- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
duracell89
üzenetére
Neeeem, pestre nem ruccanok fel egy lan kedvéért
Még nem
Jelenleg köbö két teletankot kéne nyomni az autóba (nincs sajna jogsim), és az már k*rvasokba lenne nekem (apám felhoz, hazamegy, értemjön hazavisz). Úgyhogy marad sztem az a megoldás, hogy nálam.
De vazze akkor is, mi az, hogy akkor akarják szervizelni az áramszolgáltatást? Tök jól le lett beszélve, hogy szerdán lepakolom a gépet, behozzuk a rokont, elmegyünk megabrutál IHB-re osztálytársamhoz, aztán csütörtökön haza, alvászat, rally az uszodáig meg vissza, majd anyám kivisz, és hent.
Most meg nemtudom. Ez átírva rám nézve:
Lehozza rokon a gépét, elmegyünk megabrutál IHB-re osztálytársamhoz, aztűn csütörtökön hazamegy, alvászat, rally az uszodáig meg vissza, majd behozzák, és hent.
És ilyenkor van gáz. Még jó, hogy augusztusba letárgyaltuk, hogy ekkor lesz, meg minden hogy hogy lesz, aztán egy hónapja pontosítottuk. Ennyit az előretervezésről...
''kicsit'' ideges vagyok...
Aktív témák
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 512GB SSD
- 6 hónap garancia - Samsung Galaxy A32 5G 4GB RAM / 128GB
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Még nem