- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz bandus #53194 üzenetére
Laza 3 ora alatt lezavartuk a szakmai multat, projekteket, ebed alatt kifaggatott a ceg profiljaval kapcsolatos szakmai dolgokrol, aztan le kellett vezetnem egy SLA megszeges (de hulyen hangzik ez magyarul) miatti telkonfot, az eszlelestol a megoldason at a megelozo teendok felvazolasaig. Egy valos esetet vettek alapul, 14 resztvevo, a kulonbozo reszlegektol bent volt 1-1 ember, plusz az erintett kliens oldali technikus, majd egy ponton a kliens kapcsolattarto es a kliens service managere is bekapcsolodott (ezeket nyilvan most ceges emberek "jatszottak" el). Szoval nem vicceltek, igazabol profin meg volt oldva az egesz. Majdnem 4 oras call volt, ami kozben kaptam egyeb hivasokat is kulonbozo fejesektol, akiker tajekoztatni kellett a fejlemenyekrol. Ugyhogy kicsivel tobb mint 8 oran keresztul tartott az "interju", oszinten szolva a vegefele mar az angol is egyre nehezebben akart menni, ezert is irtam, hogy keves vagyok meg ehhez...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
EQMontoya
veterán
válasz FehérHolló #53195 üzenetére
Ez reális, nekem állásinterjún térképadatokból kellett kinyernem és kilistáznom nagyon nem triviális dolgokat házi feladatként. Nincs is ezzel semmi gond, problémamegoldó mérnökök lennénk, nem kóderniggerek, vagy mi.
Viszlát: kemenyebb volt mint amire szamitottam - ezt nem az állásinterjú kontextusában szoktam hallani.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Tim82
félisten
Na, csak egy dolgot felejtettem el ma reggel, bevenni a Cavintonomat, mert úgy emlékeztem volna rá, hogy reggel nekem találkozóm van. Asszem, szabadságra kéne mennem pár napra kipihenni magam...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nagyúr
válasz Viszlát #53207 üzenetére
én is most jövök egy interjúról.
Szerintem természetes, hogy az ember rosszabbnak érzi magát utólag, mint amilyen volt. Nekem is folyamatosan jönnek most a dolgok, hogy mit nem mondtam el, mit mondtam volna másképp, de hát ez van. IGazából tök jó, hogy utólag átgondolva egy csomó minden jön még, de ott, abban a másodpercben azt dobta az agyad, ez van.
Úgy kell hozzáállni, hogy ezt dobta a gép, vesztenivalód nincs, még ha nem is jön össze, nyertél egy új tapasztalatot, ami később még jól jöhet. Teher alatt nő a párna. Vagy pálmaPleased to meet you - hope you guess my name
-
gaborbol
őstag
válasz Viszlát #53201 üzenetére
Az tenyleg i komolyan hangzik. Valaki irta mar, hogy biztos nem szorakoztak volna veled 8 oran keresztul, ha nem lattak volna benned komoly lehetoseget. Most vettunk fel 2 embert es egy komolyabb szurest kovetoen behivtunk vagy 40-et, haminc perc utan el lehet donteni, hogy erdemes e tovabbmenni, vagy csak egymas idejet raboljuk.
Aztan persze nem talaltunk tokeletes embert, de szinte mindenben megfelenek amiben meg gyengek az meg tanulhato. Hogy ha ugy erzed az angol nem lett eros a vegere, de viszont minden masban latnak benmned lehetoseget akkor az sem lehet akkora gond.Akar melyik vilagceggel kell kommunikalni, rengeteg a kulfoldi, igazabol mar csak akkor lepodom meg, ha itt szuletett angollal beszel az illeto.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
kíváncsi vagyok hány szavazatot fog kapni az egyiksem párt
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
7
addikt
-
Integra
titán
válasz FehérHolló #53224 üzenetére
tessék, akkor ezt neked, ez nem rázza szét a segged
-
bobsys
veterán
Megtalaltam az ervenyes lakcimkartyamat. Azt irja, hogy "Lakohely: Kulfoldi cim" Marmint nem az usabeli cimem van rajta hanem az a karakterhalmaz, hogy kulfoldi cim
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz Integra #53228 üzenetére
De persze, nem kattogok mar azon csak pakolasztam a papirokat a dobozban es a kezembe akadt. El is felejtettem, hogy mikor veglegesen kijelentkeztunk kuldtek egy ilyet, mert regisztraltattuk az itteni cimunket es viccesnek talalom, hogy kikuldik kvazi a lakhely cime nelkul
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz Integra #53230 üzenetére
Semmi kifogasom nincs a krtya ellen, igazad van jo az ha megvan
@: nem fogok szavazni igy nem is idegesitenek fel ezek, de a cikkben nem azok szerepelnek akiknek van magyarorszagi lakcime? Nekunk a kovetseg kuldott egy darab papirt, hogy toltsuk ki ha akarunk szavazni
-
Integra
titán
lol, neki esett, mert 5 év kitartó térdelés után sem kapta meg a kiszemelt álom lakását - van ezeknek a híreknek bája
-
-
nagyúr
válasz Integra #53234 üzenetére
Ezzel a hozzáállással az a baj, hogy pont ezért tartunk itt. Ne félj, a békemenetes birkák el fognak menni szavazni, pont a közöny miatt kaptak kétharmadot, biankó csekkel. Most már láttuk, hogy mit kezdenek a biankó csekkel, és ne legyenek illúzióid, ez csak az ízelítő volt, hogy mi jön, ha másodszorra is tarolnak.
Ha nem élsz a szavazati jogoddal, a nemnormálisokat támogatod, és azt, hogy minden így menjen tovább.
Tök mindegy, hogy kire szavazol, csak menj el. Nem kell, hogy a régiekre szavazz, ha belőlük is eleged van. SZavazz a Bokrosra, úgyis esélytelen, de legalább normális.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
FehérHolló
veterán
Valaki mondja már meg, hogy miért posztolok "seggrészegen" fészbukra elég komoly mondanivalójú cikket egy vélemény rovatból. Vagy miért olvasok az előbbi állapotban ilyesmit? És miért nem lehet utána másnap reggel törölni, miután az ismerőseim share-elik???
Szar ez a rendszer.Skynet is real. It's called Google.
-
parandroid
félisten
Autóipari szakmunkások! Valaki magyarázza el, hogy miért nem lehet rendes médialejátszót csinálni az autóba 1 dines helyre? Nem vágyom semmi különösebb extrára, csak annyit kéne tudnia, mint egy 10 éves hordozható mp3 lejátszónak, hogy normális kijelzőn mutassa az album címét, az előadó nevét, a dal címét, esetleg azt, hogy milyen hosszú a track, és/vagy, hogy mennyi telt el belőle (albumképről nem is álmodok). Esetleg ha meg lehetne oldani azt a scifibe illő fejlesztést, amit a 90-es évek CD-lejátszói tudtak már, hogy én választhassam ki, hogy a fentiekből melyeket. Nem kell nekem csilivili sokincses táccsszkrín, jó lesz az, gombokkal vezérelve is, csak szakadjunk már el a 2x4 cm-es pontmátrix kijelzőtől, ami életében nem hallott id-tagről, csak a fájlnevet szkrollozza, amitől aztán teljesen olvashatatlan az egész. Ja és a felső egycentiben valami animált ekvalizer-utánzat vibrál, mert az a diszkókorszakban nagyon menő volt, azóta meg rajtunk maradt. És ha mindezek mellett azt is meg lehetne esetleg oldani, hogy a memóriakártyán lévő albumokat (könyvtárakat) névsorban tudja lejátszani, és nem a kártyára másolás dátuma szerint (egyszerű a megoldás, ha névsort szeretnék, leszedem a kártya tartalmát, és egyben visszamásolom az egészet, nyilván mindenki így csinálja), az is fasza lenne. No meg ha shuffle módban nincs kedvem az aktuális dalhoz, és rányomok a következőre, akkor ne a következő mappa első dalára ugorjon, hanem tényleg válasszon egy másik dalt véletlenszerűen (kezdem már unni az albumok első trackjeit), mint egy civilizált lejátszó. Bár be is foghatnám, és örülhetnék annak, hogy ez már több mappa között is tud shufflezni, és nem csak mappán belül, mint a korábbi fejegységem - nagyjából ennyit fejlődött a technika 5 év alatt...
Ja és hálát adok osztrák barátainknak a Hitradio Ö3-ért, mert azt tudom fogni Regensburgtól Zaláig és vissza, úgyhogy ezen a szerencsésen hosszú szakaszon bármit kibekkelek, utána viszont van még vagy 300 km-em, ami kicsit hosszú a bajor adókhoz...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Integra
titán
válasz parandroid #53240 üzenetére
mert kőkorszak ami van.. a beszállítók teljesen elaludták az egész mobil forradalmat és most kullognak a trend után. a kínaik is gyorsabbak voltak a szimpla és dupla din fejegységeknél, igaz, hogy a legtöbb ócska, de már androiddal döcögnek.
amúgy a 150ezer euros legújabb s merciben és range roverben is ipari hulladékot kapsz, ha multimédiáról van szó.. idén jelennek meg az első androiddal szerelt autók. most kezdődik az, aminek már jó pár éve menni kellene.
hamarosan az lesz, hogy tableted bepattintod a középkonzolba és arról vezérelsz mindent, de még az autó fűtés, szellőzés és egyéb rendszereit kompletten.. a tesla megmutatta, hogyan kell ezt csinálni. szerintem robbanás szerű lesz a növekedés az android/nvidia összeborulás miatt, plusz pár nagy gyártó már aláírt hozzá.[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Én itt tenném fel a kérdést.
-
bobsys
veterán
En mar azzal is meg lennek elegedve ha a $30 000 Chevi Impala (ami elvileg a chevy legnagyobb sedanja) kepes lenne a bluetooth kapcsolatra a telefonommal es akkor menne online radio, ehelyett van benne ez
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
egyik barátom most rendelt valami olyan médialejátszót, amit be lehet kötni a honda accorxd gyári hifi cd-váltójának a portjára, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz fokukac #53238 üzenetére
tudom, és értelek is, csak én már nem legitimálok senkit, hogy lopja a pénzem. és azt is tudom, hogy a sok narancsos komcsi ott fog fapfapolni vityára a szavazófülke magányában. amúgy nekem nem volt semmi meglepő abban, amit műveltek. de nem lesz 2/3, amúgy meg mindegy is, mert mindenhova taposóaknákat telepítettek, mindehol a saját kádereik ülnek 9 évig... ugyanazt csinálták, mint múltkor.
-
parandroid
félisten
válasz szőröscica #53249 üzenetére
Igen, kb ennyi a fejlődés, de már ez is valami, és örüljünk neki, mint a majmocska a bizonyosnak. Sőt, képzeld, a drágább új autókba párszázezer forint felárért a gyári BT csatlakozás mellé még navigációt is tesznek! Gyárilag! Igaz, hogy nem olyan okosat, mint amit pár tízezerért megvehetsz bármelyik műszaki kereskedésben, no meg a gatyádat is leveszik rólad, ha a térképet frissíteni szeretnéd, amit nem mellesleg hajlamosak CD-lemezen (!) tárolni a csomagtartóban, hogy csak a méregdrága és erősen felső-középkategóriás, pár éves 5-ös bömöst említsem - bár állítólag van benne valami merevlemez is (!!!), ami ugye megint köztudottan viharálló technológia a zötykölődést és a hőmérsékletingadozást tekintve. Értem én, hogy a számítástechnika gyorsabban fejlődik az autóiparnál, meg hogy alaposan ki kell tesztelni mindent, meg hogy mire megcsinálnák a tesztet, ugrik két verziót a mobilok operációs rendszere, meg is szakad a szívem mindjárt, hoyg de rossz szegényeknek. Aztán megnézem egy tetszőleges 10M-s autó extralistáján, hogy mennyibe kerül hozzá a gyári navi, és mindjárt megúszom a szívnek az ő megszakadását.
Szóval az autógyártókat hagyjuk, én most kimondottan az autórádiók gyártóira gondoltam, vagy akár az olyan cégekre, mint a Samsung, aki a gőzvasalótól az űrhajóhajtóműig mindent gyárt, hogy hogy nem tört még be ebbe a szegmensbe.
Most éppen azon gondolkodom egyébként, hogy veszek egy régi ipodot (vagy fogom a levetett iphone 3gs-t), és rákötöm a fejegység külső bemenetére, mert az már 10 éve tud mindent, amit egy zenelejátszónak tudnia kell, és amit az autós fejegységek közül csak az integra által is említett noname kínaiak tudnak (sőt, azok már jóval többet is).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest