Hirdetés

2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-01-11 21:29:18

Mobilarena

TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12001) Mr Bond 007 válasza boost (#12000) üzenetére


Mr Bond 007
(őstag)

Nem rossz az. Kérdés hogy mennyi tartalom van benne.

(#12002) djozsi válasza Mr Bond 007 (#12001) üzenetére


djozsi
(senior tag)

A demóban láthatod, hogy nagyjából milyen egy pálya, ezekből van benne 82 3 fő és 1 bónuszfejezetre osztva. Végigrohanva talán olyan 9-10 óra, maxolva 15-20.

(#12003) g@bo válasza boost (#12000) üzenetére


g@bo
(PH! nagyúr)

wii u-n játszott vele a gyerek párszor, aztán eladtam itt valakinek... viszont a mario tennist zuzzátok? érdemes?

(#12004) boost


boost
(PH! kedvence)

Én elhiszem, hogy nagyon jó játék, csak arra írtam, hogy nekem erre most nincs szükségem, hogy agytornásszak. Így is eléggé le van terhelve az agyam. :D Egy klasszikus ugrabugra Mario jöhetne.

(#12005) djozsi válasza g@bo (#12003) üzenetére


djozsi
(senior tag)

Multiban nagyon jó a játékmenet és teljesen akadásmentes.
Single playerre még nem néztem rá.
Local multi is jó, lehet egymás ellen játszani vagy coopban gép ellen, illetve van egy joyconnal csapkodós party mód, ami szintén teljesen jól kiszolgálja a célját.
Elsőre fura volt, hogy hagyományos teniszmeccset nem lehet localban játszani, csak rövidítettet (nem értek annyira a szabályokhoz, biztos ennek is van neve) de aztán világossá vált, hogy a local coop rész partygame-nek van szánva és nem véresen komoly dolognak. Van például olyan benne, hogy ha pont a vonalnál pattan egy labda és a gép hoz egy döntést arról, hogy kint volt, akkor megreklamálhatod, visszajátssza a lassítást és van, amikor kiderül, hogy eredetileg rosszul ítélt a rendszer. Ennek nyilván videójáték szempontból semmi értelme, hisz elsőre is el tudja dönteni a rendszer, hogy mi történt, de olyan hatalmasakat lehet veszekedni ezen, aztán visszanézni a lassítást és "UGYE MEGMONDTAM"ozni, egyértelmű, hogy localban inkább a szórakoztatás, mint a versenyeztetés a játék célja.

(#12006) pitepeti71


pitepeti71
(PH! addikt)

Zelda kezd kicsit komplexebbé válni, egyre jobban tetszik is :) Most kapcsoltam be a tornyot a második világban. Viszont, elhagytam a lovamat :B :DDD Volt valami interakcióm, utána meg csak szimplán ottfelejtettem, mert ugye füttyögni kell neki :D
Ez így most jutott eszembe, hogy volt lovam is, miközben épp írok ide :D Szóval remélem jelezve van a mapon.

Amúgy, azt szerettem volna kérdezni, hogy az lehet, hogy fegyót nem tudok kraftolni, meg javítani sem? Tényleg el kell dobálnom, ha tönkre mennek?

szerk:

Pinball FX3 nagyon cool kis cucc. :R FX2 nekem megvan Steamen, meg persze jó pár asztal hozzá, amit veszegettem az évek során. Sajna, nem is lehet áthozni sem, meg amúgy is, ugrott egyet a verziószám.
FX3 alap gépe, ha jól emlékszem ua az FX2-n is, a Sorcerer`s Lair, az egyik legjobb, és legjátékosabb asztal.
Megvettem hozzá még a Portalt, és az Alien vs bundlet. Az Alienek annyira nem jöttek át nekem, de nem rosszak. A Portál az nagyon ott van, meg az alap SL persze.
Már bánom, hogy nem a Bethesda bundlet vettem meg, DooM, Fallout, és Skyrim asztalokkal. Van video róla, ha valakit érdekel az ilyen.
Az Alien sorozatból nekem amúgy az Isolation egész jól adja, de a Predatorossal még csak 1x játszottam.
Az egésszel annyi gondom van csak, hogy nekem a beadott camera viewek közül, egyik sem az igazi.
Lehet viszont 90 fokkal forgatni az asztalokat, szóval handheldben jó lehet, bár fura lehet hosszában tartani.
Ja, meg nincs netes multi? Vagy csak én nem találtam? Vagyis, vannak eventek, illetve challangek, de olyasmit kerestem, ahol látom, hogy mit játszik a partnerem, vagy az ellenfelem. Pont, mint ha local multi lenne.
Na olyan sajna nincs, azt hiszem :(

[ Szerkesztve ]

"A moderációs elvek soha nem objektívek, mindig óriási teret adnak a moderátoroknak, a moderátorok pedig mindig saját szubjektív elfogultságuk szerint, részrehajlóan moderálnak."

(#12007) koncsik válasza pitepeti71 (#12006) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

Lehet, hogy itt is tudnak válaszolni, ha nem, van Zelda topic :K

(#12008) djozsi válasza pitepeti71 (#12006) üzenetére


djozsi
(senior tag)

Ha a lovat nem tetted istállóba, akkor végleg elvesztetted. Ha istállóba tetted, akkor jelzi a térkép, illetve az istállóban meg tudod idézni, illetve ha vettél DLC-t, akkor ott is van ehhez kapcsolódó item, de nem spoilerezek.
Fegyvert el se kell dobnod, egyszerűen széttörik (az utolsó ütése úgy rémlik mindig crit) és elveszik. Lesz később mód néhány fegyver craftolására, de spoiler lenne, úgyhogy ennyi legyen elég.A fegyvertörés egy alapvető mechanikája a játéknak, a célja, hogy egyrészt minden harcot ésszel közelíts meg, használd a speciális képességeidet fegyverkoptatás helyett, másrészt a könnyebb ellenfelekre ne használd az erős fegyvert, a taktikád könnyítse a harcot és ne a fegyvered, harmadrészt pedig próbálja változatosabbá tenni a harcot a folyton változó fegyvereddel.

(#12009) pitepeti71 válasza djozsi (#12008) üzenetére


pitepeti71
(PH! addikt)

Nem tettem istállóba, de nem is mentem vele túl sokat, mert röviddel ezután kiléptem. Most, a torony tetején állok, és épp agyalok, hogy merre ugorjak le.
Tehát, lehet, hogy él?
Igen, fegyók széttörnek. Okés, ennyi info elég volt, csak azért, hogy nem szúrtam el semmi. Köszönöm :R
Ezeket a varikat, vagy special abilityket én nemigen használom, mondjuk harc közben. Pár nagyobb ellenfelet otthagytam, pl a kőóriást az erdőben, meg azokat a robotokat, amikből alkatrészt lehet kiszedni. A működők meg lézerrel bemérnek, és szétlőnek, de elég lassúak mondjuk. Na, azok elől simán csak elfutottam, ott a romok között, nem agyaltam rajta, hogy hogy kapjam szét őket :B

A lóval meg úgy vagyok, hogy igaz, hogy gyors, de kényelmetlen le-fel ugrálni róla, meg úgy játszok általában, hogy nagyjából mindent átnézek, az meg gyalog sokkal konfibb :)
Viszont, ha jól értelmeztem a lókereskedőnél, ez olyan, hogy ha bent hagyom náluk, akkor a franchisen belül, bármelyik lókereskedőnél felvehetem. Szóval bent kell hagyni, és ha gyorsan oda kell érni valahová, akkor a legközelebbi kölcsönzőből csak kiveszem a sajátomat?

koncsik #12007
Köszi, benézek oda is :R

[ Szerkesztve ]

"A moderációs elvek soha nem objektívek, mindig óriási teret adnak a moderátoroknak, a moderátorok pedig mindig saját szubjektív elfogultságuk szerint, részrehajlóan moderálnak."

(#12010) Csabee86


Csabee86
(senior tag)

Sziasztok.
Fifa 18 témában szeretnék segítséget kérni. Mennyire teljes értékű kiadása a játéknak? (Story mód nincs, de lehet nem is hiányzik)
FUT van a játékban? A Switch verzió is megkapta a World Cup módot? Kézi módban mennyire elmaradott a grafika mondjuk a PS4-hez képest?
Előre is köszönöm a választ.

(#12011) Sirandrish válasza Csabee86 (#12010) üzenetére


Sirandrish
(Jómunkásember)

Igen, igen és ennyire!
Mondjuk a videón nem kézi módban van a Switch de kb-ra láthatod..

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#12012) SityiSXT válasza Csabee86 (#12010) üzenetére


SityiSXT
(őstag)

FUT van a játékban és megkapta a VB patchet is. Az irányítás ugyanaz, mint a nagygépeken, a meccsek ritmusa kicsit feszesebb egyesek szerint. A grafika leginkább a közönségen szenvedett csorbát, amúgy teljesen vállalható. Videót most nem tudok keresni, mert mobilról vagyok, de tudom, hogy ügyes leszel. ;) Ja, és lehet ketten játszani egy alapgéppel (tehát a Joy-Conok külön is hadra foghatóak).

Szerk: Sirandrish mutatott videót.

[ Szerkesztve ]

(#12013) Csabee86


Csabee86
(senior tag)

Köszönöm a válaszotok. Sajnos jelenleg olyan helyen vagyok ahol le vannak tiltva a youtube videók. Nah majd ha hazamegyek megnézem.
Szerintetek érdemes megvárni a Fifa 19-et vagy érdemes még beruházni a Fifa 18-ra?

(#12014) Sirandrish válasza Csabee86 (#12013) üzenetére


Sirandrish
(Jómunkásember)

Ha csak focizni akarsz egy jót, akkor bőven jó a 18is :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#12015) Csabee86


Csabee86
(senior tag)

Megmondom őszintén most, hogy VB van kedvet kaptam a focihoz. Fifa 2004 volt az utolsó Fifa amivel játszottam (PC-n). Jelenleg PS3 konzolom van csak nosztalgia miatt. A 7 hónapos kislányom mellett alig van idő játékra. A Switch konzollal már megjelenés napjától kezdve szemezek. Tetszik ez a kartondobozos dolog is. A kislányom tuti élvezné a zongorás témát.

(#12016) szubrutin válasza Csabee86 (#12015) üzenetére


szubrutin
(tag)

Mi is igy gondolkoztunk, van egy majdnem 8eves fiu, es 16 honapos kislany, megvettuk, nem bantuk meg :)

Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)

(#12017) koncsik válasza szubrutin (#12016) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

Üdv a családban ;)
(#12015) Csabee86: nem akarlak rábeszélni (vagy mégis :K )

[ Szerkesztve ]

(#12018) Sirandrish


Sirandrish
(Jómunkásember)

Nah meggyött a Tennis...hétvégén rá is lesek :)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#12020) g@bo válasza Sirandrish (#12018) üzenetére


g@bo
(PH! nagyúr)

elég sok eladó példány lett. nem lesel rá előbb? :U

(#12021) DonDennis


DonDennis
(fanatikus tag)

Motogp 18-ról valakinek van valami infója? Grafika jól néz ki meg régóta szeretnék már switchre is valami értelmesebb verseny játékot (jobban örültem volna valami autósnak de hát ez van).

video

Why would I sit down? I'm always on my feet. - Dominick Cruz

(#12022) gainwardgs


gainwardgs
(PH! addikt)

Elég sokat tolom mario kartot online.

Szeptembertől ez is fizetős lesz??

(#12023) koncsik válasza gainwardgs (#12022) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

Igen.

(#12024) gainwardgs válasza koncsik (#12023) üzenetére


gainwardgs
(PH! addikt)

Csodás :W

(#12025) adalbert1 válasza DonDennis (#12021) üzenetére


adalbert1
(PH! kedvence)

Szerintem ez nagyjából hasonló lehet, mint a MXGP3, ha jól láttam eshop-ban, a kiadó ugyanaz, csak az cross, ez pedig sima motorverseny - én az MXGP3-al szemezek egy ideje, most eshop-ban fél áron van (de amúgy is csak 10k a legtöbb helyen a fizikai változat), de túl sok véleményt én sem találtam róla...

szerk.: az mindenesetre egyik játékban sem tetszik, hogy ha jól láttam, osztott képernyős játék nincs benne, ezt szerintem egy versenyzős játéknál vétek kihagyni.

[ Szerkesztve ]

(#12026) Sirandrish válasza g@bo (#12020) üzenetére


Sirandrish
(Jómunkásember)

Nemigen van időm hamarabb foglalkozni vele. :N

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#12027) ayo válasza Sirandrish (#12026) üzenetére


ayo
(PH! addikt)

nem hiába van annyi eladó, nem a legjobb rész lett sajna.

mivel én online szeretem a kihívásokat, emiatt majd 8-10K körül fogok max elgondolkozni a dolgon:

"if 99% of players pick the same 2 characters you know you have a bad designed game."

http://jateknaplo.blog.hu

(#12028) ayo válasza ayo (#12027) üzenetére


ayo
(PH! addikt)

ahogy nézem a listákat és a fórumokat Waluigi & Bowser Jr. a két OP karakter. Balance update meg nem nagyon szokott lenni ezekben a játékokban...

http://jateknaplo.blog.hu

(#12029) Sirandrish válasza ayo (#12027) üzenetére


Sirandrish
(Jómunkásember)

Nekem kevesebb mint 13K-ban van. Annyit megér nekem ha az asszonnyal néha el tudok vele szórakozni.
Nálam a Kart is csak pihen....gondolkodom is hogy bedobom cserébe egy Hyrule Warrioré :)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#12030) woros válasza Sirandrish (#12029) üzenetére


woros
(őstag)

Be kéne szállnod kicsit a kompetitív játékba... :D FB Mario Kart Hungary csoport

(#12031) djozsi válasza ayo (#12027) üzenetére


djozsi
(senior tag)

User score-t nézni azért nem egy életbiztosítás. Van ott olyan, aki 0 pontot adott a játékra azzal az indoklással, hogy nincs restart gomb story mód pályái közben, de az se rossz, akinek azért 0 pontos a játék, mert nem állíthatja be, hogy milyen hosszú legyen egy meccs, vagy az, akinek pedig azért 0 pontos, mert a local coop splitscreen.
Teljesen oké a játék, nyilván nem ez lesz a goty listák titkos befutója, de egy tipikus 7-8 pontos szórakoztató sportjáték, aki érdeklődik iránta annak szerintem nem lesz csalódás.
Multiban pedig teljesen vegyesen jönnek velem szembe az ellenfelek. Igen, azt láttam én is, hogy valaki kitett egy videót arról, hogy ez a két karakter a legjobb, azóta pedig mindenki ezt harsogja, ami nyilván öngerjesztő és innentől kezdve sokan fogják ezeket játszani akár jók, akár nem jók, ezért arányaiban több jön belőlük, de emellett is teljesen vegyes a paletta.
Azt is el bírom képzelni, hogy profi játékosok kezében ezek a legjobbak, de az én szintemen az égvilágon semmit nem jelent az, ha valaki ezekkel a karakterekkel jön, egyáltalán nem érzem úgy ellenük játszva, hogy ne lenne esélyem.

Én pedig semmiképp nem jelenteném ki azt, hogy tuti nem lesz patchelve a játék. Az Arms 1 évig kapta folyamatosan az új tartalmat, balance patcheket, ez a játék pedig nagyon úgy néz ki, hogy sokkal jobban indított a kasszáknál. Azt már most lehet tudni, hogy fog járni 3 új karakter a havi bajnokságokért.

(#12032) SityiSXT válasza djozsi (#12031) üzenetére


SityiSXT
(őstag)

Tényleg, ARMS-hoz lesz még valami, vagy így lett teljes?

(#12033) djozsi válasza SityiSXT (#12032) üzenetére


djozsi
(senior tag)

Nagyobb tartalom már nem fog érkezni hozzá csak balance patchek és új badge-ek a Party Crashekhez, esetleg új unlockolható artworkök.

(#12034) djozsi válasza djozsi (#12031) üzenetére


djozsi
(senior tag)

Ja igen, az OP karakteres témához még annyit, hogy minden meccs előtt látod, hogy ki ellen fogsz játszani és ha nem szimpatikus, akkor elutasíthatod és keres más ellenfelet a rendszer.
Ahogy még múlt héten írtam az első beszámolómban, ezt totál nem egy véresen komoly esport játéknak szánták, egyszerűen szórakoztatni akarnak vele, főleg local multiban.

[ Szerkesztve ]

(#12035) ayo válasza djozsi (#12031) üzenetére


ayo
(PH! addikt)

nyilván ésszel kell nézni, viszont amit bemásoltam az tényleg gáz, gamefaqs-en is sokan panaszkodtak. ha ezzel is foglalkoznak folyamatosan és megoldanak mindent, akkor majd tuti feljebb menne mindenhol a pontszámok. Legtöbben azt írták hogy jó játék, de ebben a formában nem tökéletes.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#12036) djozsi válasza ayo (#12035) üzenetére


djozsi
(senior tag)

Gáz, nem gáz, egyszerűen nem igaz az állítás. Most direkt végignyomtam 30 ellenfelet kíváncsiságból, 4 volt közülük az említett 2 karakterből.
És még egyszer hangsúlyozom, el tudod passzolni a meccseket, szóval senki ellen nem kell játszanod, aki ellen nem akarsz.
Az viszont igaz állítás, hogy jó játék, de nem tökéletes, szerintem nem is annak szánták.

[ Szerkesztve ]

(#12037) ayo válasza djozsi (#12036) üzenetére


ayo
(PH! addikt)

én értem, amit mondasz, de a broken balance attól még az marad, szóval továbbra is azt mondom hogy patch-eljék meg és foglalkozzanak legalább annyit vele mint mondjuk az Arms-szal ;)

amúgy azt kéne megnézni, hogy mondjuk a legjobb 4-be milyen karakterek vannak ált., gondolom ott már igazabb lesz

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#12038) djozsi


djozsi
(senior tag)

Ha már emlegettük, be is jelentették az első patchet a játékhoz, még a hónapban jön és egyelőre annyi biztos, hogy a matchmakinget fogja némileg helyrerázni, illetve láthatóvá teszi a matchmaking rankunkat, hogy aztán elsejétől indulhasson az első éles ranked szezon.

(#12039) Scholes9


Scholes9
(PH! nagyúr)

A God of War, a Bloodborne és a Dark Souls 3 miatt hanyagolva volt a Switch, de azt hiszem itt az idő visszatérni a Mario Odysseyhez :D Imádnivaló játék, kortól függetlenül :)

[ Szerkesztve ]

(#12040) Sirandrish válasza woros (#12030) üzenetére


Sirandrish
(Jómunkásember)

Valahogy ezt a multi lázat kiéltem a COD4 idejében. Persze azóta is volt amivel multiztam, de ma már inkább csak single és coop :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#12041) Csabee86


Csabee86
(senior tag)

Sziasztok.

Még lenne egy kérdésem a Switch Fifa 18-al kapcsolatban. Milyen játékmódok vannak? A VB játékmód elérhető ingyen még mindig, ugye? Van benne olyan mód, hogy kiválasztok egy országot, egy csapatot és bajnokságot játszok? FUT részét is megkapta a játék? (mondjuk ezt lehet kerülöm, mert a Madden megutáltatta velem az Ultimate Team játékmódot) Elnézést, de tényleg ezer éve nem játszottam Fifával.

Köszönöm a segítséget.

(#12042) Sirandrish válasza Csabee86 (#12041) üzenetére


Sirandrish
(Jómunkásember)

Mindenféle játékmód van benne a Journey-n kívül..

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#12043) Blaise


Blaise
(PH! kedvence)

Wolfenstein 2-t vette valaki?

(#12044) mike1334 válasza Madoc (#11867) üzenetére


mike1334
(PH! kedvence)

PS4 lett egy hete, viszont így biztosan nem lesz Switch egy darabig. Már a két konzolra se jut elég idő, valószínűleg az egyik (még nem tudom melyik :B ) menni fog. Egyszerűen potya a több konzol nekem (bár korábban, pont én mondtam, hogy a Switch második konzol nak jó, tévedtem, mea culpa, belátom), egymás elől veszik el az időt, így is sokat vagyok tv/monitor előtt, 4 nap God of war és munka után már reggel úgy keltem, hogy vérben volt a szemem...nem hiányzik még egy konzol az ágyba is :D Switch akkor lesz, ha lesz gyerek (nem neki, hanem pont azért, hogy előtte ne játszak :P mondjuk ha minden jól megy, ez azt jelentené, hogy valamikor jövőre veszek egy Switchet :D , viszont akkor meg a másik konzol fog menni, hacsak nem csökken le annyira az ára, hogy felesleges legyen eladni).

[ Szerkesztve ]

...unless the law provides otherwise.

(#12045) SityiSXT válasza mike1334 (#12044) üzenetére


SityiSXT
(őstag)

Gyakorlati tapasztalat: a Switch-csel bizony úgy fogsz játszani, hogy a gyermekeddel együtt toljátok, nem pedig te, egyedül, stikában. ;) A lányom volt a fotómodell a Labós cikkemnél, azóta is szívesen játszogat vele (ha megengedem), emellett az Overcooked is kedvence lett, illetve szívesen nézi, ahogy a Super Mario Odysseyben ugrálok. Két és fél éves, de azért próbálkozik az Overcookedban. Nekem tulajdonképp a villamson munkába menet és onnan jövet marad időm egyebeket tolni (meg néha esténként).

(#12046) Adam_Shepard válasza Blaise (#12043) üzenetére


Adam_Shepard
(PH! addikt)

kártyásan tényleg nincsen sehol?

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#12047) koncsik válasza Adam_Shepard (#12046) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

Gamepark-ban láttam tegnap, nekem PS4-en van meg...

[ Szerkesztve ]

(#12048) koncsik válasza SityiSXT (#12045) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

Cikk hol olvasható? Bocs, ha már megadtad. Köszi :R

(#12049) SityiSXT válasza koncsik (#12048) üzenetére


SityiSXT
(őstag)

Etikai okokból PÜ megy. ;)

(#12050) mike1334 válasza SityiSXT (#12045) üzenetére


mike1334
(PH! kedvence)

Még nincs gyerek, azért 1-2 évesen még nem adnék a kezébe ilyesmit, de azt se akarnám, hogy meglássa a tv-n, hogy mit játszok (bár a Nintendo legalább gyerekbarát, nem nagyon erőszakos). Még gyanítom nekem se lesz időm nagyon játszani, max tömegközlekedésen meg este az ágyban lefekvés előtt. Akkor a Switch lesz optimális, és a többi konzol lesz felesleges :)

...unless the law provides otherwise.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.