- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz bandus #36450 üzenetére
Ez ugyanannyi (sőt, kicsit drágább), mint 2011-ben a WizzAir saját transzfere.
@: a 4 óra körüli szerintem már kicsit kései (tapasztalataim alapján szűk egy óra kevés a reptéri becsekkoláshoz, másfél óra viszont elég), a 900-ast - elvileg - elérnénk egy átszállással a 950/950A-ról a Margó Tivadar utcánál. (Feltéve, ha le tudnám ellenőrizni a BKV oldalán, hogy a két éjjeli busz valóban ott találkozik, de munkahelyi gépen nem akar működni a BKV honlap járattérkép-funkciója.)
De oké, ki vagyok én békülve a taxival is, csak azt tartom szánalmasnak, hogy eladják a kijutás nehezítését könnyebbítésnek. (2011-ben simán ki lehetett menni a KöKi-től meg a Határ úttól is éjjeli járattal, csak akkor kényelmesebb megoldás volt a transzfer az akkori útitársamnak.)
bandus: oké, a házhoz megy azért nagy jó pont. Feljegyzem magamnak, mint alternatívát, estig meg eldöntjük, mi legyen.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tildy
nagyúr
Erdemes esetleg ugy menni, hogy vonattal ki ferihegy 1-ig , ott meg felszallni a 900as/200as buszra.
En egyebkent egyszer Mawyxtol mentem , akkor a Corvinnal szalltam fel egy ejszakai buszra, es szolt a sofor hol kell atszallni. Le tudom rajzolni amugy, mert at kell batyogni egy masik megalloba.
Igaz , en szinte mindig a reggel hatos geppel megyek, de eddig egyszer mertem csak bevallalni a 900as buszt. Honvéd utca-nal kell atszallni ra.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
2011-ben meg Ferihegy 1-rol mentek a fapadosok, ami azt jelentette, hogy siman ki tudott az ember menni vonattal.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Mawyx
őstag
Én is néztem a Wizz transzfert is, de mondom mire eljutok a Deák térre, akkor annyi erővel inkább a reptér fele veszem az irányt. A taxi azért nekem pl drága, de 2 főnél már is barátságosabb a dolog.
Utóirat:
szeretlek, jah nem ezt akartam $ $ a szememben mint Dagobert bácsinak, taxi ár alatt kiviszlek(#36454) fokukac: elég is lehet meg nem is. Mi máskor majdnem lekéstük, mert elromlott egyik átvilágító gép, pedig kint voltunk időben.
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Tim82
félisten
A vonatig kimenés sajnos több időbe telik nekem, mint az éjjeli busz. (Az utóbbi ott megy el a közelben, a legközelebbi pályaudvar meg a KöKi, ami hiába van közel légvonalban, éjjeli közlekedéssel egészen komoly kitérő, legalább egy plusz átszállással. A Nyugatiról nem is beszélve, az plusz fél óra.)
to all: igazából csak azon agyalok, hogy időben kiérjünk és
tudjon is a barátnőmtudjunk is valamennyit aludni előtte. És hát a BKV-n már megint elképedtem, esküszöm, csak romlanak a közlekedési lehetőségek.A másfél órával előbbi kiérés meg kell, sajnos, ahogy Mawyx is írja, sosem lehet tudni.
Közben még egyszer nézem ezt az Airport Shuttle izét: ez igazából drágább, mint a taxi, merthogy szerintük a "Hotels & City Centre" zónában lakom.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
FehérHolló
veterán
Airport shuttle a külföldieknek szól, nem neked.
Más: Itt csücsülök a Pension Lehrerhausban Bécsett ([link]), harmadik körös állásinterjú imminent. Fura egy hely, egy régi pesti polgári bérház kolesszel keverve, hotelszerű elemekkel megbolondítva. Mindenkinek ajánlom, aki aránylag olcsó szállást keres kényszerből pár napra.
(Költséghatékonyságból zuhanyzó nélküli szobám van, de az épületben még nem találtam meg a közös zuhanyzót. Azért csak van valahol. (Elvileg van.))[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
nagyúr
válasz FehérHolló #36459 üzenetére
azért mosakodj az interjú előtt..! :-)
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
Mármint úgy érted, hogy annak, aki megfizeti. Akár nekem is, már ha hajlandó lennék érte annyit fizetni. (Merthogy rohadtul nincsen ám ott semmilyen kitétel az utasok nemzetiségére vonatkozóan. )
bandus: ujjából, nyilvánvalóan!
bobsys: két személyre 4790 Ft a lakóhelyemtől. (Anno a WizzAir transzfere több mint egy ezressel volt olcsóbb, de szerintem taxival is pár száz forinttal kevesebb a díj.)
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
ezt honnan, hogyan? egy párszor már utaztam velük, senki nem kérdezte milyen nemzetiségű vagyok
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bobsys
veterán
Egyebkent kulfoldi arakhoz merten nem rossz, 21 ozi dolcsi. Sydneyben barol laktam nem jott ki a repteri taxi $60 alatt
Itt meg a legkozelebbi repter (FLL) 11 merfold, es a taxi ker erte $45.
Tehat kulfodieknek kifejezetten olcso, meg a taxi is.[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
tildy
nagyúr
En szerettem vonattal menni, mert a nyugati nagyjabol elerheto volt, barmelyik ismerosnel is szunyaztam.
Mostanaban mint irtam inkabb kinn alszom a repteren. Sz.r , de ez van.
Mondjuk az vicces, hogy Farringdonbol Gatwickig 8-10 fontbol kinn vagyok, vonattal, kenyelmesen, azt es megiscsak a mocsok draga London.
Ha valaki arrafele lesz es osszefutna velem, Kolnbe megyek hosszu hetvegere
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz bandus #36453 üzenetére
Azért a taxival szemben nem versenyképes.
tildy: pechemre pont nem lakom túl közel pályaudvarokhoz.
De most már szinte biztos, hogy éjjeli busz vagy taxi. Elvileg ugyanis ha lekéssük a buszt, vannak közel taxidrosztok.
FH: értettem én elsőre is, de bicebócára sikerült az a megfogalmazás, úgyhogy nem álltam meg...
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Arra próbáltam célozni, hogy az egyszeri külföldi beírja a keresőbe, hogy airport shuttle, elsőnek kidobja őket, azt ennyi. Meg nem mellesleg a hotelnek, ahol dolgoztam, és az összes közeli konkurenciának is csak az airport shuttle-lel volt többé-kevésbé formális szerződése reptéri taxiztatásra.
Jelentős hányaduk nem pöcsöl az árral.
Skynet is real. It's called Google.
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #36469 üzenetére
Na de ne felejtsd el, hogy Terike is iszogatott.
-
BlacKSouL
addikt
Beleszagoltatok már odakint a levegőbe most este?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
NoLF
veterán
-
Hujikolp
őstag
Ügyes :not bad:
-
nagyúr
válasz EQMontoya #36476 üzenetére
Kedves nagyarcú budai kollega!
Ez a hozzászólás nem arról szólt. Tök mindegy, hol élek, ha Budapest CBD-je (central business district) Pesten van, és nem tudok teleportálni.
A BKV és a kormány meg megszüntette a közlekedést a környéken, a BKV meg a legtrágyább pótlóbuszokat járatja arrafelé.
Ez van.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bandus
veterán
válasz fokukac #36485 üzenetére
nálunk galambok vannak... a mi erkélyünkre nem jönnek, hatásosnak tűnik a műanyag varjú. de a felettünk és mellettünk lévőre előszeretettel odarepülnek, és búgnak mint az állat... következő lépés a méreg lesz asszem.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
nagyúr
-
bandus
veterán
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Én amúgy lekopogom, de tavaly tavasz óta nem fészkeltek vissza. (Akkor lapátoltam ki utoljára a fészküket.)
Viszont átköltöztek a felettem lakó vénasszony erkélyére, aki szerintem vagy meghalt (bár nem éreztem szagot), vagy véglegesen visszaköltözött Németországba. A lényeg, hogy a lakásában biztosan nem lakik senki, csak mintha időnként ránézne valaki + kivenné a postáját.
-
EQMontoya
veterán
válasz fokukac #36484 üzenetére
Csal trollkodtam, no offense. Amugy a BKV buszok tenyleg nagyon gazosak, 7-173 vonalon is jarnak neha olyanok, hogy mar a tavoli latvanyuktol hangosan jajjgat a novenyzet.
Emlekszem, amikor volt a BKVsztrajknemdo'gozunk fesztival par eve, lehetett figyelni, hogy tisztult a levego. Ugyanis az emberek zome benzines autoba ult at (mar aki ugye autoba ult), es annak meg az egy fore vetitett kibocsatasa is jobb volt, mint a bkv buszoknak.Same rules apply!
-
kételkedem
addikt
Hamrarabb elengedtek,hogy nyugisan elerjem a vontom, erre 90 percet kesik az ic. A kalauz holgy ingerult. Cserebe korrekt wifi van es a legkondi is mukodik. Este 9-re siman haza erek.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
thökfej
csendes tag
10 perce kezdtek el az ablakom alatt szerenádozni a "diákok" a magyar(?) tanár szomszédunknak. Valamelyik apuka betolat a batár nagy merci tranzittal, mögötte jönnek a "diákok". Papa bekapcsolja a zenei aláfestést és a diákok elkezdik énekelni Majkától a Belehalok című számot. Becsuktam mindent, de még így is hallom...
Edit: Végre elmentek!
Alles wird gut.
-
AkosAkos
aktív tag
Mostanában megszerettem a sorozatokat (pl. The Walking Dead, Spartacus). Mondanátok új, minőségi sorozatokat (bármilyen témában)?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest