- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
-
bandus
veterán
hát minket is elért a dolog: [link]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
BlacKSouL
addikt
válasz bandus #38853 üzenetére
A várható kormányzati kommunikáció szerint ez csupán hangulatkeltés, és túlzott aggódás olyan dolgokért, amik nem is olyan kritikusak, csak egyesek megpróbálják kihasználni az emberek fejében lévő bizonytalanságot, és hamisan megpróbálják őket tévútra vezetni. Valószínűleg megkérik majd az intézmény vezetőjét, hogy amennyiben nem képes az új nemzeti unortodox felsőoktatási rendszert beintegrálni a patinás intézmény falai közé, úgy tegye meg a józan belátás szerinti megfelelő lépéseket. Kvázi mondjon le önként.
És aztán alapítványi iskolává "minősítik elő", tehát mindenki önfinanszírozással fog tudni továbbra is kitűnő színvonalú keretek között színvonalas oktatáson részt venni.Már látom előre..
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
addikt
Kezd a hülyeségből elegem lenni, mi a francot találnak még ki, hogy kib@ssz@n@k az emberrel ?. A készpénzt kellene visszaszorítani, erre ilyen marhaságokat csinálnak.
-
nagyúr
válasz concret_hp #38859 üzenetére
Matolcsy megmondta, hogy ez egy pénzügyi atombomba
(bocsi, csak a történelmi hűség kedvéért: "taktikai atomfegyver"Be is vettette... ellenünk.
és beterveztek idénre 300 milliárd bevételt ebből. (persze, ezt se a 'zemberekre vetették ki, hanem a csúnya gonosz bankokra, a 120 milliárdos bankadóval együtT)Időarányosan epdig a betervezett illetékbevétel negyede se jött be, de sebaj, jól megemelték a duplájára. Sőt, már a kártyás fizetésre is kivetették.
Ez biztosan ösztönözni fogja az elektronikus használatot (merthogy ez a cél), hogy ott feleannyit, tehát csak 0,3%-ot nyúl le az állam minden egyes tranzakcióból...
agyrém, ami ebben az országban megy, de komolyan.
Ui. amúgy, az egyik újság jól kinyomozta, hogy készpénzben is kérhető a fizetés.
Persze, majd, ha eljut a tudatukig, hogy így lehet kikerülni, akkor majd betiltják törvényileg ezt is.
Kétharmaddal úgyis törvénybe iktathatnak bármit...[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz fokukac #38862 üzenetére
Ja igen, a legszebb az az, hogy kivetnek egy ilyen adót, és nem veszik figyelembe azt, hogy ez bizony megváltoztatja a szokásokat.
(Én pl. idén eddig kétszer vettem föl kp-t, pedig június van.)Olyan, mintha valamelyik főokos összeszorzott volna két számot, hogy jó, akkor ennyi elég lesz.
És amúgy tényleg atomfegyver, mert a hatása mindenhova elér, multiplikálódik, és mindenhol torzítja a struktúrát.
És megint nem fog belőle bejönni annyi pénz, és megint emelni fogják. Ez egy lefele tartó spirál, aztán pörgünk, mint a búgócsiga....Pleased to meet you - hope you guess my name
-
félisten
Holnap 36 fokban, felkeszules nelkul fel (0.5) ironman a Balatonon, szep lesz. Foleg ugy, hogy ket eve nem usztam. Ha nem jelentkezem tobbet, akkor legalabb lehet tudni, hogy mi van.
while (!sleep) sheep++;
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #38867 üzenetére
Én megmondtam.
emvy: akkor nem Tampaxot használsz és elkapott a cápa, egyértelmű. ( )
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
félisten
válasz Integra #38873 üzenetére
Az a gond, hogy amikor atkoltoztem No-ba, akkor masfel honapig nem csinaltam _semmit_, mert annyira durvan elkapott valami allergia. Mint kiderult, nyirfara vagyok extrem allergias. Egy felmaratont barmikor le tudok futni (maximum nem jo idovel), de elotte az 1.9k uszas meg 90k bringa az meredek lesz. Foleg, hogy nem is sajat bringaval fogom tolni.
Na, meglatjuk.
while (!sleep) sheep++;
-
ToBeY
nagyúr
Nadrágnak azt a fém kis karikáját,ahol a fűző megy keresztül valahol ki tudják cserélni nekem?
Erre gondolok[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Leginkább attól függ, hogy mennyire sérült az alatta lévő szövet. Ha nagyon szétfoszlott, akkor nem, egyébként igen.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
bandus
veterán
Nem kellett volna megneznem a szepkartya egyenlegemet..:/ az eves keret tobb mint a felet sikerult elkoltenem 3 honap alatt.. ez a hatranya ha egy osszegben utaljak ra a zsetont...
-
föccer
nagyúr
Cipészetnél. Keress olyat ahol cipzár javítást is vállalnak, ott biztosan meg tudják csinálni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz FehérHolló #38887 üzenetére
En ugyan nem, le van tiltva az adatgyujtes a kereseseimbol, valoszinuelg a levelekbol is. Ellenben rendszeresen kiirja mennyi ido hazaernem , vagy hogy hol jartam.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
éjjel egykor már csak 25 fok.
sirály.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Viszlát
addikt
válasz parandroid #38886 üzenetére
A screenshoton ott a megfejtés, hogyaszongya:
A recent email confirmed your flight booking.
És már kérdezi is, hogy akarok-e updateket a járatról, a járatszám is stimmel. Megnéztem a levelet, a subjectben semmi konkrétum nincs:
Ryanair Travel Itinerary - Don't Forget You MUST Check-in Online and Print Off your Boarding Pass
A járat száma már csak a levélben olvasható. Na mindegy, kissé azért meglepődtem.
tildy: telefont nem használtam a reptéren otthon, itt már igen, de fél órával a leszállás után.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
concret_hp
addikt
az a jó az ügyesen tervezett új építésű társasházaknál, hogy nem lehet kereszthuzatot csinálni. a lépcsőházban véletlenül sincs egy ablak se
vagy fullba vagy sehogy :D
-
bobsys
veterán
válasz concret_hp #38892 üzenetére
ahelyett, hogy kereszthuzatot keresel aludjal
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
FehérHolló
veterán
válasz concret_hp #38892 üzenetére
Nálunk minden szinten van a folyosón 2 ablak.
Nyomd meg a lépcsőházban a tűzjelzőt, az beindít egy olyan ventirendszert, ami garantált kereszthuzatot csinál neked.Skynet is real. It's called Google.
-
-
bandus
veterán
nem normális dolog ez, hogy kb fél órát tudok csak tanulni folyamatosan, nagyon nincs helyén a koncentrációm :/
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest