- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz FehérHolló #57500 üzenetére
azert komoly h 2. szomszedsagba vannak, raadasul a varos egyik felen, mi meg tobb km re tuloldalt vagyunk, azt nem tudod hagy fo re juthat most 1 bolt?
ez a polgarmesteres nem hulyeseg!ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
TWO40VIDEO
csendes tag
Sziasztok szeretném megmutatni ezt a photoshoppal és videovágóval készült, kis filmet, Mass Effect és más környezetbenKöszi ha megnézed!
[link]http://www.youtube.com/channel/UC8keQgws3FyALia8zuYhplA
-
bobsys
veterán
Hany evig kell a bankoknak megorizni egy mar bezart folyoszalma tranzakcioit?
Mint volt szamla tukajdonos, hogyan kaphatom meg a kivonatokat egy adott idoszakrol?Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz concret_hp #57504 üzenetére
2008. Augusztusi tranzakciok kellenenek nekem. Talaltam olyat, hogy a szamviteli torveny es ott 8 evet irnak csak nemtudom az vonatkozik-e erre.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
concret_hp
addikt
válasz bobsys #57506 üzenetére
az még tuti meglesz, adóügyekre 5 év vonatkozik, de az úgy néz ki, hogy 2008-ról 2009-ben kell bevallást leadni és 2010 jan 1-el kezdődik az 5 év, mert egész 2009-ben önellenőrizheted magad. a bankszámla adatokat ennek megfelelően nyilván legalább ugyaneddig meg kell h őrizzék (de inkább tovább nyilván), az hogy hogy jutsz hozzá úgy, hoyg már amúgy nem vagy ügyfelük az egy sokkal érdekesebb kérdés.
vagy fullba vagy sehogy :D
-
BlacKSouL
addikt
Ejj, de jó bebaszni itthon sörtől BL döntő alatt, és aztán meg itt lesni kifelé befelé.Ha most lemegyek a mekibe, még pont adnak két bigmeket kuponra ócsóé.
De megy a f...om, inkább iszok még egy sört, aztán befekszem a paplan közé.
Gyerekek, ti most ne figyeljetek. Ti már alszotok, és különbenis tejet isztok. A sok csúnya részeges bácsira ne hallgassatok, különösen mert pina.
Ja, ku.rvajó 30 kilométer t autózni úgy, hogy a csekkendzsin lámpa világít. Dörzsöltem, sehogyse vót jó. Pedig ha dzsinn, akkor dörzsölni kell a lámpát. vanyjukatde hazudok, mert előtte megtoltam két bladimérit, és ahogy én keverem a féllitereres pohárba, ott minimum deci vodka csurran cseppen az alapba. tehát 4 fél vodka, és 3 sör. így már értem a lelkesedést
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
aizen92
addikt
válasz FehérHolló #57513 üzenetére
[link]
Ez meg annyira, de annyira szomorú. Nem a tett, hanem, hogy miért tette és utána mit akart tenni magával."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
törölt tag
válasz FehérHolló #57513 üzenetére
Eléggé bulváros... Itt-ott már alulmúlja a Blikket, és társait..
-
BlacKSouL
addikt
Van egy egyenesen bővülő, kb. 4 decis poharam, nevezhetjük longdrinkesnek. Ennek az aljára töltök 2 ujjnyi vodkát. Megsózom, csipetnyi borsot teszek bele, aztán meglocsolom worcestershire szósszal. Igény szerint piros, vagy zöld tabasco szószt cseppentek bele, majd apróra morzsolok zellert, és rápergetem. Ezt a mixet alaposan megrázom a pohárban, majd felöntöm paradicsomlével. A tetejére szórok még némi zellert.
A vodka fagyasztóból (-25°C), a paradicsomlé hűtőből, a só ráérzésre, de kb. egy csapott kávéskanálnyi, a bors 3-4 szórórázásnyi, a worcester kb egy púpozott kávéskanálnyi, a piros tabascoból elég 3-4 csepp, a zöldből 7-8, de a mostani worcesterem önmagában elég csípős, a zöldből is elég 4, ráadásul sűrűbb mint a piros.
Nem a klasszikus, nem is szabványos, de én így szeretem.
-
parandroid
félisten
válasz FehérHolló #57519 üzenetére
A tetszés szerinti ismétlésszámban azért látok fantáziát.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Integra
titán
fél órája voltam szavazni, kong az ürességtől a szavazókör
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
válasz Integra #57521 üzenetére
én is.
ui. állítólag ma orbán-nap van ami egyben törülköző-nap isUui. tegnap általános iskolai osztálytalálkozóra mentem, ami olyan jól sikerült, hogy kb. fél 5-kor értem haza.
Ja, és a világ legpofátlanabb taxisa hozott haza. 1330-at mutatott a taxióra, kétezressel fizettem, hogy ezerötből legyen szíves, erre aszongya, hogy bocsi, most pofátlan leszek, nincs apróm, és visszaadott 230 Ft-ot. tehát 1330 helyett 1770-ért hozott haza.
Ja, és onnan indultunk, hogy ne kártyával fizessek már, mert az neki pénzbe került. Ha b+[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Integra
titán
válasz gaborbol #57525 üzenetére
én is ezt tettem volna, adja vissza a pénzt akkor, ingyen fuvar.. nem adja? ott helyben hívom az autóból a taxitársaságot... velem ilyet nem csinálnak. még ittasan sem.. bár valszeg kukac is már csak haza akart érni... egy minősítő emailt azért megérne szerintem a taxitársaság felé..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
Ez az m1 musor meg a Drno katasztrofa... hogy kerult ez oda?
-
tbs
addikt
Höhö, szavazásnál letört a személyik sarkából egy darabka. Kiváló magyar műanyagkártya.
-
-
-
tbs
addikt
Valaki nem tudja miféle géppel videózzák épp az urat..? -> [link]
-
BlacKSouL
addikt
-
NoLF
veterán
válasz BlacKSouL #57538 üzenetére
Persze ertem es veletlenul sem akarok belekotni vagy ilyesmi, tuti ugy is megvan az izhatas ahogy keszitd. De a bargyu fejjel valo zellerszar-ropogtatas nagyon illik a veres marihoz. Itthon nem lehet kapni szarat vagy mi?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
BlacKSouL
addikt
Nem is azért írtam, csak hogy miből dolgozom és próbálom kihozni amit lehet
Amúgy hosszútávon, vagy magában nem szeretem a zellerízt, úgyhogy én nemigen ropogtatnám, így viszont simán benyelem a levelét.
Azt nemtom lehet-e kapni, nyersen, frisset szerintem max a piacon, bár az is gyanús, de soha nem is kerestem. Én nagyanyám kertjében letépdestem egy marékkal, a levelét lecsipkedtem, megszárítottam, és bezacskóztam egy konzervüvegbe. Így amikor rámtör a mariska ihatnék, akkor csak vodkát, meg paradicsomlevet kell vennem, a többi a polcon van.lenox: a só a vodkában nem fog elolvadni, én csak a vicc miatt rázom össze, de a teljes cuccban már igen. Vigyázni kell, mert én mikor nagyon hirtelen megyek neki, mindig elsózom. Azt nehéz helyrehozni. De utólag még lehet sózni, ha nem is elegáns, otthon elmegy.
Amit leírtam arányok kb. jók, de érdemes mindenből előbb kevesebbet, és próbálgatni. Az a piros tabasco szósz, amit 5 éve vettem erre a célra, még kb. a felénél tart csak De már elment a színe. Az ereje viszont még durva mindig.
Én szeretem, ha a paradicsom markáns ízével megpróbál vetekedni a worcester, és a só meg a bors, magyarul erősen fűszeresen szeretem.[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz BlacKSouL #57541 üzenetére
pedig a zeller rettentő egészséges, különösen férfiaknak
na majd kipróbálom egyszer levéllel, bár szerintem odakint meg az nincs, vagyis még nem találtam/láttam, zellergumót is alig kapni, szár viszont mindenhol van. persze csomagolt, ki tudja mennyire génkezelt-nevelt, de szeretem, még pöri alapszaftba is szoktam tenni, meg gulyásba mikor dinsztelem a hagymát.nekem személyszerint egyik tabasco sem erős, csak pikáns, node az én kapszaicin-tűrőképességem messzeföldön híres (kuka, te nem számítasz ). odakint egyébként minden valamirevaló vendéglátóegység pénteken és szombaton nyitásra már több kancsónyi véresmarival készül, hisz ezek azt reggeliznek.
-
concret_hp
addikt
embörök most realizálom, hogy ha a pólóid nagyok lettek, mert fogytál, akkor az ingeid is
vagy fullba vagy sehogy :D
-
NoLF
veterán
válasz concret_hp #57545 üzenetére
Nalam altalaban a nadragoknal tunik szembe a kulonbseg
-
tbs
addikt
Az szomorú, mert vállból ritkán fogy az ember... Vagy akkor tényleg disznó nagydarabka volt...
-
bandus
veterán
nekem meg kezdenek kicsik lenni a slim ingeim, de ez azt jelenti, hogy legalább eredményes a kondi
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
EQMontoya
veterán
Napifun: a navinak popupot kell dobnia, ha Izraelben pakisztán területre akarsz utat tervezni.
Hát arra biztos, kettőt is, baszd meg!Same rules apply!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest