- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
Tegnap hozzájutottam végül az animal crossinghoz. Felvertem az első sátram és horgásztam. El is ment az életemből 1 óra . Egyelőre el vagyok vele, de azért várom, hogy jobban elkapjon. Gondolom ha már több dolgot tudok craftolni akkor érdekesebb lesz.
Kicsit mondjuk vicces volt, hogy kb egyből hitelbe akar verni a "nook" család
-
tboldi
nagyúr
-
jófejsrác
senior tag
válasz scyllafren #38203 üzenetére
Ahh, ne is mond + Heroes 3 télen - nyáron szindróma
@hszilard666 Na igen, csak itt legalább vannak barátaid és kapsz egy sátrat és útmutatót
-
draco31
veterán
válasz jófejsrác #38201 üzenetére
Én is gondolkozom a beszerzésén, egy a napokban néztem róla pár óra játékot, így már kb tudok nagyjából mindent róla, és tetszik a dolog.
Már csak egy jó használt árat kell elkapniASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
jófejsrác
senior tag
válasz jófejsrác #38201 üzenetére
Akik játszanak vele vagy ismerik azok meg tudják mondani, ha másik szigetre megyek látogatóba ott találok ugyanúgy "fa nyersanyagot" elszórva a földön? Vagy fixen annyi van amit naponta ad a saját szigetem?
Ha másnál találok nyersanyagot akkor megosztaná a sziget kódját hogy menjek összeszedni? Nincs már materiálom az öntöző kannára meg a fejszém is szétcsaptam már 2x
Plusz mire jó a világító fény a földön? Tüzet rajtam rá első körben de az nem vált be. Ásóm meg nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz jófejsrác #38208 üzenetére
Van másnál is. Van egy ilyen ac etikett amit lehet nem is kell említenem de azabiztos. Szóval ha pl hozzám átjösz, megk~rdezed szabad e, és mondom hogy persze nyugodtan.
Van amúgy ac topik ahol lehet több a hozzáértő emberke.
A világitó fénynél asszem pénzeszsák van, és ha pénzt ültetsz oda akkor olyan fa fog kinőni amin pénzeszsák a termés. De persze csak egyszet.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
jófejsrác
senior tag
válasz scyllafren #38211 üzenetére
Ezt nem tudtam eddig, de "Kai_Rong"-nál láttam, hogy ez így működik szóval koedukáltan megráztuk az összes fáját
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Két kérdésem lenne
1, Ma ahogy elindítottam egy játékot, azzal fogadott, hogy le akar szedni egy update-et. Van esetleg olyan beállítás, hogy szedje le magától, ha a gép sleep mode-ba van?
2, Ha eladok egy kártyás játékot és letörlöm a gépről, akkor a mentéseket is törli? Van valami backup lehetőség a save file-oknak az előfizetéses felhő mentésen kívül? USB, micro sd, ilyesmi
Köszi előre is! -
Ateszpapa
addikt
Szerintetek dokkolt állapotban vezetékkel össze lehet kötni xbox one kontrollerrel működne?
-
elder troll
őstag
válasz Ateszpapa #38214 üzenetére
Láttam aprón 8bitdo usb adaptert amivel szinte minden kontrollert támogat a leírás szerint.
Nekem nagyon nem komfortos a gyári joy-con, így gyári pro kontrollert használok. -
MODERÁTOR
válasz neato3loco #38220 üzenetére
Én nem, de a topikban többen, ha visszakeresel. Itt is kérdezhetsz nyugodtan, ha nem sérti a szabályokat.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
neato3loco
senior tag
válasz koncsik #38221 üzenetére
Uhh köszi!
Nos ebben az esetben felteszem a kérdést aztán valaki csak megválaszolja nekem.
Szóval VIGYÁZAT LEHET SPOILER!
Végig toltam mindegyik karakter bevezető küldetését, amivel lehetőség nyílt a további küldetésekre azonban baromi nagy szinteken lehet csinálni a 2. küldetéseket. (kb. 22+ lvl) Ezzel az a szívás, hogy a kezdő karakterem szintje sincs a közelében ennek, s miután megpróbáltam a 2. küldetésekből párat teljesíteni, mondani se kell, hogy pikpakk beszívtam vele és squad wipe lett belőle. Kérdésem, hogy ti hogyan húztátok fel a karaktereiteket? Adjatok tanácsokat.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
Norb79
őstag
válasz neato3loco #38222 üzenetére
Volt három fix karakter, azok viszonylag magas szintre jöttek és csak a negyedik volt változó, a küldinek megfelelően. Néha eléggé lemaradt a negyedik, olyankor rohangálás körbe, random támadások, xp grind magyarul. Ha a három karakter szintjének megfelelő zónában csinálja ezt az ember a kicsi karakterrel, akkor elég hamar felzárkózik a kicsi is.
Nekem egyedül az utolsó küldinél kellett észrevehető mennyiséget grindelni, mert ott mind a négy karakternek kellett a magasszint. Szerencsére volt kedvenc negyedik emberem, akit használtam mindig, ha a három fix sztori küldije ment, szóval annyira az se volt vészesen sok. -
mike1334
veterán
-
Norb79
őstag
válasz mike1334 #38225 üzenetére
Jogos, de már elfelejtettem a játék végét.
A négy nem főfőkaraktert már gyorsan fel tudtam húzni a végéhez az biztos, de valóban az volt a leghosszabb grind a játékban, ilyen 1-2 óra.
@neato3loco én world skillek alapján választottam ki a három főemberem, vagyis hogy a városban jövetmenet mit tud csinálni. Egyszer újra is kezdtem, meg jó rég játszottam, még amikor kijött a játék, szóval nem is emlékszek mindenre, de most felraktam az xboxomra, ha már arra is van.
Szóval úgy rémlik a tolvaj volt a főkarakterem, aki ki tudja zsebelni a városban az embereket és mellette a harcos meg a paplány volt még a két állandó tag, és a mágus volt a fő beugró, a többiek pedig csak amikor kell.
Szerintem a hétvégén belenézek xboxon, játszva jobban vissza fognak jönni az emlékek. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
ldave
félisten
Axiom Verge 2 tegnap azonnal megvéve, ha minden jól megy holnap ki is tudom majd próbálni, nagyon kíváncsi vagyok, az első rész az egyik legjobb Metroid-szerű játék, ami valaha készült.
A Slime draws near! Command?
-
draco31
veterán
Van hasonló játék, mint az Animal Crossing, csak pl. fele annyi áron?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
tag
Korábban is előkerült ez a téma, talán Cozy Grove "AC-sebb", Stardew Valley valamivel történetorientáltabb, pörgösebb.
A kettő közül persze az Stardew Valley sokkal tartalmasabb játék, jelenleg olcsóbb is. -
ldave
félisten
GTA-ra vágyóknak friss pletyka: GTA Remastered Trilogy csomag (GTA3/Vice City/San Andreas) érkezik idén ősszel többek között Switch-re is. Unreal Engine-nel meghajtva.
A Slime draws near! Command?
-
draco31
veterán
válasz hszilard666 #38237 üzenetére
Így is vezeti az V az eladásokat újra meg újra
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Szatura
tag
Üdv
Nem akar kapcsolódni az ùj Switch a wifi routerhez, mi a trükk? -
draco31
veterán
válasz hszilard666 #38239 üzenetére
Valószinű én is, meg van PC-n is, és Xbox-on is.
-
Shade45
senior tag
válasz Szatura #38244 üzenetére
A hibaüzenet alapján a router környékén keresném a problémát.
Valami hálózati beállítás miatt nem kap IP-címet a hálózaton, esetleg érdemes megnézni a DHCP beállításokat a routernél.
Ha mindent rendben találsz és továbbra sem működik, akkor egy lehetséges megoldás lehet, ha a routeren a DHCP beállításoknál megadsz a Switchnek egy fix IP-címet; így minden alkalommal, amikor csatlakozik a hálózatra, ugyanazt az IP címet fogja kapni.[ Szerkesztve ]
-
Szatura
tag
-
Szatura
tag
Nem segített a fix ip, viszont ovastam egy olyat, hogy külön kell szednem a 2,4 és az 5 ghz-t és a 5 jó lesz a Switchnek.....így is lett, pillanatok alatt és automata beállításokkal csatlakozott
-
Scholes9
nagyúr
Driftre melyik kontakt sprayt ajánljátok
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest