- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Akkor az lehet a baj.
Én fiatal koromban (hmm..., ez elég hülyén hangzik), szinte faltam a könyveket (na ja, akkor még nem volt Internet...), a 22-es csapdáját kb. 12 éves koromban próbáltam meg elolvasni, de 20 oldal után félredobtam, mert egyszerűen nem értettem az egészet. Később (néhány év múlva), a környezetemben (magyarul a haverok), nagyon sokat beszéltek erről a könyvről, idéztek belőle, és közben jókat röhögtek. Ekkor elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad, én elolvasom ezt a könyvet. Úgy látszik addigra fogékony lettem az iróniára, mert szinte faltam az oldalakat, és mikor a végén letettem, azt gondoltam magamban, ez a legjobb könyv, amit valaha is olvastam (pedig volt jó néhány a világirodalom remekeiből is), és sajnáltam, hogy vége van.......
Marha jó így blogot írni ide az OFF-ba, mert itt legalább reagálhatnak is rá....
Gondolom nagy igény lehet rá!!!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest