- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #35454 üzenetére
HI!
szep munka csak igy rovabb:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Tim82
félisten
Erre van esetleg valakinek ötlete?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tothgera30
Ármester
Napi poén :
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #35461 üzenetére
Pont azt nem lehet már. Amúgy pedig ott nem tudnék színeset (és eddig sem éltem vissza a lehetőséggel, amíg lehetett ott magáncuccot nyomtatni).
tbs: köszi, ha más nincs, akkor az lesz. Pont a "pocsolást" akartam volna elkerülni...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Viszlát
addikt
Ha nem sürgős, akkor lehetséges megoldás, hogy jártamban-keltemben átadod nekem, Fehérváron megtöltetem (merthogy ott tudok profi, megbízható töltést), aztán jártamban-keltemben visszaadom.
Szerk: tudom, hogy pöstön kerestél, azért nem szóltam idáig, de mivel úgy tűnik, hogy nincs jelentkező én meg többször is megyek mostanában arra, gondoltam merészelek egy nagyot.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
tbs
addikt
válasz Winner_hun #35465 üzenetére
-
Dylen
senior tag
Holnap hétfő, yessssssss!
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
-
lorcsi
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
Tim82
félisten
válasz BlacKSouL #35474 üzenetére
Ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek teli a sufni ugyanolyan alaplappal és RAM-okkal.
Amúgy elviekben kellene mennie a DC-nek az általad vázolt felállásban.
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Köszönöm a választ.
Nem a DC része volt fontos, vagyis tudom, hogy annyit nem hoz a duál, mint a mennyiségi bővítés. Tehát jobban járok az 1 helyett 3 Gigával még akkor is, ha a duált cserébe fel kell adnom.
A lényeg most inkább az lenne, hogy a 3 féle memóriát két féle méretben bepakolva egyáltalán működik-e rendesen mind ahárom. Azaz négy.Ami még bezavarhat, hogy évek óta 200 helyett 214 körül megy az alaplap, és a jelenlegi memóriák bírják, még a szűkebb időzítés mellett is, de ezt nyilván alapra teszem majd, és csak utána kezdek esetleg kísérletezni.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz BlacKSouL #35476 üzenetére
Szerintem semmi akadálya nincs a 2*512 MB + 2*1 MB RAM-os felállásnak. A tuning-jellegű dolgok már más tészta, azzal kapcsolatban nincs tapasztalatom, világéletemben fontosabb volt nekem a stabil működés.
-
Tim82
félisten
A gyártói specifikációk szerint maximum 4*1 GB RAM tehető bele elviekben, szóval 99%, hogy elboldogul a tervezett RAM-modulokkal.
szerk.: elütés volt, telefonról az ilyen hibákat úgyis későn szúrom ki.
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
Itt vagyok az egyik repulogep gyartonal az irodaban, az ablakbol mar belestem a gyartosorra, probalok intezni valami korbesetaltatast legalabb ebben a csarnokban
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
ClayMore
aktív tag
Sziasztok!
Ki milyen porzsák nélküli porszívót használ mivel van tapasztalata, melyik gyártót és modellt ajánlja?
Előre is köszi!
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
BlacKSouL
addikt
válasz ClayMore #35484 üzenetére
Nekünk egy ilyen van most. Én elég keveset használom, de amikor használtam egész jó volt. Kis furcsaságai vannak, pl. csak az egyik oldali külső szűrője vehető ki egyszerűen, illetve a gégecső-fejtoldó összetételnél is merev, nincs szabadonforgó betét, ami miatt mindig csak egyenesen lehet vele haladni, de meg lehet szokni. Alapvetően a vizes szívók tulajdonsága, hogy a szétrepülő, szálló por helyett poros saras vizet kell belőle kiszedni, az egy újabb furcsaság, ráadásul a felépítése miatt hosszasan kell többször kiöblíteni hogy minden kosz kijöjjön a tartályából, de cserébe sokkal tisztább marad utána a levegő, és nincs bajlódás a porral. Viszont használat után értelemszerűen azonnal ki kell tisztítani, nem maradhat benne hosszabban a trutymó. 4 szívó fokozata van, van amihez bőven elég a legelső, de inkább 2-3-ban megy. A 4. full teljesítmény már nekem soknak tűnik. Tetszik az is, hogy nem úgy indul, hogy a teljes teljesítményt adja rá, hanem fokozatosan emeli. Ez eléggé automata-barát megoldás. Külön készenléti ki-bekapcsoló gombja van, és ezen felül két gomb a teljesítmény + és - . Kis ledes visszajelzője van a fokozatokhoz.
-
ClayMore
aktív tag
válasz BlacKSouL #35487 üzenetére
40k ha jól látom az árakat.
ez most sok. meg ebbena márkában alapvetően nem bízom (hajszárító, szendvicssütő, stb kudarca után)
a porzsák nélkülire prfalóra szánok most MAX 25-28-at.
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Viszlát
addikt
válasz ClayMore #35484 üzenetére
Szüleimnél egy kényszerből sürgősen vásárolt Tesco gazdaságos teszi a dolgát lassan 5 éve minden gond nélkül és volt vagy 10k talán (nagy családi házról van szó, rendesen meg van dolgoztatva). Asszem ilyen: [link].
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
ClayMore
aktív tag
köszönöm a linkeket!
-
NoLF
veterán
kezd kicsit elegem lenni... mikor lesz már bármilyen jellegű tavasz, napsütés, lágy szellő, ami által az ember embernek érzi magát? rettentő szél, eső, hó, fagy, cidri, minden van itt, csak ami egy átlagembernek minimálisan szükséges, na az nincs. nem szoktam sűrűn panaszkodni de lassan 2 év után már igazán elviselnék valami hosszabban tartó, félig értelmes időjárást tudom, én választottam, és ez az ország ilyen, de mikor kijöttem nem sokkal utána még tengerben is fürödtünk, azóta meg brutalitás van. ha ki is süt a nap, 6 fok van és letépi a fejemet a szél
jaj de várom már Thaiföldet... ott meg majd állandóan izzadni fog a picsám és az lesz a baj
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Tothgera30
Ármester
Egyik munkatárs is kint dolgozott 3 hónapot a szakmában. Szerinte ott a fizetés kárpótol a sz@r időért, de itthon még az sem. Elég vicces, de van valóságalapja. Bár tényleg unalmas már hogy mindenki sír hogy milyen rossz idő van, ha meg nyáron 40C körüli a hőmérséklet, akkor meg már túl meleg. Semmi sem jó .
-
NoLF
veterán
válasz Tothgera30 #35493 üzenetére
otthon legalább változatos, itt max annyi a változás hogy esik vagy nem a szél standard, a meleget nem ismerjük. a pénz meg soha nem fogja kárpótolni a magamfajtát, aki napsütésre vágyik. ráadásul ha nincs rendes szakmád referenciával akkor itt is ki kell dolgozni a beled, hogy értelmes mennyiséget keress...
holló: ha az érdekel, nincs barátnőm, 2011. szeptember 15. óta. próbálkozások voltak, eredmény kevésbé.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Tothgera30
Ármester
...Szigorúan magánvélemény következik...
Azért nekem tervbe van hogy pár éven (4-5) belül kimegyek/ünk. Itthon aprópénzért dolgozásért már ki van a kis péniszem. Pár munkatárs kijár, vagy már ki is költözött, azért ott egészen más. Persze én csak e.ü.-n belül tudok nyilatkozni, hallomásból, gondolom akinek nincs rendes szakmája, vagy itthon sem keresik, az kint sem fog rendes humán erőforrásként megfizetve. Khm, itthon is kidolgozzák a belüket, nem egy ismerős/kolléga van aki két állásban van, a normál állása mellett (12h) egy félállással még elbír (8h). Ma pl. olyan sráccal dolgoztam aki most intenzív osztályon dolgozott 12h-t, megy haza, zuhanyzik, és ül a betegszállítóba, ahol lehúz 8h-t, összesen nettóba megkeresi a minimálbér kétszeresét.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Tothgera30 #35496 üzenetére
én is ezt az időtartamot tűztem ki célul magamnak, bár korábban minél hamarabb le akartam lépni, de most jó helyet sikerült kifognom, ahol ha minden jól megy nagyon jó tapasztalatokat szerezhetek. és szerencsére a szakmában, vagyis amerre én el akarok indulni 3-5 év tapasztalattal nyugaton eléggé jó, nettó 5k+ eurós állások vannak. erre meg szerintem megérni várnom, nameg össze kell gyűjteni az ehhez szükséges tapasztalatot és hiányzó tusást is
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
concret_hp
addikt
válasz Tothgera30 #35493 üzenetére
felőlem nyugodtan maradhat ilyen, pont leszarom, inkább nyáron ne legyen 30-31 felett sose
vagy fullba vagy sehogy :D
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PH!óker
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kés topik
- További aktív témák...
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
- Dell E4310 Core I5 560M 4x2,66GHz/8GB/256 Gb SSD/CAM 13,3"+ Win
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- iPhone 13 független 128GB
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest