt jelenti, hogy mindenhol méri. A fókuszt a menüben ez alatt találod meg (AF mód asszem a neve) és ott tudod beállítani. Általában a középre fókuszálós módot használják, de pl ha makrózol, akkor a spot a legjobb, de úgyis majd kitapasztalod (amúgy erről a kézikönyvében is írnak, mert írtad h ott nem olvastad..lehet csak átugrottad 
Remélem tuttam segíteni. Bár nekem is csak 2 hete van meg a gép, de folyamatosan tanulmányozgatom és próbálgatoma különböző beállításait
Üdv
mamacica
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Formula-1
- XMLTV EPG letöltő progi
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amit az ''előbb'' írtál - ''aszem most ugy van beálitva h mind2őt használja, így: ( · )''- az nem a fókuszt érinti, hanem a fénymérési módot, hogy az adott tárgynak vagy témának, amit épp le akarsz fotózni melyik részén mérje a fényt a gép. Ez a jel azt jelenti, hogy mindenhol méri. A fókuszt a menüben ez alatt találod meg (AF mód asszem a neve) és ott tudod beállítani. Általában a középre fókuszálós módot használják, de pl ha makrózol, akkor a spot a legjobb, de úgyis majd kitapasztalod (amúgy erről a kézikönyvében is írnak, mert írtad h ott nem olvastad..lehet csak átugrottad