- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
nincs egy r****t live térkép ahol a január 15 10:10 perces állást mutatja a térkép?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #32105 üzenetére
De ma már nem ingyenes a BKV.
PS.: szarkazmus volt.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
bandus
veterán
és panaszkodnak az emberek a bkv járműparkjára, minőségére, tisztaságára... [link] az ilyen szarháziak miatt teljesen felesleges is jobbakat vásárolni, úgyis rövid időn belül hazavágják őket. egyszerűen a budapesti ember ezt érdemli, a szar, régi, lelakott járműveket.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
-
FehérHolló
veterán
válasz bandus #32111 üzenetére
Szerintem 600k pénzből bőven le lehetett volna fóliázni az ablakokat.
Ha nem lennének szándékosan kárt okozó emberek, semmi értelme nem lenne a security iparágnak. Az más kérdés, hogy erre valaki nem áldoz még minimális összeget sem.
u.i.: Nem kedvelem a csak nevüket odafirkantó "graffitiseket" én sem.
Skynet is real. It's called Google.
-
Viszlát
addikt
Kicsit átértékelődött bennem az otthoni háziorvos rendszer, miután ma volt szerencsém megtapasztalni
a pakisztánitaz angolt... Mondjuk lehet én voltam a barom, hogy nem kamuztam, de őszintén szólva arra nem számítottam, hogy elhajtanak azzal, hogy majd menjek vissza ha már 72 órája tart és nem javul az állapotom. Az nem probléma, hogy lassan másfél napja egy csepp folyadékot sem voltam képes bevinni a szervezetembe..."How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
bandus
veterán
tegnap este egy új céllal bővült az idei lista, eszembe jutott, hogy meg kéne csinálni a régóta áhított cae nyelvvizsgát, szóval szerintem ennek februártól neki is esek
-
bobsys
veterán
Hetvegen akartam venni egy konyvet (Exchange 2013), hogy majd milyen jo lesz olvasni az utazas alatt meg estenkent. Konyvesbolt honlapjan megnezem (Barnes & Noble), van $32. Elautokaztam a fel orara levo konyvesbolthoz ahol a konyv mar $49 lett ezert nem vettem meg hanem hazamentem es megrendeltem Amazonrol ugyanannyiert amennyiert a konyvesbolt oldalan ki volt irva, de nem hagyott nyugodni es felmentem a bolt honlapjara is. Meg mindig $32volt kiirva. Csak elfelejtettek kiirni, hogy akkor ha online rendeled es hazhozszallitast kersz. Ha a konyvesboltban valo felvetelt valasztod hirtelen $49 lesz az ara. Ugyes trukk csak hat kapjak be.
Amazonrol megjon 2 nap alatt es meg AFAt sem kell fizetni nem ugy mint ha a boltban veszem meg.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
Jelentem Kansasben -6 celsius fok van, a futheto borules az autoban pedig igen nagy talalmany
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
nagyúr
válasz FehérHolló #32122 üzenetére
nem fürödhet mindenki tejben-vajban!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Joker88
őstag
válasz Joker88 #32069 üzenetére
még egy utolsó kérdés :
az első és második kép a "referencia" , digitális fényképezőgéppel készült..
a harmadik és negyedik egy telefonnal készült kép ,
míg az ötödik és hatodik szintén mobillal készített kép.melyik a jobb szerintetek ?
ugyanazok a beállítások, próbáltam ugyanolyan szögből fotózni.. minden beállítási paraméter automatikus volt (telefon szoftvere határozott ) ,nem lett piszkálva..képek :
[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Mawyx
őstag
Ma is elköltöttem 1400ft-ot kajára, tegnap is, hétvégén is, ez így nem lesz jó, túl sokat költekeztem és még csak a hónap felénél járunk.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
parandroid
félisten
válasz Joker88 #32124 üzenetére
Az első kettő sem jó, de elfogadható, a többi pocsék. Nem kicsit. Mondjuk az első két kép is átméretezett, ha jól látom, hogy ettől lettek-e zajosak, vagy alapból a fényképező gagyi, azt így én meg nem mondom.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NoLF
veterán
Lortechnek és a többi hasonszőrű sorstársnak boldog névnapot, én pattintom az elsőt!
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
BlacKSouL
addikt
-
NoLF
veterán
válasz fokukac #32129 üzenetére
hukk, köszönöm! nem bírom tovább... minden napra max 3-4 óra alvás jut, utána zaba, nyomulás az uszodába, párezer méter, 1 óra termál, 1,5-2 óra szauna, haza, zaba, és kezdődik minden elölről...
de ma én főztem a családnak és mindenki elégedett volt. s csak két pálinkát ittam. meg sört is. mondom, nem bírom...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
ladybug
őstag
válasz bobsys #32120 üzenetére
Az Amazon egy tök jó dolog. Most már én is rájöttem, hogy onnan rendelek inkább, minthogy boltban vegyem meg. Több dologról beigazolódott már, hpgy olcsóbb, mintha üzletben vettem volna. Arról nem is beszélve, hogy ki sem kell mozdulnom a lakásból.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
bandus
veterán
asszem lassan már túl sokat ömlengek, de végre megtanulhatok excel makrókat írni tisztességesen
-
bnss
veterán
Reménykedtem, hogy nem lesz annyi hó, nem csípem, amikor az ellapátolt helyemre parkol valaki. Olyan szerencsés(?) helyzetben vagyok, hogy muszáj az utakat takarítani, be tudok menni dolgozni még cudar időben is. Pedig jó lenne itthonról, kényelmesen dolgozni.
szerk.: boldog Lóránt napot az érintetteknek!
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
tildy
nagyúr
válasz bobsys #32132 üzenetére
Mi szimplan csak nem szamoljuk mar. Bar iden eddig meg csak 1 rendeles volt, de amugy rendszeresen ott vasarlunk.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bobsys
veterán
válasz concret_hp #32140 üzenetére
valamit olvastam rola, a nagy kerdes gondolom az arak lesznek
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz bobsys #32143 üzenetére
Igen. Inkább legyen -5 kötőjel -10 fok, szárazon, napsütéssel, mint 1 kötőjel -1 fok, folyamatos esővel, havasesővel, ónosesővel, havazással, ónos szitálással, köddel, hószállingózással, sárral, latyakkal, hókásával, jéggel, hóval. Ahogy az utóbbiak az elmúlt egy hetet jellemzik.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #32148 üzenetére
Egyelőre még a tagadás szakaszban van az időjárás miatti konstans gyászában.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
parandroid
félisten
válasz BlacKSouL #32136 üzenetére
Ez olyan rejtői kép, ahogy elképzelem Bandust pepita zakóban Excel makrót írni. Még a cvikker is megvan hozzá, most vette nemrég.
Sötétlelkű, mondanám, hogy tarts jegesmedvét, de melletted depressziós lenne szegény.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest