- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #37900 üzenetére
Egy lakásban sem fértek meg, szerinted miért váltak el és miért keresek külön-külön mindkettejüknek gépet? (De ezt amúgy írtam is az alapfelvetésben.)
Ja, mindkettejüknél jobbnál jobb CRT TV-k vannak, kifejezetten erre találták fel őket.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #37902 üzenetére
Akkor már legyen inkább csali. "Főnök, kapás van!"
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #37900 üzenetére
Jo, de nalunk egy Samsung UE40D6100 teljesit szolgalatot. ( 200hz-es frissitessel)
Nagyon jo rajta szamitogepezni, anyuek at is szoktak a kis monitorrol. ( na es itt b.szott volna be , ha plazma lett volna veve)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
főnök, backup6ja..!
Tildy: jó az.
a plazma meg nem erre való, bár ismerek olyat, aki monitorként használta, 1 perces képernyővédővel, gond nélkül. A plazma mozgóképre való, és ott szanaszét alázza az lcd-ket, lehet az akár 200 hz-es is. Istenem, a marketing... :-)
az edge ledes tévék homogenitásáról meg szót se ejtsünk. :-)[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
Angolosok!
Van olyan kifejezés, hogy "human traffic", aminek nem emberkereskedelem/csempészet a jelentése, hanem közlekedésre használják?Mert a Kossuth tér felújítóinak így sikerült lefordítaniuk azt, hogy "személyforgalom"...
Csak én érzem úgy, hogy ez gáz, ráadásul pont a Parlamenttel szemben?
human trafficking[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bobsys
veterán
Nem ertitek, ez az uj NECSECS (Nemzeti EmberCSempeszet Elleni CSoport) akcio, igy konnyitik meg a TEK munkajat akik a sarkon varnak, hogy ervenyesitsek Magyarorszag torvenyet a becstelen es a hanyatlo nyugattol megszedult embereken
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
EQMontoya
veterán
Az előbb kiadtam a következő instrukciót: "szagold meg, és ha zöld....". Lehet, le kéne jönni az LSD-ről.
Same rules apply!
-
nagyúr
látom, mindenkinek tetszik az embercsempszet
na, más.
mai kiakadásom: mi az, hogy a kindle edition drágább, mint a ponyva?Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Dylen
senior tag
Tudnátok mondani olyan szórakozóhelyet, ahová nagyobb társaság, mondjuk 20 fő is be tud ülni este kb 7-8 körül, majd később zene is van és lehet táncolni?
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
AMD Power
titán
Jó estét....
Mi van akkor ha valaki munkanélküli segély ideje alatt szül meg egy gyereket? Az is bejelentett "munkaviszony" nem?
-
Tothgera30
Ármester
Ej, holnap kerítéscsinálás. Remélem nem fog esni az eső, akkor tudjuk csinálni, holnap este meg még bele kellene tenni az új CPU-t a laposba, most is itt nézegetem "drágaszágot". Másnap meg munka, bár legalább azt néha szeretem csinálni, csak fárasztó.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
EQMontoya
veterán
válasz Tothgera30 #37921 üzenetére
A poszt írásának ideje alatt kb. betehetted volna.
Same rules apply!
-
tildy
nagyúr
válasz bobsys #37907 üzenetére
Hat mi az ittenivel kisse mellenyultunk, nodehat olcso volt (UE40EH5000, ledes, valami £272, kb 94 E ft volt ), tvzni oke, xbozhoz/szamitogephez nem annyira, mert utanhuz, foleg szurkenel latszik.
Apukamet elfogadnam, plazmara meg nem vagyom. A mi celjainknak nem felel meg. ( nem fogunk folyamatosan csatornat valtogatni, vagy hasonlo)
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bandus
veterán
felteszem itt is a kérdést a sok IT gurunak
van X sornyi adatom excelben, és azt akarom, hogy valami legördülő lista segítségével mindig csak az épp kiválasztott sort használja fel egy képletben. legördülő listát tudok csinálni, de azzal ugye alapból oszlop értékek között lehet válogatni, nekem meg egész sorok kellenének. ötlet?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #37925 üzenetére
nemjónemjó.
van x sornyi adat, árakkal.
alatta egy sorban mennyiségekkel.
ez alatt pedig még egy sor, ami a kettő szorzatát tartalmazza, vagyis a teljes költséget. és azt szeretném, hogy a teljes költség képletében mindig az x adatsorból az éppen kiválasztottal számolja az összköltséget nekem a program. az oszlopok meg az éveket jelölik, ilyen üzleti terv féleséget próbálok kreálni."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
Brown ügynök
senior tag
-
FehérHolló
veterán
-
Tim82
félisten
De erőfeszítései ellenére a gyártók és a marketingesek számítógép és a kapcsolódó szoftver nem tesz ígéretet ugrások a termelékenység. Operációs rendszerek x86 rendszerek fejlődnek, hanem bomlik egy kísérlete, hogy "erősebb" hardver.
Imádom a Google Translate-t.
-
parandroid
félisten
válasz FehérHolló #37930 üzenetére
Most cseréltettük ki Katica SIM-kártyáját microSIMre. Azonnal cserélték, fél órán belül aktív volt az új kártya, természetesen a szám sem változott. Fel sem merült, hogy fizetni kelljen érte, de mondjuk ez itt egy másik ország. Nem mintha én otthon nem borítanám rájuk az asztalt, ha ezrt pénzt mernek kérni, különösen, ha egy olyan telefonhoz adnak normál SIM-et, amihez microSim kell.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
EQMontoya
veterán
válasz Winner_hun #37934 üzenetére
Járjon diesellel nagyanyám. Gondolom,
utángányoltutángyártott.Same rules apply!
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #37934 üzenetére
hI!
B!+, de most ma csak jo lesz
udv
neduddki
mod: bandus: aki nem esmeri az fkerest ugye....
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
ToBeY
nagyúr
Újra lehet telepíteni úgy a Win7-et,hogy a programok és a beállítások is megmaradjanak?
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
EQMontoya
veterán
válasz Tothgera30 #37942 üzenetére
Múltkor kijelzőt cseréltem egy Asus F9-ben, az azért húzósabb művelet. Egy óra alatt az is megvolt.
Same rules apply!
-
-
tildy
nagyúr
A legtobb kozonsegszavazattal automatikusan dontos lett Szucs Zoltan es csapata, az Attraction a Britain's got talentben.
Nagy gratula nekik, imadjak oket az itteniek. Persze vannak hangok, hogy egy brit "sztarkeresoben" mt keres egy magyar csapat, de elenyeszo kisebbseg.Egyszeruen lenyugoz az itteniek mentalitasa .
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tim82
félisten
válasz EQMontoya #37943 üzenetére
Múltkor részekből raktam össze egy Thinkpad Z61p-t (= alaplap és kijelző csere, le kellett bontani teljesen ehhez). Most ezen gépelek, meg játszom rajta SW:TOR-t. Kijelző- és zsanércserére, plusz mobilnet modem, antenna és LED faceplate betételére vár nálam egy X61 tablet, ha ráveszem magam, holnap meg is lesz. Én nyertem?
-
bobsys
veterán
Elkezdtem nezni a The Wire sorozatot. Jol sikerult sorozat gaborbol szomszedjairol
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Viszlát
addikt
Én tegnap kicseréltem a memóriákat meg a vinyót egy T60-ban, szerintem én nyertem.
Amúgy még mindig hatalmas királyság 14 colon az 1400x1050-es felbontás, mattosan. Kész felüdülés az 1280x800-as (15.4") sminkelős után...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- LG V30 - vezércsel
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest