Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ok, lehet, hogy én tudom rosszul. Mondom, nekem azt írja, ha kulccsal akarom aktiválni, hogy túl sok gép használja már ezt a licencet. Mielőtt újratelepítettem a windowst, simán működött a program, nem jelzett semmit, hogy rossz lenne a kulcs, vagy gond lenne a licensszel. Sőt, arról sem kaptam tájékoztatást, hogy visszaállították a jelszavamat. Csak miután az újratelepítést követően aktiválni akartam a programot, akkor derült ki, hogy reset-elték a jelszavakat.
Amióta nem tudok belépni a myESET fiókomba, azóta nem tudom aktiválni kulccsal a programot sem. Viszont hiába megyek az "Elfelejtette a jelszavát?" lehetőségre, ott megadom az email-címemet, de nem kapok semmit, pedig írja, hogy elküldte.
Ez a gondom most, hogy nem kapom meg az emailt, amiben meg tudnám változtatni a jelszavamat, mert addig nem tudok belépni a myESET fiókba, amihez hozzá van kapcsolva a licenc. A kulcsot nem fogadja el, hidd el, próbáltam kétszer is, mindig azt írja, hogy túl sok gép használja a licencet. Már írtam nekik a problémáról, de eddig még nem válaszoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- JavaScript topic
- Blu ray írás és írási hiba
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- HBO Max
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest