Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz bobsys #38390 üzenetére
miért? a malac intelligens állat, és igényli is a tisztaságot, ha hagyják neki...
Vagy netán tiltja ezt is a házirend, mint a kocsiparkolást?bájdövéj, ezt neked: 5 Maps That Show How Divided America Really Is
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bobsys
veterán
válasz fokukac #38401 üzenetére
konkretan nem tiltjak a malacot, de a lakogyules beleegyezese kell
a terkep pedig erdekes, lehet latni, hogy mennyire elut a keleti part eszaki resze es California bevetelek szempontjabol illetve a feketek/azsiaiak szorodasa[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
félisten
> emvy: mindig, mindig van jele. Az persze lehet, hogy "nem értenek hozzá".
Termeszetesen. En azt mondom, hogy egy atlag szulovel szemben nem elvaras, hogy szubtilis jeleket megfeleloen ertelmezzen. Ahogy minden mas betegsegnek van jele, es megsem elvaras, hogy az atlagember tudja, mibol mi kovetkezik.
while (!sleep) sheep++;
-
Tim82
félisten
Akkor úgy fogalmazok: ha egy szülő nem tök hülye, akkor sejti, hogy van valami gebasz, legfeljebb nem hajlandó tudomásul venni. Igaz, ez már bőven csak a véleménykülönbség esete kettőnk álláspontja között, mert szerintem egy átlagos érzékenységgel, felelősségérzettel és tudással rendelkező szülő igenis képes erre. (Igen, én is ismerek kivételeket, elég közelről is.)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bandus
veterán
tfh van egy weboldal adott domain cimen. mekkora erofeszitesbe telik kideriteni a domain tulajdonosat? lehet-e ugy domaint berelni, hogy ez ne tortenhessen meg?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tbs
addikt
válasz bandus #38408 üzenetére
Egy sörbe egy hajléktalan részére az aláírásáért + a szigszámáért...
szerk.: Egy fél délutánba egy metróaluljáróban valamilyen párthoz támogatókat keresni. Fizetni nem kell, csak név aláírás lakcím szigszám... És lesz egy csomó adatod.
szerk2.: ööö, mármint idehaza. A fejlettebb régiókban ennek valóban van kultúrája. (Kösz envy! )
[ Szerkesztve ]
-
Mawyx
őstag
Így van, tökmindegy ki hogy csinálja.
Ha közvéleménykutatás, akkor nálunk az első, mivel bár keresztszülő bárki lehetne, de nálunk a keresztelendő gyerek szüleinek testvérét szokás felkérni, ezért már eleve teljesen közeli családtag a keresztanya. Szűk csaldi esemény nálunk.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Tothgera30
Ármester
Közérdekű felmérés, egy fogadás alapját képezi.
A meggy vagy a cseresznye sötétebb?
#38419 Viszlát: Azt tudom, viszont átlagban van a felmérés, tehát átlagos cseresznye/meggy.
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Viszlát
addikt
válasz Tothgera30 #38418 üzenetére
Attól függ, milyen fajta. Viszont a cigánymeggy az szinte fekete ha jó érett, olyan sötét cseresznye nincsen.
Reszerk: akkor is a meggy. Elég hülye egy fogadás ez.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
ToBeY
nagyúr
válasz Tothgera30 #38418 üzenetére
Nem tudom,de a germersdorfi cseresznye elég sötét színű [link]
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Kalandor #38414 üzenetére
az attól függ, de amúgy 1: b 2: preferált családtag de lehet barát is. Dolga hagyomány szerint az is, hogy ha a szülőkkel valami történik, akkor ők nevelik fel a gyereket. Barátok meg jönnek-mennek, ezért általában rokon, leginkább testvér szokott lenni a keresztszülő.
De persze ez nem mindenhol van így, nincs kötött szabály.
-
Viszlát
addikt
válasz DeFranco #38427 üzenetére
Dolga hagyomány szerint az is, hogy ha a szülőkkel valami történik, akkor ők nevelik fel a gyereket.
Ha ez így van, akkor nem mindegy, hogy barát vagy rokon? A fő szempontnak annak kéne lennie ez esetben, hogy kire bíznám rá a gyermekemet, nem?
Szerk: nem értek a katolikus szokásokhoz, csak végiggondoltam logikusan.
Reszerk: olvastam én, nem is kötekedni akartam, inkább csak érdeklődtem. Mármint nekem ez új infó volt, a felnevelős dolog
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
tildy
nagyúr
Keresztelonel csak a keresztszulok meg a kozvetlen csalad ( apa , anya, keresztelt gyerekek) szokott ott lenni, legalabbis felenk.
Amirol te beszelsz, hogy familia, az inkabb az elsoaldozasnal/bermalasnal van.Sajnos jo eve en is keresztszulo lettem, azert sajnos, mert csak es kizarolag a gyerekek miatt voltam hajlando felretenni az elveim, marmint, hogy katolikus egyhaz kornyekere se menjek. Ott csak az egyik nagyszulo volt, meg apuka, anyuka, meg a ket keresztelt gyerek.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Dylen
senior tag
Mekkora ügyet tudtok csinálni egy ilyen témából...Mint az oviban a "Csakazértis enyém az utolsó szó!"
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Tothgera30
Ármester
Basszus, felb@szzák az agyam ezek a kis meggondolatlan tizenévesek a PH-n. Pár óra alatt ellenkezőjét gondolja.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
-
Integra
titán
válasz venember83 #38443 üzenetére
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
félisten
Ha szerinted siman mas a szokas, akkor ne implikald, hogy en rosszra gondolok, es keverem az elsoaldozast a keresztelovel. Foleg ne ugy, hogy allitasod szerint hacsak lehet, menekulsz a katolikus templomok kornyekerol, szoval nem igazan vagy expert a temaban (en se).
Koszi.
while (!sleep) sheep++;
-
tildy
nagyúr
Nem implikaltam. Az arcodbol meg vissza lehet venni, mert rettenetesen irritalo. Nem csak nekem.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Suzuki topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
- Dell E4310 Core I5 560M 4x2,66GHz/8GB/256 Gb SSD/CAM 13,3"+ Win
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- iPhone 13 független 128GB
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest