Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmeszaros
tag
Sziasztok! Van egy Panasonic G7-es fenykepezogepem 14-140mm -es kit objektivvel. A gep es az objektiv rendben van, kiveve belteri fotozasoknal. Ott szerintem az objektiv fenyereje miatt csak nagyobb ISO-val lehet kepet kesziteni. Azon gondolkozom, hogy hogyan lehet ezt megoldani anelkul, hogy penzt koltsek ra.
Arra gondoltam, hogy eladom (vagy elcserelem) a 14-140 -es objektivet es veszek egy fix objektivet aminek nagyobb a fenyereje. Biztos van olyan objektiv ami olyan kepek keszitesehez jo, amiket en csinalok. Ezek 90%-ban a kislanyomrol (a kertben, a szobaban, autoban, etc.) es csaladi rendezvenyeken keszul (nem professzionalisan eskuvo, szulinap, ilyesmi). A 14-140 viszont elvileg a tokeletes kirandulos objektiv, szep a kepe, ez az objektiv pedig kifejezetten konnyu es kicsi. Nem biztos, hogy megeri lecserelni.
Szerintetek erdemes ezen az uton elindulni, vagy tartsam meg a mostani objektivet, mert hosszu tavon tobb lehetoseg van benne? Koszonom!
-
gmeszaros
tag
Sziasztok!
A Panasonic G7/GX8 -hoz adott 14-42mm es 14 - 140mm -es objektivek milyen minoseguek? Csaladi fotokhoz kellene a szobaban (lampafeny), illetve kint az udvaron napfenynel.
Panasonic DMC-G7 Compact System Camera (16 MP, MOS Sensor, 14 - 42 mm Lens)
Panasonic DMC-G7 Compact System Camera (16 MP, MOS Sensor, 14 - 140 mm Lens)
Panasonic Lumix DMC-GX8KEB-K Compact System Camera - Black (20 MP, 14 - 42 mm Lens)Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest