- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
Ha van TV-jük, ami még azért nézhető, akkor elég egy ilyet venni hozzá, ezzel azután tudják nézni a földi sugárzású digitális adást.
Ha nincs TV, akkor olyat keressetek, amiben már van DVB-T tuner, ahhoz nem kell set-top box.Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
nagyúr
én arra ébredtem, hogy lezuhantunk. Londonba mentünk egy leginkább űrhajóra hasnlító járművel. De szar volt a kiszolgálás meg a helybiztosítás, és le is zuhantunk. Túléltük, de aztán visszamentem a roncsba a fényképezőgépemért, és akkor rám zuhant a felüljáró-rendszer, ami alá az egész beszorult.
Aztán felébredtem, és realizáltam, hogy basszus, ez nem űrhajó, hanem 10 emeleti panellakás, és menni kéne dolgozni, de nincs kedvem.
Amúgy sosem szoktam álmodni, de most mégis.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
parandroid
félisten
válasz venember83 #36900 üzenetére
Úgy értem, hogy a fináncbál is biztosan roppant finánciális. De tényleg kicsit erőltetett ez így...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
nem'tom, volt-e már, de ezen sírtam
-
-
concret_hp
addikt
köszi a barcelonás hinteket, mjad még lehet kérdezek
pl kajálni mit érdemes? tudom tapaszt
inkább a hol a kérdés ami azért ilyen bp-i árnál nem sokkal durvább
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Mawyx
őstag
válasz concret_hp #36909 üzenetére
Amit szeretsz
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
BlacKSouL
addikt
Én a következő helyen ettem: 2011-ben vacsora: Ciudad Condal tapas bar: 2 főnek jó bőséges tapasválogatás, amit kérni kell a pincértől, mert alapból neked kellene a menüből kiválogatni, 4 korsó sör, desszert: 75€
Tárgyalási nap vacsorára meg elvittek a Siete Portes-be, ami kb. a legnépszerűbb étterem és közismerten a legjobb a paella lelőhelye. De maradjunk annyiban, hogy saját pénzből nem mentem/mehettem volna odaAláírás (nem kötelező megadni)
-
Viszlát
addikt
Hard Rock Café. Isteni burgert ettem ott és occsó vót, nem mellesleg csuda hangulatos hely, persze nem jellegzetes helyi étterem.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
nagyúr
válasz Viszlát #36912 üzenetére
hard rock cafe, olcsóóó??
Voltunk a Pestiben, egyszer, négyen 35 ezer Ft-ot hagytunk ott, 2 óra alatt...
és amikor már nem fogyasztottunk annyira, hanem pihentünk volna egy kicsit, a pincérek gyakorlatilag éreztették, hogy húzzunk már a picsába, mert kell a helyünk...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz FehérHolló #36914 üzenetére
ja, és olyan 4-5-6 ezer Ft egy burger, meg 1200 egy sör, 2000 ft egy desszert, úgy elég könnyen összejön.
-
Viszlát
addikt
válasz fokukac #36913 üzenetére
Hűha. Én csak Barcelonában voltam, ott van a belváros szívében valami ritka híres sétáló utca közelében, aminek már nem emlékszem a nevére, de sokan lelkesedtek, hogy oda megyünk (busszal utaztunk fel a nyaralás alatt). Szal benéztünk egy étterembe és 30-40 ajró volt minden főétel, mentünk tovább, HRC-ben 7.99 egy classic burger meg frencsfrájz
üccsővel, már fordultunk is be.Szerk: közben beugrott, hogy üdítő nem járt hozzá, azt külön kellett venni. Meg egy csomó dedikált cucc volt híres zenészektől, kották, gitárok, stb, vagy egy órát elnézelődtem kaja után.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
Viszlát
addikt
Lehet, 46 fok volt, az is csoda, hogy túléltem.
FehérHolló: bocsánat, csak közben elkapott a nosztalgia. Egyébként ~ 10 EUR szerintem sem olcsó egy üdítős hamburger menüért, de ott annak számított és még finom is volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Viszlát
addikt
válasz bobsys #36923 üzenetére
Gondold el, én barom állatja, aki alapból nagyon nehezen bírja a meleget, életem első spanyol nyaralását mikorra tettem? Július közepe vazzeg... Majd meghaltam amikor ki kellett mozdulni, este lement 32-33 fokra, akkor éreztem egyedül kicsit embernek magam, a hülye spanyol meg már vette fel a kardigánt. Nem is tudom mi lett volna ha nincs légkondi a szállodában.
Sose felejtem el, kijöttem a vízből, mire a 20 méterre lévő nyugágyhoz értem, már száraz voltam és mire ittam, meg elhelyezkedtem, már a hajam is majdnem száraz volt.
-
FehérHolló
veterán
válasz concret_hp #36926 üzenetére
Utcán a kb. 1 decis palackvíz másfél-két dolcsi.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
nagyúr
válasz FehérHolló #36927 üzenetére
ammikor én voltam 2 dollár volt a Corona sör.
A szállásunk 25 dollár volt éjszakánknt
a legolcsóbb hely volt egész AmerikábanAz egész arra ment ki, hogy gyere oda, érezd jól magad, és játssz...
-
Mawyx
őstag
válasz Viszlát #36925 üzenetére
Én is Nálam nem volt légkondi és a hangyák is megtámadtak, egy koliban laktam, sírni se birtam, mert egyből elpárolgott Aztán hazajöttem és akkor itthon is ilyen rohadt meleg volt, csak nem voltak pálmafák
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
bobsys
veterán
válasz concret_hp #36926 üzenetére
Vegas baromi olcso a kaszinok miatt. Szallas, kaja minden csak gyere es jatsz, koltsd el a penzed a rulett asztalnal. Vegasi 4 csillagos szalloda (Monte Carlo) a stripen hetkoznap 3 ejszaka kb $180 mikozben a kansasi hotel (3 csillag) Wichitaban $300 a 3 ejszaka es Kansasben semmi sincs. $60 / ejszakaba a motelek szoktak kerulni
(#36924) FehérHolló: sivatag az egesz, gondolom azert. En szeptemberben voltam ott
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Viszlát
addikt
Uuu, én abba bele is pusztultam volna. Ráadásul az autóban körülbelül 30 órával indulás előtt adta meg magát a generátor és mivel telekocsiban mentünk, nem tudtam halasztani az indulást, úgyhogy légkondi nélkül hajtottunk le, brutáááális volt. Hajnal kettőre értem Platja d'Aro-ba 26 óra vezetés után, de 4-ig a tengerben hűtöttem magam, a légkondi nem volt elég a szobában.
-
Tim82
félisten
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #36934 üzenetére
Viccen kívül - igen. Bár nem Twitterezek, meg FB-n is viszonylag mérsékelten vagyok aktív. De Wikipédia előtt pl. simán ott tudok ragadni órákig.
Igazából elég riasztó a dolog, szerintem.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
A "riasztó"-t arra értem, hogy valóban nehezebben koncentrálunk, teszünk szert mélyebb ismeretekre stb., mióta a webkettő vesz minket körbe. Nyilván ez egy folyamat, de a saját magamon tapasztalt jelei nem tetszenek nekem. Asszem, be kell vezetnem majd a "no internet today" session-öket.
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #36939 üzenetére
Legyen igazad,
gondolom, ettől vagy boldog.Ehh, ez úgy hangzik, mintha nem lenne nekem tökmindegy, melyik sorszám van mögötte. Pedig tök lényegtelen.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #36941 üzenetére
Definition Nazi, az vagy.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #36945 üzenetére
Az én mondatom helyes nyelvtanilag, még ha elsőre nem is tűnik annak (az "az" szerepe a kihangsúlyozás), a tied nem.
Vagy inkább úgy kellene fogalmaznom, hogy a nyelvészek már elfogadják az ilyen mondatszerkezeteket.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
-
bandus
veterán
vajon miért a leadás előtt két héttel találom meg a legjobb forrásokat/anyagokat, amiket használhatnék a diplomamunkámhoz?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest