- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
szagnes69 #89841 üzenetére
Én annak idején, 2 éve mikor osszehasonlitottam az elérhető OLED-eket, arra jutottam, hogy nagyobb különbség van a többi szolgáltatás képességekben mint a panel kepminisegben, akár márkák akár márkán belül típusok között.
Én a Sony mellett a DTS képesség, a bfi, Android rendszer, duál tuner, különleges hangszóró miatt döntöttem, majd vártam 1-2 évet és idén vettem egy A83J modellt jó áron.
Elégedett vagyok vele. De itt kb mindenki elégedett a saját TV -jével.
(Mondjuk a dual tuner, mint kiderült, pont nem jó semmire, mert felvételen kívül semmire nem használható.) -
kolosszus87
senior tag
válasz
szagnes69 #89834 üzenetére
Sony portfoliója úgy néz ki oledeknél, hogy: A80<A90<A95 Magyarán a Sonynál oledből az A80 széria a "belépő" modell, az A95 QD-oled meg a csúcsok csúcsa. Félreértéss ne essék, mindegyik Sony oled kiváló, de a konkurenciánál ugyanezt a képességet megkapod olcsóbban, egy LG C3 akár jobb is mint a vele azonos kategórát képviselő Sony A80L, mindezt olcsóbban. Sonynál meg kell fizetni a prémium márkanevet. Hogy konkrétan a kérdésedre is feleljek, attól függetlenül, hogy a Sony A90J 2021-es modell, még mindig gyártásban van és képességeiben az A80L fölött áll. Elsősorban abban jobb, hogy az A90J rendelkezik hűtőbordával és magasabb fényerőt tud, így valamivel látványosabb lesz rajta a HDR tartalom, illetve a teljes képernyős fényereje is nagyobb, ami jól jöhet ha világos nappaliban lesz nézve. A tanácsom az, lenne, hogy A80 helyett vegyetek egy 65 LG C3-at, mert nagyon túlárazott most a Sony A80. Vagy ha mindenképp csak Sony akkor várjátok meg most már a Black Friday akciókat, hátha lesz a Sony-ra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest