- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam_Shepard
addikt
válasz hszilard666 #38549 üzenetére
Hát mostmár hogy van lite, v2 a családban így tudok érdemben nyilatkozni majd, hogy vacap
Amúgy kapják be, kapásból vagy 4 gép pakkot vennék.
-
hito
nagyúr
válasz MasterMark #38547 üzenetére
Ha ez csak beállítás/kalibrálás kérdése, akkor van még remény
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Kai_Rong
senior tag
Vajon mennyire fogja lenyomni a használt V2 példányok árát az OLED? 10% bukó a mostani használt árakhoz képest? Erősen gondolkodom, hogy eladjam a saját példányomat, mert baromira nincs kihasználva (konkrétan a Wii U többet pörgött az elmúlt 3 hónapban, mint a Switch). Sikerült a kiugróan színvonalas 2019-es évben beszállni, azóta viszont a játékfelhozatalban komoly lejtmenet van. Ha nem lenne a Smash, ami napi szinten leköt egy-másfél órára, illetve nem most ősszel jönne ki az SMT V, akkor szerintem már rég eladtam volna a gépet.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Balinov
titán
Sracok, 2db joycon + Pro controller klon (type C csatis) melle van-e valami bevallt es olcso(bb) charging station?
Ilyeneket nezek, mint pl ez , kb ez az az osszeg, amit szannek ra (tudom, filler**szo)
Ugyanitt kerdezem, hogy tavaly karacsony vasarlasu V2-esnel normalis-e, hogy a bal oldali Joycon lenyegesen hamarabb merul, mint a parja. Toltesert kiabal, mikor a masik oldalin meg legalabb 2 palcikat ir a toltottseg. Ujan, boltbol lett veve
A gyari dokkal (vagy hogyishivjak) van osszerakva, docking modban jatszunk rajta, tobbnyire Mario Kart, Lego jatekok ill. gyerkoc a Minecrafttal
Koszi
B6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
DJGABI
addikt
válasz Kai_Rong #38555 üzenetére
Nekem nem úgy tűnik hogy nagyon csökkennének az árak. Bár most megint szemezek egy helyi géppel, de amilyen szerencsém van ha megvenném utána tuti bezuhanna az áruk...
Csak aztán a januári Pokesz Arceus még odébb van, meg erősen gondolkozok leginkább csak egy hákolt Switch kéne (de olyan meg csak v1-esből van, ehh)... Ezek a játékárak tényleg nem mindenkinek valók. Pl Sword/Shield-ben ehhez új fajta Max Raid-ekhez kéne az alapjáték, Expansion pass, meg még a Nintendo online előfizu is? Laza 30k egy 2 éves játékért?
(#38558) Adam_Shepard na jó, de konzolboltos persze olyan árat mondd h utána ha eladja még legyen haszna rajt.
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
petymek
senior tag
válasz hszilard666 #38539 üzenetére
Fehér joy évek óta egyszerűen megoldható kínából, új házzal.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
hszilard666
veterán
válasz petymek #38562 üzenetére
Erről miért nem tudok? De akkor szét lehet kapni úgy a joy-t hogy le lehessen festeni?
Mert akkor abszolút megcsináltatom valakivel! Van esetleg a topikban valaki aki ezt meg tudja nekem csinálni a fővárosban?ldave:
Huhh, wishlistemen van a Senua's Sacrifice, a Skyrim, és a Bioshockok is[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hito
nagyúr
válasz hszilard666 #38565 üzenetére
Nem egy nagy etwas
https://youtu.be/y700Jxb4Rs8
Nekem otthon van egy teljes Thunderbolt Project ház (nem kínai bazári minőség). Még nem vettem rá magam, hogy nekiálljak.
-
Micsurin
nagyúr
válasz hszilard666 #38543 üzenetére
Borítékolhatóan lesz szerintem mindketten elismerjük, hogy nem Samu minőségű kijelzőket fog a Ninti vásárolni, hanem leginkább az elérhető legolcsóbbat.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
hito
nagyúr
válasz hszilard666 #38568 üzenetére
Akkor még jó, hogy a billentyűzetem egyben ideért
-
ldave
félisten
válasz Adam_Shepard #38574 üzenetére
Meg kell venni mindent azonnal és akkor nincs wishlist
A Slime draws near! Command?
-
NyMRooD
őstag
válasz petymek #38560 üzenetére
Használtat nem szeretnék, szvsz annyival nem olcsóbb, hogy megérje a gari kiesést, meg ki tudja, hogy hogy bántak vele.
u.i. meg szürke importost sem.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
sgfool
tag
Sziasztok, egy olyan problémába ütköztem, hogy voltam az egyik kedves ismerősömnél, akinek switch lite van. Nekem v1-es switchem van, a nálam lévő joy conokat magammal vittem hozzá, gondoltam nyomunk coopban egy kis mario kartot, super smash brothers ultimate-t stb. és valamiért a joy conokat egyáltalán nem tudtam hozzá párosítani a lite-hoz. Benyomtam rajta a kis gombokat, hol röviden, hol hosszan, a zöld led fel alá ment rajta de egyszerűen nem tudtam hozzá párosítani még videót is néztük, ugyanazt csináltuk de nem sikerült. Esetleg valaki találkozott már ilyen hasonló problémával ?
-
ldave
félisten
Ezek a Gold pontok amúgy tök jók, lassan összejön annyi, hogy egy 10 euró körüli indie játékot meg tudok venni belőlük
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
cactuar
aktív tag
Holnap 40 perces Nintendo Direct.
-
ldave
félisten
Ez a Toem remek indie játék! Egy egyszerű kalandjáték, ahol fotókat kell készíteni a továbbjutáshoz. Semmi bonyolult nincs benne, pályánként 7 feladatot kell megoldani a továbbjutáshoz, de mindenhol több tennivaló van ennél, szóval a 4-5 órás játékidő azért simán megduplázható, ha mindent meg szeretne csinálni valaki. Ha teljes áron nem is, de érdemes felvenni a wishlistre egy leendő akció miatt.
-
MODERÁTOR
válasz cactuar #38586 üzenetére
Gondolom az OLED hype-olása lesz a fő téma... vagy nem:
A new Nintendo Direct is happening tomorrow, September 23 @ 3pm PT. Roughly 40 minutes, focusing on Nintendo Switch games releasing this winter.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
etnies
senior tag
Sziasztok, működik még a közösen vett családi Nintendo Online szolgáltatás?
"önmagam hite vagyok magamban"
-
Zolibacsi88
aktív tag
Sziasztok! Most látom, megszűnt az előfizetése az itt összeverődött családi előfizus 8-as csapatnak. Nem tervezzük már újra beröffenteni? Vagy lemaradtam neadjisten?
-
pkaresz
őstag
válasz Zolibacsi88 #38594 üzenetére
Üdvözlet Mester!
Jó újra látni!!! 😀"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
MODERÁTOR
válasz Zolibacsi88 #38594 üzenetére
Switchudvar is újraéled? Ülj le, mesélj, hiányoztál
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
pkaresz
őstag
válasz Zolibacsi88 #38596 üzenetére
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz koncsik #38597 üzenetére
A szerelem projekt🥰. Nem, munka mellett tanulok, + jogosítvány és egy kis Switch esténként. Tegnap előtt rávettem magam, hogy 400 óra után befejezzem a BotW-ot. Az az érzés, mikor tudod, hogy még egy ilyen új élményt adó játékkal nem biztos hogy fogsz találkozni, csak most engedtem el ezt az érzést, és befejeztem. Az utolsó harcot. Üres a lelkem.😂
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OpenWRT topic
- Politika
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Óra topik
- Opel topik
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest