- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
Egyik munkatárs is kint dolgozott 3 hónapot a szakmában. Szerinte ott a fizetés kárpótol a sz@r időért, de itthon még az sem. Elég vicces, de van valóságalapja. Bár tényleg unalmas már hogy mindenki sír hogy milyen rossz idő van, ha meg nyáron 40C körüli a hőmérséklet, akkor meg már túl meleg. Semmi sem jó .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
zolynet
veterán
azt amit ott csinálsz nem tudod valami olyan éghajlatú helyen csinálni amilyet szeretsz?
olasz, spanyol, horvát, esetleg usa?
2év távlatából, megérte? mennyit húznál le még ott?szerk: csak a legfontosabb maradt le, hova mész kikapcsolódni?
én is hezitálok merre menjek nyáron: katt[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
tildy
nagyúr
A hetvegen itt 10-15 fok volt Igazi tavaszi ido, sot ma sem volt rossz . Igaz feletek nagyobb a szel altalaban.
Szerintem Ibiza, vagy Kanari szigetek bejonne neked munkaugyileg, mar ha a vendeglatozasban akarsz maradni Hm?
@Tothgera: "Szerinte ott a fizetés kárpótol a sz@r időért, de itthon még az sem." En spec nagyjabol megtalaltam a szamitasom idojarasugyileg UK-vel. Ha panaszkodom, az is akkor van, ha nem esik eleg ho ( marpedig sokszor nem esik). Mi ha innet megyunk valamerre veletlen, ennel csak eszakabbra megyunk. Kanada vagy Svedorszag. Ha meg napsutesre vagynank meg 40 fokra, akkor meg elmegyunk nyaralni.
Nomeg London klimaja teljesen mas, mint pl Brighton-e, Galsgow-e, vagy Bristole netan Cardiff-e.
Na szoval szerintem pont jo, hogy ennyire masok vagyunk, Nolf is meg tudja talalni a szamitasat valami melegebb videken.
blacksoul: nem rossz takaritani a viztartalyt? Mert egy porzsakot siman kiveszek, de pl. a takaritogepunk tartalyat utalom mosogatni, hajszallal teli, stb .
Jahm porzsakosra eskuszom egyebkent is.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest