Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
válasz
HoaryFox
üzenetére
Na hazaértem

Munka után beültem, indítok, eltűnt a Check Engine
azért kivillogtattam a hibát (ezúton is köszönöm hű társamnak, a gemkapocsnak xD ), és 24-es hibát, sebesség érzékelőt dobott ki. De a hazaút során nem jött vissza, szóval lehet csak megkergült egy kicsit. -
haddent
addikt
válasz
HoaryFox
üzenetére
Azért irigyellek Titeket
Én azért vagyok bátor mert nekimegyek polírgéppel úgy hogy sose csináltam de hol van az ahhoz hogy check engine-nel még tovább munkába majd még 65 km utólag levezetésképp ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Declare na ezért nem kell xenon látod
Vagy kell mellé egy jó löket bátorság hogy otthon cseréld (na jó azért ennyire nem veszélyes az na
) Értem egyébként persze, és szerencsére nem tudhatom milyen érzés egyelőre, de azért képzeld el itt aki most vett új autót és 100km után a motor azt mondja hogy reccs. Hát lehet hogy a mentő vinne el engem ilyen helyzetben... a zártosztályra, a kedves nepperbácsit meg a köztemetőbe 
tresh de miért? hát nem tudod 3000 körül tartani a benzint?
Jogos, hogy kényelmesebb hogy nem kell semmire figyelni mert mindenhol pont ugyanolyan nyomatékos. De szerintem ha már megindultak (és itt a dízelnek komoly előnye van nagy terhelésnél ez teljesen világos szerintem), akkor onnantól úgy váltok és ott tartom a fordulatot ahol az éppen annak a motornak kell. Legyen az 200 egy ikarus busszal, 1700 egy kis modern tdi -vel, 3000-3500 egy szívó benzinnel vagy 12000 egy 1.0 -ás dajhacsúval ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azért kivillogtattam a hibát (ezúton is köszönöm hű társamnak, a gemkapocsnak xD ), és 24-es hibát, sebesség érzékelőt dobott ki. De a hazaút során nem jött vissza, szóval lehet csak megkergült egy kicsit.
Én azért vagyok bátor mert nekimegyek polírgéppel úgy hogy sose csináltam de hol van az ahhoz hogy check engine-nel még tovább munkába majd még 65 km utólag levezetésképp ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) Értem egyébként persze, és szerencsére nem tudhatom milyen érzés egyelőre, de azért képzeld el itt aki most vett új autót és 100km után a motor azt mondja hogy reccs. Hát lehet hogy a mentő vinne el engem ilyen helyzetben... a zártosztályra, a kedves nepperbácsit meg a köztemetőbe
Jogos, hogy kényelmesebb hogy nem kell semmire figyelni mert mindenhol pont ugyanolyan nyomatékos. De szerintem ha már megindultak (és itt a dízelnek komoly előnye van nagy terhelésnél ez teljesen világos szerintem), akkor onnantól úgy váltok és ott tartom a fordulatot ahol az éppen annak a motornak kell. Legyen az 200 egy ikarus busszal, 1700 egy kis modern tdi -vel, 3000-3500 egy szívó benzinnel vagy 12000 egy 1.0 -ás dajhacsúval