Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szornyu1
tag

Nálam családi autónak van, mindenhová elvisz és nem ázom
Nem ez az utolsó Opelem és nem is a legelső. Zsiguliból ültem át egy Asconába (16SH) szerettem amíg szét nem vágták. Majd jött egy A Vectra GT (C20NE), mikor gyarapodott a család átültünk egy Omega B ( "bíborka" ahogy a lányaim hívták), sajna előttem nem volt gazdája és atomjaira eset. Most ismét egy bölényt hajtok, Omega B CD (X25XEV). Nem a kis fogyasztásáról híres, de szerintem még mindig tekintélyt parancsoló, pedig már nagykorú. Nem mondom hogy hogy nincs a szokásos helyeken egy kis pörsenés, de nem totálkáros és ki is van fizetve. Én a második magyar tulaja vagyok, egy nagyon régi barátom hozta be saját részre. Mivel Ő autóbuzis (mindig irigyeltük az autóit), a legkisebb rendellenességnél is javítva lett. Most cseréltem egy 20 éves indítót, plusz a generátort. Ezeken kívül az olajcsere volt. Imádom a V6 hangját, bár ettől az asszony néha rosszul lesz
-
szornyu1
tag
válasz
h3lios
üzenetére
Amikor megállt a bölényben (Omega B2,5V6) az indító, én is néztem újakat. Aztán maradtam a felújítottnál. Szigetszentmiklóson van egy kisöreg, mindenféle indítót, generátort stb javít. Felhívtam, aztán vittem a régit és adta a felújítottat garival. Ami új és kifizethető, az sajna kínai. A gyári árán adnak egy suzkát

Sajna nem mindenhol csinálják meg rendesen, csak szénkefe, kitakarít, lefest azt piac. Innen már hoztam egy párat nem volt vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest