- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
egy kicsit már kivan a péló a gatyóból, de nemsoká elérkezik a jövő hét szerda és akkor usgyi az óhazámba
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Csyppa
senior tag
Hah, pont ez előbb néztem ezt a videót.
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
nagyúr
válasz parandroid #31712 üzenetére
Képzeld, az elmúlt két hónapban elkezdtük nézni a Scrubs-ot, már a 3. évadnál járunk
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
RoyalFlush
őstag
Ünnepekkor voltunk karácsonyi vásárba, páromat meghívtam többek között egy forró csokira. A felét megitta, a másik felét nekem adta. Elkortyolgattam. Megyünk tovább az egyik bódétól odaszól nekem egy nő: kóstoljam meg a forralt bort! Mondom: kakaóra az most pont jó lenne Láttam kiült az arcára a meglepődöttség...
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Dylen
senior tag
válasz RoyalFlush #31714 üzenetére
Én megint nem jutottam el oda. 4. telet töltöm bp-n, de hiába
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Dylen
senior tag
válasz concret_hp #31717 üzenetére
miért nem túl érdekes egy nem budapestinek?
-
VoDaFoNe
aktív tag
Juhú! kettes lett a matekom!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Dylen
senior tag
válasz concret_hp #31720 üzenetére
Szerintem pont annak érdekes, aki nem pesti, mert ilyen nagy vásár máshol nincs (igaz ilyen tömeg és árak sem) de szerintem ilyenkor inkább a hangulat a lényeg legalábbis nekem. Kimenni, megnézni a fényeket, inni egy forralt bort. Eddig csak a bécsiben voltam, az nagyon tetszett, szép volt!
-
NoLF
veterán
válasz concret_hp #31717 üzenetére
Tősgyökeres, avagy tős-gyökeres, de semmiképp nem törzsgyökeres.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz FehérHolló #31724 üzenetére
ilyen postok után félreérthetőlesz de nekem a nyelv az erősségem és nem a matek.
(ezért tanulok már angol mellett oroszul és remélhetőleg jövőre dánul is.)nem vagyok kislány.
júliusban töltöm a 20-at.Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
VoDaFoNe
aktív tag
tudom hogy jók a latin nyelvek, de szeretném valamennyire megvalósítani a célomat szóval mindenképp majd a következő nyelv az a francia lesz.
btw: azért dán, mert olyan szakra jelentkeztem ahol első évben angolul majd másodévben dánul folyik az oktatás. ha felvesznek kintre. de majd kint fel szeretnék venni még egy nyelvet.
[ Szerkesztve ]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
bandus
veterán
jee, végre rendberakták a hozzáférésem a géphez, így már tudom használni, nameg az internetet is
viszont ez a lotus notes nem egy szimpatikus alkalmazás, de szerencsére még idén átáll a cég outlookra.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz FehérHolló #31732 üzenetére
megragadtad a majdani célomat. de fordító is szívesen lennék. de attól még naaaagyon messze vagyok.
amúgy meg jobban hangzott hogy 20 leszek júliusban mint az hogy 19 vagyok.
fokukac: bizony. de tudod milyen ez.... lehet hogy öregszem... de te is. mindenki ezen a világon.
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #31736 üzenetére
ne törd le a lelkesedését
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz Tothgera30 #31707 üzenetére
akkor legyen kocka gyereknap.
19.FehérHolló: még nem.de hál istennek vagyok annyira makacs és kitartó hogy ez még idő kérdése.
-
nagyúr
gyerekek, beléptem az indexre, és nem hittem a szememnek.
Ez most komoly, hogy ilyen popup-os felülettel akarják velem olvastatni a cikkeket?Mit lehet ezzel csinálni? A firefox meghülyül tőle teljesen...
-
nagyúr
válasz concret_hp #31746 üzenetére
köszönöm az építő jellegű választ...
Ui. nem is fogok, ha ez így megy tovább.
-
VoDaFoNe
aktív tag
egész nap Batman.
tegnap a második rész, ma befejeztem majd a harmadikat is.
és most jön az első.eccer úgy is meg kellett nézni.
-
Viszlát
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest