- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó reggelt.
Kipróbáltam a digitális vásárlás nyújtotta lehetőségeket,nagyon sok olcsó mászkálós játék van amiböl megvettem 1-2 játékot,de valami igazán egyszerűt,könnyűt keresnék amit egy 6 éves kislány is végigvisz nagyobb kihívások nélkül.TokiTori nagyon tetszik neki,elég sok pályát végigvitt már,de sok van amibe nekem is és asszonynak is beletörik a bicskánk.
Max The Curse Of Brotherhood sem rossz,bár emlékeim szerint amikor jópár éve játszottam PC-n akkor az is bekeményített egy idő után.
Gyerkőc TokiTorira úgy ráfüggött hogy nem akarja letenni és hisztizik hogy nem tudja átvinni akárhogy is próbálja,de nekünk se igazán megy már.
Szóval ha tudtok szórakoztató,könnyű játékot azt szívesen meghallgatom és nagyon szépen megköszönöm.
Music Racer sem rossz,meg a Nickelodeon Kart Racer sem,de most mászkálós a favorit.
[ Szerkesztve ]
-
válasz rumkola #47952 üzenetére
Mariókat vágom meg a Kirbyt,Rayman meg van PS4-en.
Yoku's Island most pont akciós,de jól látom hogy egy golyót kell irányítani?
Meg ezek egyik sem a legkönnyebb szerintem,olyat szeretnék ami tényleg könnyed,sikerélménye van a gyerkőcnek,és egyedül is végig tudja vinni a pályákat. -
-
Crvsh3R
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem vagyok járatos a használt játék vásárlásban. Itt a hardveraprón kinéztem 2 játékot, de nem tudom az éppen meghirdetett verziókat biztonsággal megvehetem-e vagy máshol keresgéljek? Ár az "jónak" tűnik, bár nem tudom van-e olcsóbban.
Ezekről lenne szó:
Diablo III
Skyrim
Diablonál látom jár valami armor, ehhez kód van vagy csak ehhez a verzióhoz alapból jár?Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Rony949
őstag
válasz Rony949 #47935 üzenetére
Egy kis update a The Legend of Zelda végigjátszásommal kapcsolatban. Elolvastam a hivatalos kézikönyv nagy részét és ez alapján már tudtam folytatni a kalandomat.
Már a negyedik dungeon-t nyomtam le, szereztem íjat, amit egy korábbi dungeon-nél hagytam véletlenül, illetve upgrade-eltem a fakardomat egy komolyabb, acélkardra, így már nagyobbakat sebzek.
A felfedezés feeling őrületes ebben a játékban. Gyakorlatilag bármelyik fa, bokor vagy kő alatt lehet valami titok (sokszor talán már túlzásba is van véve).
A dungeon-ök kifejezetten hangulatosak és kihívással teliek, a bossok kellő változatosságot nyújtanak, bár ha az ember gondolkodik egy kicsit, kb. 20-30 másodperc alatt legyőzhetőek.
Azt kell hogy mondjam, a Zelda feeling elkapott. Pár éve még játszottam a Link's Awakening-gel (Switch remake) és azt is nagyon élveztem, de most már beteljesedett az egész, a Zelda széria berántott.
-
CactuS
Arcképgyáros
-
-
addikt
Zelda: Tears of the Kingdom Collector’s Edition is now available at Walmart
"At the time of writing, Walmart has now sold out."
Szerintem szimplán nem kellett volna kikerülnie.
Amúgy elég gáz, hogy náluk (is...) lehet értékelni egy játékot a megjelenés előtt. Persze értem én, hogy nem tetszik a 69 dolláros ár a normál verzión, de szerintem itt pont a játékot kellene értékelni.
Szerk.:
Természtésen az 5 csillagos értékelést is értelmetlennek tartom. Mivel meg sem jelent a játék.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz Rony949 #47967 üzenetére
Az oké, de onnantól, hogy engedik megjelenés előtt értékelni a játékokat már tökre értelmetlenné válik az egész. Így lehet mondjuk megjelenéskor van rajta 300 szavazat, amitől a földbe van állva. Vagy éppen ellenkezőleg, és jobbnak tűnik a játék, mint amilyen valójában.
Egyébként rengetegen döntenek az alapján.
Mondjuk játéknál engem pont nem érdekel, de például műszaki cuccnál át szoktam nézni milyen vélemények vannak róla pl. árukeresőn. Múltkor Hot-dog készítőt kerestem, de például mikrónál is nagy hasznát vettem. Mivel az átlagnál picit spécibbet kerestem.
[ Szerkesztve ]
-
Rony949
őstag
Mióta tudom, hogy egyes boltok manipulál(hat)ják ezeket az értékeléseket (értsd: kamu értékeléseket raknak ki, kamu vélemény kiírásokkal), számomra teljesen irrelevánsak lettek.
Ha érdekel engem egy videójáték, egy műszaki cikk, vagy bármi más, akkor inkább nézek róla egy kisebb review-t Google-ön vagy YouTube-on. Az a biztos.
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Most rendeltem meg kislányomnak a Nintendo Switchet névnapi ajándék gyanánt. (V2 verzió)
Gyors kérdéseim lennének: milyen fóliát ajánlanátok a kijelzőre? (Nacon Switch Lite edzett üveg képernyővédő fóliát néztem ki)
Illetve gondolom még egy SD kártyát is kell venni a géphez, ugye?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
addikt
válasz Rony949 #47969 üzenetére
Ezek a dolgok nem zárják ki egymást. Vélemények, cikkek, tesztek, YouTube videók és összehasonlítások. Én ha műszaki cikket készülök vásárolni, simán napokig, vagy 1-2 hétig foglalkozom ezekkel, és nem túl jellemző, hogy megbánom a választásom. Persze ebben benne van az is, hogy némileg beleásom magam a műszaki hátterébe is.
Elég sokat foglalkozom ezekkel. Kicsit műszaki cikk mániás vagyok...
Nagyon sok mindent le lehet szűrni a vélemények alapján. Például elektromos rollernél is csomó olyan felhasználói, illetve szervizes tapasztalat van, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni.
Még egyébként Alin is érdemes megnézni. Nem egy olyan burkolattal találkoztam, aminél többen is arra panaszkodtak, hogy nem jó helyen vannak a gombok kivágásai.
Vagy éppen mikrónál többen is írták, hogy az egyik típusnál ajtó záró része nem a legjobb.
Vagy mondjuk egy akkumulátoros porszívót úgy árulnak, hogy kiemelik mennyire jó az állati szőr ellen. Ami igaz is egészen addig, amíg nem rövid, erősebb szőrrel van dolga. (törpe tacsink van)
A felhasználói vélemények azért jók, mert nem gyári adatok, nem kipróbálás alapján készülnek, hanem valós, akár több hónapos vagy több éves tapasztalatok után. Illetve úgy mondom, hogy van köztük ilyen is.
Persze ezt is érdemes ésszel csinálni és elengedni a nem releváns tapasztalatokat, idióta véleményeket. Mert ahogy kamu pozitívból, úgy user error alapján született negatív véleményekből is sok van.
[ Szerkesztve ]
-
jófejsrác
senior tag
Összefoglalóban néztem a családi csomagos táblázatot, de látom mind be van telve ahol aktív ez a lehetőség. Tud valaki esetleg szabad helyet valahol aminél + exp Pack is van?
Köszi
-
addikt
válasz Csabee86 #47970 üzenetére
SD kártyát szerintem mindenképp ajánlott venni, mert hamar be lehet lakni a belső tárhelyet. Nagyobb játékoknál meg sokáig eltarthat egy-egy letöltés. Így inkább jobb tárolni, mint többször töltögetni.
Fóliáról és edzett üvegről én nem tudok nyilatkozni, azzal a többiek jobban képben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz perge666 #47965 üzenetére
Kirby and the Forgotten Land -ból van fent demó is, így vásárlás előtt bele tudtok nézni. Úgy emlékszem nem sokáig enged játszani, de abból már látszik, hogy mennyire ötletes játék. Szerintem be fog találni nálatok is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Scholes9
nagyúr
Jó pár véleményt megnéztem a neten és sokak szerint a Metroid Prime nem is remaster lett hanem sokkal inkább remake a megfelelő kifejezés rá
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Rony949
őstag
válasz Scholes9 #47978 üzenetére
Ez azért már az előzetesben is látszott. Nem csak feltolták a textúrák felbontását, hanem konkrétan assetteket cseréltek. Nagyon durva.
Persze az árazást attól még egy csöppet túlzásnak érzem. (40 euro)
Akkor már inkább árazták volna 60 euróra és ebben benne lenne mind a három Prime játék.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Furukawa: Nintendo Switch is coming up on its seventh year of sales in March, and we see this as uncharted territory in the history of our dedicated video game platforms. Under these circumstances it is hard to imagine that hardware sales will continue to grow at the same pace they have to date. However, there are titles under development for Nintendo Switch, and new titles will continue to be proposed going forward. We are seeing both new demand and multiple system demand for the hardware, so we think there is still room for growth in sales. To that end, we want to maintain a high level of engagement with the hardware and create new demand not only by releasing new titles but also by working further to convey the appeal of existing titles.
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
morfondőr
őstag
válasz perge666 #47951 üzenetére
Nagyobb lányom 4 éves, ezekkel játszunk: ami tényleg nagyon könnyű és gyerekbarát (ellenség sincs benne) az a Paw Patrol sorozat és PJ Masks játék. Nintendo-s címek közül mindenképp ajánlom a Yoshi's Crafted World-öt, mert nagyon hangulatos és szép játék, van benne könnyű mód, amivel szinte lehetetlen elrontani valamit. Az új Kirby (Retrun to Dreamland Deluxe) demója már elérhető, ahol szintén van könnyített mód. Nálunk már elő van rendelve!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
válasz morfondőr #47983 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm,rájuk lesek.
Direkt a csajoska miatt vettem Switchet mert sokszor a kezemből vette ki a PS4 kontrollert,ott meg nem sok neki való játék van.
Telefonon meg a sok bugyuta játék meg minden 2.pálya után reklámok,érdekes hogy Switchen az ingyenes játékokba sincsenek reklámok,vagyis inkább szuper.
-
Balazs_
senior tag
Kellene plusz egy pár eredeti joycon, meglepődve tapasztaltam, hogy milyen drága.
Valamiért úgy rémlett, hogy 25k alatt megúszom.
Van olyan hely, ahol szokták akciózni a joyconokat?[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Balazs_ #47985 üzenetére
Igen utoljára olyan tavaly nyár környékén lehetett még 25-ért venni
Én még soha nem láttam akcióba. Például a mostani legolcsóbb 28500 helyett mondjuk 25-ért jó lenne de sajnos én személy szerint még sehol nem találkoztam ilyennel
Az más kérdés, hogy mennyire reális érte ez az ár.... Szerintem ha meghagyták volna 21-22-ért mindenhol az közelebb állna a valósághoz
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
dunc
nagyúr
Hi, mennyivel más a switch lite kijelzője az oledeshez képest?
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz hombre[EU] #47991 üzenetére
Nagyon rajt vagy ezen a témán! De ma már nem annyira gáz nyugi! Ismerős szeretne venni, az oled baromi szép! De a Lite nem ismert számomra.
Köszi mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
-
dunc
nagyúr
válasz hombre[EU] #47994 üzenetére
Azt mondta atom nehéz, és nem áll kézre.
-
Moby
addikt
válasz icemad #47996 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem, nekem V1 van. Csak arra utaltam a korábbiakban, hogy a magas fényerőre nem predesztinálja a tény, hogy oled van benne, és hogy a telefonokban is oled van. Az oled technológia önmagában nem biztosít nagyobb fényerőt, csak nagyobb kontrasztot.
/nekem az enyémmel kijelző szempontjából sosem volt gondom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest