Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mit csinálsz, Nokia?
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- "Mert Korea jelentőségteljes és fontos."
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10 5G (UMI)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kijelzős táblázatban csak a Pro változat van, alap nélkül nehéz összehasonlítani
Jól látom, h vízállóságért nem törték magukat, és ez is csak USB 2.0?
[ Szerkesztve ]
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
enginev3.0
félisten
Az idei telefonok drágák is, meg vérszegények is
Én elég nagy tech mániás vagyok, és rossz szokásom, hogy feleslegesen vágyakozom az új, újabb dolgok után szinte azonnal, de idén biztos hogy elmarad, az eddigi felhozatalból még egy új telefonom sem lesz
Borzasztó év ez
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Zsoleszhun
addikt
Elég húzós a kezdő ára, turbadó 248, firstphone 240
és single sim¯\_(ツ)_/¯
-
hroberto
addikt
Nekem ez a telefon a kiszemeltem, összességében nem lenne rossz nekem. 230 körül már meg lehet venni itthon is, de ezt is sokallom érte, úgyhogy várok még a vásárlással.
Amit végképp nem értek, hogy miért nem dual SIM-es?!Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R
-
ghiottone
nagyúr
"9-1-es pixel binning eljárás után 25 megapixelen " - itt nem 4-1-es van, amit 25 megapixelre vág? S20 Ultránál van 9-1.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Steve1207
addikt
válasz
enginev3.0 #2 üzenetére
Amióta a Xiaomi is kezd elszállni egyre jobban nézegetek a Realme felé. Ahogy láttam a javítások is gyorsan jönnek, használhatóak és értelmes frissítések, szóval számomra esélyesek a csúcskategóriában majd egyszer, ha az X50Pro-hoz hasonló minőséget letesznek később (vagy az
).
A Xiaomi pedig nem szimpi ezzel az árazással, pedig amúgy jó kis teló lenne ez a "szokásos" nyitóáron, de így tényleg a Poco vonal marad max tőlük érdemben.[ Szerkesztve ]
.
-
dbius
veterán
válasz
Zsoleszhun #3 üzenetére
Bár ez a single SIM probléma szerencsére orvosolható xda fórum szerint link rom és SIM tálca cserével.
De hogy miért kell sufnituning és miért nem alapból így adták ki, ennyi pénzért érthetetlen.
-
törölt tag
Nekem ilyen van,egy valami hiányzik nekem 1080p 960fps nincs csak 120fps ami szánalmas ,am nagyon jó telefon a másik hogy tok,skin nélkül iszonyatosan csúszós, mint egy szappan lenne a kezembe de már megszoktam ,meg nem matt a hátlap mint a pro-n.
-
Töftting
csendes tag
Nincs dual sim,és még ráadásul nagyon drága is
. Fogalmam sincs így mire fogom lecserélni az Mi 9-emet
.
-
-
Doki42
őstag
Köszi a tesztet...
Drága és ennyi. Pont.Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
-
nuke7
veterán
és akkor az apple a drága
lol...
mostmár tényleg nulla indok szól az android mellett lassanhttps://youtube.com/user/nuke7
-
Drága, drága, drága...
Egy törött kijelzőt gariban cserélnek ha leejted!
Jaaa, akkor nem drága.
(Segítsetek már, melyik márka cserél gariban leejtés miatt törött kijelzőt?)
Szerk
És ha már kijelző..."végtelenek a betekintési szögek". Ezek szerint látszik a kijelző hátulról is?[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Khirály. Minden egyben van a kijelzőjében, amit utálni tudok ezekben a mai telefonokban.
Hálát adok az égnek, h nem akarom mostanában (még évekig) lecserélni az őskövület telómat.
-
Droid fronton:
- eltűnt a kivehető akksi ("ősrégen", de bizony a tartaléktelómban pikpakk cserélhető, van is 2 pótakksim hozzá)
- eltűnőben a microSD slot
- eltűnt Jack
- az egyik fő gyártónál (hüjevej) még gugli is eltűnt[ Szerkesztve ]
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
beyruth82
addikt
Nekem ez már sokkal jobb vételnek tűnik mint a pro modell.250 ezerért annyira nem rossz érték arányban szerintem.Oneplus 7T pro-hoz képest a kamerája jobb vagy rosszabb szerintetek?Az 5G és a S865 miatt jobb es egy árban vannak kb.
-
Kamikaze75
tag
Azt értem hogy régebben alig volt árkülönbség a redmi és Mi széria között,és el kellett különíteni a 2 márkát,na de ha egy pld. Poco F2 pro (Redmi K30 pro) kb. 170 ezer annyival nem rosszabb szerintem,vagy egy Redmi Note 9S vehetünk 70 körül,pedig sok a közös alkatrész.....
Amúgy is borzalmas az értéktartása a xiaomi-nak.
Na most a 250 ezerből mekkora bukta lesz..[ Szerkesztve ]
-
Nem mondom remek ez a kijelző csere, de nekem 96 óta egyetlen telóm kijelzője sem tört be sőt semmilyen sérülést nem szenvedtek jobban mondva egy céges nokia 3110 klasszikot egyszer eldobtam az udvaron
viszont tudom ez bármikor változhat
de az árak nagyon elszaladtak igaz nem kedvelem a márkát többször rápróbáltam de egyikkel sem kötöttem szorosabb barátságot leginkább a szoftver miatt i14 white
-
pusszycat
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #22 üzenetére
"nem akarom mostanában (még évekig) lecserélni az őskövület telómat." - mazochista
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
válasz
Zsoleszhun #3 üzenetére
és single sim
Itt vesztettem el az érdeklődésem a telefon iránt.Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
-
-
-
Postas99
senior tag
ezt sem fogom megvennni....
Tegye már meg valaki, hogy alvó üzemmódból felébreszti a telefont majd nyom egy képernyő jobbrahúzást...mert ha dadog akkor ez a teló is szar.. Ez Xiaomi betegség mindegy hogy 300e+ az ára..
-
leslien
nagyúr
jó teló abszolút,de valóban drága... csak azt nem értem ,h mitől lett SD855+ és SD 865 között ekkorra árkülönbség?! mi lehet az ok?
Vakandában csinálták és vibránium- ból van....Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
gattolino
senior tag
Tyű, azért nem rossz hogy egy kiherélt MI 10 Proért is elkérnek 300.000-et
Pusztulásra ítéltetett..Vivo X90 Pro Plus
-
SkyLine3000
addikt
válasz
pusszycat #30 üzenetére
Szülinapjára kapott az asszony egy Sáomit. A hányinger kerülgetett, míg nálam volt a teló. Azt a szájbavert cseppet is gyorsan eltüntettem, mert nem bírtam elnézni. Pedig lehet, őt nem is érdekelte volna.
Egyébként jól elvagyok a G4-el. De itt van a G3 is.
Ja! Meg az LG F6, meg a Siemens sl45i, meg a Nokia 6131, meg a Motorola D160 megamega... Ezek közül bármelyik, mint akármelyik új.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
pedig igazából ha nekünk kéne összelegózni a rendelkezésre álló elemekből valamit, akkor először az 5G-t dobnánk ki, aztán a 90 Hz-es kijelzőt, de meghagynánk a frankó ultraszéles kamerát inkább.
+1
btw rég olvastam már itt ilyen jó, olvasmányos tesztet. mint a régi szép időkben.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Rárúgta a Xiaomi az eddigi rajongóira is az ajtót az Mi 10 árazásával, a Pro volt az igazi szívroham, de a sima sem lett egy olcsó modell.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok
- BONTATLAN, ÚJ IPHONE-OK A LEGJOBB ÁRON
- iPhone 11 64GB gyári független megkímélt 2025.03.05. gyártói garancia MM vásárlás!
- Motorola Edge Neo 5G - 8/128GB - Very Peri hibátlan 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest