- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
Srácok, van valakinek pluszban üvegfóliája?
Érdekelne egy darab akinek van eladó írjon kérem privit.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Miért látok hirtelen ennyi Switch hirdetést? Én úgy tudom, hogy nem érkezik új(abb) modell.
Sic Parvis Magna
-
-
MODERÁTOR
válasz 30z.Samu #37557 üzenetére
De minden rendben? SwitchUdvar is eltűnt teljesen, hiányoztok horkovy24 sem került elő a Fatal Frame-re... (felmentve foci EB miatt) (EmThor-nak legalább teljesült a vágya, kérünk most M Prime 4-et kívánj )
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
30z.Samu
félisten
válasz koncsik #37558 üzenetére
Persze, amúgy jó minden, csak nyáron több a meló a megszokottnál, szeptemberben elméleti síkon megyek képzésre is. Szóval nem tudom, hogy lesz majd időm mellette a játékra (vagy bármi másra ), de más nem, utána rákapcsolok. Mire kijön a kövi Nintendo, be is hozom a lemaradást.
Itt minden oké?
Sic Parvis Magna
-
Rony949
őstag
Új beszerzés! A második rész már egy ideje a polcomon pihen, de mikor megtudtam hogy jön az első rész portja is, elnappoltam a kijátszását.
Ami engem még nagyon érdekelne, az egy Xenoblade Chronicles X port vagy annak a folytatása. Videók és bemutatók alapján nagyon bejön, de csak emiatt nem fogok Wii U-t venni.
-
Rony949
őstag
Netet olvasva, nagyon sokan szeretnék Switchre. Olvastam olyasmit is, hogy a Wii U funkciók miatt alapból nagyon problémás lenne a port. Emiatt is gondoltam folytatásra vagy valamiféle átgondolásra. Nekem ez is elég lenne, csak valami hasonló legyen, ami az X volt.
Más:
Ez a Greak Memories of Azur is nagyon szép. Egy újabb játék a metroidvania szerelmeseinek. [link] -
Kvelstadt
veterán
válasz koncsik #37577 üzenetére
Ki az a mindenki?
Más.
Nézegettem videókat erről a kszenoblédről mert hogy akciós ugye.
Hát nemtom. Nem mondom hogy nem de azt se hogy igen.
Ez pont olyan amit inkább kazisan kell majd kipróbálnom, látni az elejétől és úgy kideríteni hogy lepattanok e róla.
Csak hát nem most. Octopath mellé hova vegyek még egy időrabló játékot? Abba se járok még sehol.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
MODERÁTOR
válasz Quinine911 #37583 üzenetére
+1
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
30z.Samu
félisten
válasz Quinine911 #37583 üzenetére
Jaja, tudom, az Astral Chain is tetszett, idővel behozom a lemaradást. Mondjuk lehet gyorsabban haladnék, ha eladnám az Xbox-ot.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz Quinine911 #37586 üzenetére
Nálam váltakozó, van amikor a Switch-et hajtom szüntelen, van hogy parkolópályára teszem és a "nagy" konzollal játszom.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz 30z.Samu #37587 üzenetére
De Ti szerintem látjátok is, ha éppen a Switch van terítéken, mert akkor itt boldogítom a népet.
#37588) koncsik: Ez a bajom Nekem is, nincs annyi időm, hogy mindennel is játsszak. Sok a meló, szeptemberben bejön majd a képzés is, az egy éves lesz. Szóval nem tudom, hogy tanulás meg meló mellett mire lesz még időm, de majd meglátom. Más nem, majd utána pótlok mindent is, én tuti nem adom el a Switch-et, azon "van még dolgom."
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
ayo
veterán
válasz 30z.Samu #37591 üzenetére
sok dologban, de itt most a játékokra gondoltam, hogy annyi minden érdekel, hogy sajna nekem kell vonalat húzni, hogy mi fér bele, és még így se fér bele, csak szeretném, hogy beleférjen sok ismerős van, aki csak pár kategóriát, címet szeret, néha őket irigylem. szerintem óriási backloggal fognak eltemetni, ez van
http://jateknaplo.blog.hu
-
Kvelstadt
veterán
válasz 30z.Samu #37582 üzenetére
Captain toad nqgyon jó. Nagyon tetszett hogy milyen ötletes pályákat t7dtak úgy is csinálni hogy toadnak a movsetje közelébe se ér annak amit mario tud. Ezentúl halál halál cuki a játék.
Astralt kipróbáltam de kb a 3.jószág környékén elengedtem.Nekem is most inkábbswitch fog menni, mert mint láthattuk az E3on, a nextgen igazából jövőre kezdődik.
Koncsik
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
woros
őstag
válasz 30z.Samu #37597 üzenetére
A bonus pályák a 3d worldből voltak, nekem az jobban tetszett, illetve a gamepad extráit is jobban szerettem. A nsmbu-ban is tetszett ahogy a gamepadon lehetett segíteni a társakat a platformokkal pl. illetve a 3d worldben a miiverse és szintén a gamepados sajátosságok, noha az mondjuk wii u pro connal jobb játszani. A DKC:TF-ben lehet jobb a switches, ott talán nem voltak sajátosságok. A Mario Kart Deluxe-on tudnék még vitatkozni, de tény h a switches pörgősebb lett, mint a wii u-s.
-
MODERÁTOR
Nyári akció, lehet máshol is lesz (kis konzol, kis akció )
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest