- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz ClayMore #35484 üzenetére
Nekünk egy ilyen van most. Én elég keveset használom, de amikor használtam egész jó volt. Kis furcsaságai vannak, pl. csak az egyik oldali külső szűrője vehető ki egyszerűen, illetve a gégecső-fejtoldó összetételnél is merev, nincs szabadonforgó betét, ami miatt mindig csak egyenesen lehet vele haladni, de meg lehet szokni. Alapvetően a vizes szívók tulajdonsága, hogy a szétrepülő, szálló por helyett poros saras vizet kell belőle kiszedni, az egy újabb furcsaság, ráadásul a felépítése miatt hosszasan kell többször kiöblíteni hogy minden kosz kijöjjön a tartályából, de cserébe sokkal tisztább marad utána a levegő, és nincs bajlódás a porral. Viszont használat után értelemszerűen azonnal ki kell tisztítani, nem maradhat benne hosszabban a trutymó. 4 szívó fokozata van, van amihez bőven elég a legelső, de inkább 2-3-ban megy. A 4. full teljesítmény már nekem soknak tűnik. Tetszik az is, hogy nem úgy indul, hogy a teljes teljesítményt adja rá, hanem fokozatosan emeli. Ez eléggé automata-barát megoldás. Külön készenléti ki-bekapcsoló gombja van, és ezen felül két gomb a teljesítmény + és - . Kis ledes visszajelzője van a fokozatokhoz.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Viszlát
addikt
Szüleimnél egy kényszerből sürgősen vásárolt Tesco gazdaságos teszi a dolgát lassan 5 éve minden gond nélkül és volt vagy 10k talán (nagy családi házról van szó, rendesen meg van dolgoztatva). Asszem ilyen: [link].
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
ladybug
őstag
Ha érdekel még a válasz, akkor azt javaslom, hogy olcsóbbat vegyél, mert vagy be jön vagy nem ez a porzsák nélküli használat.
Én vmi 30 ezer körüli márkás (ha jól emlékszem samsung) porszívót vettem, és pár hét után visszavittem, hogy nem szív rendesen (ugyanis nem harmatgyenge szívóerőre van szükségem), mert még a morzsákkal is küzdött aranyom. Visszavették, pár hét múlva mentem érte, hogy megjavították, most már OK minden.
No, mondanom sem kell, hogy nem történt semmi változás, ezért hát kitettem a szűrét a szép, új porszívómnak, és használtam tovább a 10 éves porzsákos, noname masinát.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest