- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #47496 üzenetére
Igen, próbáltam. Amit legkevésbé értek az az, hogy hogyan töltheti a gyári töltő dockban, ha simán a konzolra dugva nem tölt.
-
addikt
válasz #54597376 #47501 üzenetére
Pl. attól, hogy milyen szögben érkezik be a csatlakozó, vagy töltőcsatlakozó mérete miatt.
Bár ez szabvány, de néhány kábelnél némileg eltérnek a méretek. Hosszúságban vagy a csatlakozó vastagságában is. Minimális eltérést nem biztos, hogy észreveszel, de egy szétgyepált csatlakozónak már lehet nem tetszik.
Már nem tudom melyik (egyébként német cég) csatlakozója volt múltkor annyira rövid volt, hogy egy vékony szilikon tokon keresztül nem tudtam vele tölteni a telefont. Némelyik Hama kábelből is van ilyen.
Szerk.:
Hama -nak egyébként van szélesebb töltőfej borítású USB C kábele is, aminél ha rövidebb a csatlakozás sokkal sz@rabb használni.Amúgy ha nagyon meg lett izgatva a konzolon a csatlakozás, akkor könnyen lehet, hogy egy idő után már semmiről nem fog töltést felvenni.
Ez mondjuk akkor sz@r, ha éppen jól lemerül és nem tudod feltölteni. Aztán lehet kapkodni a szerviz után. Túlmerülés elleni védelem van (rövidtávon), de szerintem akkor sem a legjobb ezen pánikolni, ha éppen ilyen helyzetbe kerültök.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Ilyet például ne vegyetek:
Egyik legrosszabb töltőkábel, amivel valaha találkoztam. Minimális megmozdításnál is simán kimozdul a telefonból. Autóba vettem és csak azért nem cseréltem le, mert menet közben már ott is váltottam vezeték nélküli töltésre. Viszont maga a fejrész masszív, de rugalmas, nem nagyon törik. Így fixen kis helyre jó.
-
-
válasz spiderpig820 #47510 üzenetére
Egyrészt a legtöbb régióban csak ajándékkártyával tudsz vásárolni. Ennek a beszerzése is macerás. Másrészt többen jártak úgy, hogy ha nem használták fel a teljes összeget, akkor már nem tudtak másik régióra váltani.
Pl veszel 50 usd kártyát, veszel 49.99 usd áron egy játékot, akkor a maradék 1 cent miatt nem tudsz visszaváltani magyar régióra.
Régió váltáskor az arany pontok is nullázódnak.
Az is igaz, hogy utoljára kb fél éve foglalkoztam ilyesmivel, azóta változhattak a dolgok.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
tag
válasz icemad #47511 üzenetére
Én mást tapasztaltam most a múlt héten
Nagyon akartam egy Japán exklúzív címet már régóta de mikor fizikailag volt meg mindig eladtam mert olyan, hogy mindig el lehet adni 25-30-ért (ESP Ra De).
Én úgy csináltam, hogy full régióváltás Japánba, utána a neten vettem egy 5000 Yenes feltöltőkártyát. Itt még nem volt egyszerű mert gyakorlatilag nem tudtam mennyibe kerül a játék és hát Japánul nem tudtam rákeresni
Így végig kellett nézzem az összes játékot Na nembaj meglett, 4950 Yen volt. Ezután visszaváltottam a régiót és azt írta ki, hogy a maradék "Balance" átkonvertálódik Euro-ra. És ott volt Euroban a maradék....
Az ajándékkártya beszerzése sem annyira vészes:
Ezen az oldalon lehet PayPal-lal és Bankkártyával is fizetni.... [link]
Miután fizettem, az e-mailemre 5 percen belül megjött a kódNekem talán az egyedüli félelmem az volt, hogy majd ok megvettem a játékot de mikor újra le akarnám tölteni ahhoz nem kell régiót váltani? A válasz igazából az, hogy nem, simán EU-n belül letölthető az összes... Pedig én aztán már Japánból, UK-ból, Amerikából is vásároltam de mikor oda került a sor, hogy mindent újra letöltök akkor hál' istennek egybe mindent le lehetett tölteni
[ Szerkesztve ]
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
morfondőr
őstag
válasz DevilAqua #47512 üzenetére
Én mintha azt olvastam volna, hogy sokan alig tudtak megszabadulni az USA régiótól, mert maradt pár cent balance-uk és amíg az nincs kinullázva, addig nem váltja át a régiót sem. Lehet azóta ez változott, vagy nem minden régióra igaz, vagy én emlékeszem rosszul...
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
válasz DevilAqua #47512 üzenetére
Japán a Nintendo őshazája, szóval ott valószínűleg ez a része profin megvan oldva. Argentína, Brazília, Törökország, USA megint más világ. A te példád azt mutatja, hogy japánban nincs vele gond. Ettől függetlenül máshol még lehet. Én azt mondom, hogy ha szemmel látható összeget spórol az ember és nem fél az esetleges kockázatoktól, akkor vágjon bele. (és ossza meg itt a tapasztalatait úgy, mint te. Többeknek segíthet vele.)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Guitar14
senior tag
Nem tudom volt-e már szó róla. GuliKIT elkezdte gyártani (bár jelenleg nem találtam oldalt ahonnan lehetne rendelni) driftmentes analogokat amiket gyári joyconokba tudunk beszerelni. "Hall effect" analogok, ha valaki nem tudná mágneses alapon működnek, így nincs közvetlen kontakt egy fém és egy lapka között ami idővel koszosodik, elkopik és emiatt rosszul fog érzékelni. (=drift) Itt hiába jut be a kosz a szerkezetbe a mágnest és az érzékelőket az nem zavarja aműködésben. Anno a Dreamcast kontrollerében is ez volt és soha nem is driftelt.
Elemzés és beszerelés:
SpawnWave YT videó
Jó lenne ha ezt átvenné a nintendo esetleg több más kontrollergyártó cég is.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
-
Guitar14
senior tag
válasz kislaci #47519 üzenetére
Ez jó hír mert eddig nem tudtam.
De igazából most a joycon amiről beszéltem, azoknál sokkal jellemzőbb a drift mint bármi másnál mivel más a megoldás belül a szerkezetben mint egy normál kontrollernél.
Xbox és a Ps átvehetné és midnenki boldog lenne.
De ahogy olvastam Idave írását azért látható, hogy mégis van extra költség, hiába olcsó anyagban. De szerintem akkor is megengedhetetlen ez, hogy minden másodk kontroller drifthibás. Akkor adjanak több éves garanciát vagy ingyen javítást mint a switch joyconoknál mert borzasztó, hogy a 20+ ezer forintos kontrollerekből 1-2 év alatt minden második problémás lesz...Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek egy hibátlan állapotú Switch Lite-ról megéri még Oled switchre váltani, vagy már érdemesebb kivárni a következő generációt?
1 éve vettem nagyjából a lite switchem, nagyon megszerettem, 3 dolog miatt cserélném mégis le:
1. Azt hittem nem fog zavarni, de baromira hiányzik a rezgés, egyes játékokban pedig kimondottan hátrány, hogy nincs
2. Egyes játékoknál annyira kicsik feliratok, hogy zavaró, pedig nem rossz a szemem.
3. Pár játék, ami Lite-on értelmetlen, pl ringfitHa biztosan tudnám, hogy legkésőbb jövő tavasszal jön új switch, már kivárnám, de ha nem jön, vagy jön, de nem lesz visszafele kompatibilis, vagy nem lesz hasonlóképp kézi konzolként is használható, akkor nem látom értelmét várni, sajnos jósgömb nincs.
Alzánál még láttam Splatoon 3 Editiont, gondolkodóba estem, hogy lecsapok 1re amíg lehet, bár az árak most nem épp a legkedvezőbbek.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
ldave
félisten
válasz formula01 #47521 üzenetére
Én pont ezt léptem meg tavaly Az OLED kijelző hatalams élmény a Lite után, a legtöbb játék újra olyan érzés, mintha először játszanám
Ha a teljes Switchet is gyakran használnád kézi módban, szerintem mindenképp megéri a váltás, ha valami csoda folytán 1-2 éven belül jönne új Switch, akkor eladni sem lesz szerintem nehéz az OLED-es gépet.
A Slime draws near! Command?
-
formula01
senior tag
Mondjuk még a Lite-ot is sajnálom kicsit eladni, mert tényleg jó kis gép, könnyű, masszív, kicsi, de nem túl kicsi, meg személyes véleményem szerint pl a sötétkék amit vettem qrva jól néz ki. De ha veszek Oledet, értelmetlen lesz megtartanom. Leginkább az Oledet is kézi módban használnám egyébént, minden másra kb ott a PS5. A lite-on nintendo exkluzívokkal játszottam, meg 2D platformerekkel, amiket mondjuk sokkal jobban élvezek valahol elterülve, mint mondjuk a ps előtt ülve.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Crus
őstag
Xenoblade 2, 145 órája után lement a Torna Golden Country is, cirka 38 óra alatt, persze minden mellékküldetést abszolválva, amit csak felleltem... de az ilyen LVL100-as rejtett bossokkal nem foglalkoztam, az agyatlan grind lett volna LVL62-ről.
Féltem ettől a kiegészítőtől, de nekem abszolút kellemes csalódás. Dettó féltem Lorától, de seperc alatt megszerettem. A történet nyilván nem képes olyan nagyívű lenni, mint az alapjátékban volt, de azért eléggé jól játszott az ember érzéseivel és volt benne pár epikus pillanat, bántam volna nagyon, ha kimarad.
Ami itt kicsit zavart, az a core crystalok totális mellőzése. Ha már a 2. részben behozták ezt a mechanikát, nem igazán értem, hogy itt miért egyszerűen csak fix blade van. Ellenben számomra valahogy jobban működött az egész harcrendszer a blade-ek váltogatásával és a többivel.
Továbbra is extrém zavarónak élem meg, hogyha egy blade fejlődése érdekében ki kell nyírni pl. 2 db. konkrét mobot, akkor azt nekem kell észben tartani, nekem kell csekkolni a lehetetlen nevüket, nekem kell felkajtatni és ha 1 centire mellette állok se jelez semmi, hogy yep, ez az, ezt üssed hülye gyerek! :-/
A végén a mellékküldetések eléggé túltolták és jópár nem is lett valami érdekes. Szerintem 2 nap játékra szán idejét azzal töltöttem, hogy teleportálgattam ide-oda és leszállítottam mindenkinek, amire vágyott. Ilyenkor volt párszor offline mmo feelingem :-/
Gormott zenéje ezzel a jazzes átalakítással nekem nem jött be, nem is tudtam megszokni, pedig szeretem a jazzt is, csak ide pont nem passzolt szerintem. A többi zene szokás szerint mesteri!
Talán csak a szememmel van baj, de én ezt a játékot még szebbnek láttam és mintha frame gond se nagyon lett volna a korábbiakhoz képest, de lehet, hogy csak placebó. Az átvezetőkön gyakran csak tátottam a szám, vagy közel könnybe lábadt szemmel lestem.
Amit nem értek: A 2. részben többször látszik, hogy
. Erre később, esetleg a 3. részben lesz magyarázat? Bőven elég rá egy igen, vagy nem. Mert ha nem, akkor vagy én nem figyeltem, vagy nemtom', de ezzel a valamit kezdtem volna feltétlenül.Jin mellett Lora jégbe van fagyasztva Szvsz mindenkinek kötelező, akinek kicsit is bejön a Xeno franchise.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Scarletiel
senior tag
Azért nincs core crystal mert ez a xeno 2 előtti story-t vázolja fel Mythra-ék és Lora-ék szempontjából. A spoileres kérdésedre pedig választ kapsz a 2-ben is és a tornában is.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
ldave
félisten
válasz formula01 #47523 üzenetére
Igen, kézben fogva szerintem is kényelmesebb a Lite, jobb a fogása, könnyebb. De sajna tényleg csak ennyi az előnye, minden másban előrelépés az OLED gép. Nagyon sokat gondolkoztam én is vásárlás előtt, de nem bántam meg.
A Lite megvan még nekem is, el kéne adni, de nehezen veszem rá magam. Családban sajna nem kell senkinek.A Slime draws near! Command?
-
Crus
őstag
válasz Scarletiel #47525 üzenetére
Hát de akkor is voltak core crystalok... akkor is nyithatott bárki core-t, aki képes volt vele rezonálni és hozzáfért. Így nem értem a gameplayből miért maradt ez ki teljesen... ugyan úgy lehettek volna ilyen futottam még kat. bladek továbbra is, meg rare bladek, akár 1-1 küldivel :-/
Az nyilván kristálytiszta, hogymi történt Lorával... az nem tiszta, hogy ott a jégben mit keres a 2. részben? Miért nem temette el Jin? Mi lett volna vele a célja? Mit hagytam ki? :-/ Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Scarletiel
senior tag
Figyelem aki kíváncsi a Xenoblade Chronicles 2 történetére az NE olvassa tovább!
Szóval. Miután vége lett a Torna történetének Addamék és Lora-ék külön váltak. Nem sokkal később Lora megöli az apját, erről is van még bejátszás a játékban. Ezután Amalthus-t kinevezik Praetor-nak és ő meg nekimegy a Tornai menekülteknek azt hiszem, vagy ahova ők letelepedtek. Ebben a háborúban meneküliük kell Lora-éknak de sajnos halálos sebet szerez. Ugye a Blade-ek úgy működnek, ha meghal a mester ők is visszamennek a Core Crystal-ba és törlődik az emlékezetük. Lora elmondta haldoklás közben Jin-nek, hogy az sokkal rosszabb mindennél, ha meghal és senki nem fog rá emlékezni. Jin az előző életében naplót vezetett amit a játék közben meg is találtál, és abban leírta, hogyan lehet egyesülni az emberekkel (Flesh Eater). Ha egy blade Flesh Eater-ré válik azzal, hogy a sejtjeit egyesíti az emberrel, akkor megszűnik halhatatlannak lenni, cserébe nagyon sokáig élhet, nem kell neki mester, megmaradnak az emlékei és saját blade-je is lehet, viszont, a sikeres egyesülésre minimális az esély. No mindegy is Jin egyesült Lora szívével, így nem került vissza a Core Crystal-ba. Ezután szövetkezett Malos-al, hogy elpusztítsák az Architetct-et és lefagyasztotta Lora-t egyrészt azért, hogy mindig emlékezhessen rá, másrészt, hogy arra is emlékeztesse, hogy sosem bízhat az Architect-ben. Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
spiderpig820
aktív tag
A FIFA23 féláron van az eshopban még 16 napig.
4B
-
Crus
őstag
válasz Scarletiel #47528 üzenetére
Ezen kívül természetesen az összes világos volt:
"és lefagyasztotta Lora-t egyrészt azért, hogy mindig emlékezhessen rá, másrészt, hogy arra is emlékeztesse, hogy sosem bízhat az Architect-ben" - Nekem ez valamiért kiesett. Nem is rémlik, hogy erre hol volt infó/utalás/cutscene, de könnyen lehet, hogy csak figyelmetlen voltam. Thx!
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
cactuar
aktív tag
A Snipperclips ingyen játszható jövő hét péntekig Online előfizetőknek.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
-
addikt
-
Sziasztok.
Kislányom 6 éves,és hatalmas Mario lázban van. Folyton Mario végigjátszásokat néz YT-on.
PS4-en szokott játszani egyszerűbb játékokkal,már az irányítás elég jól megy neki,meg is lepődtem mikor a Crash Bandicoot egyik pályáját majdnem végig vitte 1 életre,de a legvégén elnézett egy ugrást.A kérdésem az lenne hogy szerintetek a Lite vagy a V2-es verzió lenne a jobb választás?
Többnyire kézikonzolként használná szerintem,meg úgy tudom tabletként is használható mindkettő videónézésre mondjuk YT-on.Látom van elég sok Mario rész a Switchre,többnyire erre kellene ha veszek egyet.
Oledre nem ruháznék be,annyit nem akarok kiadni rá.
-
cactuar
aktív tag
válasz perge666 #47535 üzenetére
Ha csak kézben játszana, egyedül akkor a lite is jó lehet. Ha viszont szempont az is, hogy együtt közösen Mariózzatok, akkor a V2. Elég sok Nintendo játékot lehet ketten, vagy akár többen is játszani, ami nagy élmény tud lenni
YouTube van rá, de pl Netflix, Disney+ ilyesmik nincsenek rá.
-
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #47538 üzenetére
Jaja! A tabletop egy tök jó dolog!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
válasz cactuar #47536 üzenetére
Köszönöm neked is és mindenkinek az értékes véleményét,sokat segítettetek.
Ez a többjátékos mód elég kecsegtető,de akkor a Lite drágábban jön ki ha venni kell hozzá Joycont pluszba.
A YouTube is megteszi,az már nagyon jó,főleg ha utazáskor meg lehet osztani vele a mobilnetet,ugye meg lehet??tboy93 : Igen pici a keze,de érdekes mert először pont azért gondoltam a Litera mert az kisebb,közbe meg a sima a te érved miatt lehet jobb is.
hombre[EU] : Egyre jobban a V2 felé húzok,szerintem meg is van a befutó.
-
válasz hombre[EU] #47541 üzenetére
WoW ez elég szuper kiegészítő.
PlayStation párti vagyok,van is ithon az összes szériás gépből,kivéve az 5,de kezd beszippantani a Nintendo is.
Volt ithon sokáig Wii is,de TV váltás miatt szenvedtem az összekötéssel így eladtam.A Mariokat énis nagyon szeretem,a 90-es évek elején azon nőttem fel. -
-
Crvsh3R
senior tag
Játéktechnikai kérdésem lenne (BotW)
Sajnos 2-300 óra játék után sem jövök rá valamire, pedig már áttúrtam a netet is. Konkrétan Lynel ölés közben, amikor megülöd a Lynelt és ütöd, majd ledob magáról, de közben előveszed az íjat, akkor nekem Link mindig az ellenkező irányba néz és a levegőben kell átfordulnom (hogy fejbe tudjam íjazni) a jobb analog karral, ami egy csomó idő és stamina. A YouTube-on található videókban mindig a Lynel fele néz ekkor. Mit rontok mindig el, mi a "titok"?Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
hombre[EU]
veterán
válasz hombre[EU] #47546 üzenetére
igen. ledob-ZR-ZL és rajta van a célkereszt [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
Crvsh3R
senior tag
válasz hombre[EU] #47547 üzenetére
Köszi!
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
válasz perge666 #47540 üzenetére
Na végül csak a Lite mellett tettem le a voksomat,sikerült vennem egyet nagyon jó áron.
Ha meg annyira bejönne a dolog,még mindig vehetek a későbbiekben V2-est vagy akár Oledes verziót is.Az online áruházban szokott lenni jó áron játék / akcióban / vagy jobban megéri kártyát venni?
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Playstation/Xbox konzolok
- PlayStation 4 Kontroller
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest