- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
válasz
Viktor0610 #57 üzenetére
Kolléga, tudom hogy tud, DE régi a pannon kártya és csak 1 db számot hajlandó másolni a kártyára.... de mindegy már. Megoldottam.
-
Kicker
őstag
válasz
Viktor0610 #54 üzenetére
azt akartam, de régi a simkártya és nem hajlando a telorol felnyomni a kártyára...
-
Kicker
őstag
pc suite-al küzdök
a nokia 2630-assal összekötöttem bluetooth-on, a régi telorol a névjegyeket levettem, rá kéne csapni erre, de 250 névjegyet elkezdtem és percenként 1 db sebességgel dolgozik, ami még csak-csak, de minden egyes db-nál kiírja hogy "nem fejezhető be a művelet" OK és utána a telefon kiírja, hogy szinkronizálás és felnyomja a kemény 1 db-ot. Tehát durván 250 perc lenne ez és percenként egy OK lenyomásával, ráadásul 15nél megszakadt, szóval valaki segítsen mert széjjeltöröm ezt a redvás telefont bluetoothal és pc suite programmal együtt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged