- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
Elérhető immáron a Nismo R34-es Skyline modellje (Z-Tune verzió).
-
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #11401 üzenetére
Reméljük,hogy teljesítményben is méltó a nagy névhez.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
odébbb
tag
Jó Reggelt ASZFALTBETYÁROK !
Remélem a kövi pöcsbe lesssz mr2 , mert azt várom , épiteni szeretnék egy két ördögűűző-brutálmetáll-híró vaskalapácsot.....
"c"-osztályba építettem a harisnyát , csak az a gáz -hogy az mr2 lenyom mint a bélyeget.Nemnagyon vagyok eszálva az eddigi felajánlott igc- verhominákkkal , egyszóval sirba tesz , hogy nemgondolkodnak ésszerüen...
Kellene több pálya , valaki vehetné a fáradságot , és beszólhatna ennek a bagásnak , hogy jó lenne ha a térképp , úgy világítana a sok elérhető pályától , mint a karácsonyfa .
odébbb
-
callmeakos
veterán
válasz odébbb #11403 üzenetére
MR2ről kár is álmodni. HA észrevetted a bejövő autók tendenciáját igazi nyertes verdát eddig nem tettek be. Se az LFA, se a DBS és még sajnos a GT-R SpecV sem egy RTRX/911 GT3 RS szintű verda. Talán a mostani 69es Mustang Boss az ami egy kicsit kilóg a sorból jó értelembe. De MR2őt én szerintem kár remélni. Az az autó még most is elég durván karcol.
All→M8
-
UFO1
senior tag
válasz callmeakos #11405 üzenetére
Ha csak nem vesszük az LP640-et, azzal azért meg lehet szorongatni egy-két top vasat sőt ...
-
gyuszito
senior tag
válasz callmeakos #11405 üzenetére
kinek mi a véleménye a carbon limited edition z06 corvette-rõl? az elmúlt napokban mentem vele pár kört jónak tünik!
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
SpeedDemon19
csendes tag
Valaki megsúgná, hogy mennyibe kerül egy 350z és milyen kitek vannak rá?
Megköszönném -
chris1997
aktív tag
válasz noblem1983 #11408 üzenetére
Az hát.
Az a CLE egy dög. Semmiképp sem rossz választás.Demon: tessék
[ Szerkesztve ]
-
gyuszito
senior tag
válasz noblem1983 #11408 üzenetére
Én is azt tapasztalom, hogy fantasztikus a verda, bár az irányítását el kell sajátítani
-
csak IGC
tag
Melyik az az autó world-ben amelyik tuning-al a legjobban gyorsul végsebességre?
DE persze S és A osztályból.Na majd az 50mm-esre leszek én kíváncsi :)
-
gyuszito
senior tag
válasz csak IGC #11413 üzenetére
Top-ra nemtudom, de statilag is, és érzésileg is a Z06 CLE a leg brutálisabb eddig autóim közül.
Tuningjával még kínlódom, de majd kialakul. Most kapott egy Ultra Sárga rúgó szettet, és a kanyarodás annyiból könnyebb vele, hogy ha berángatom, akkor picit kitolja a farát, és könnyebben ráteszem kanyarra, mert egyébként kicsit tolja az orrát, de ilyen gyorsulás mellett nemcsoda
Kicsit el kell engedni a gázt kanyarban, esetleg pumpálni, és pöpec a verda[ Szerkesztve ]
-
Bekő Tóni
tag
válasz csak IGC #11413 üzenetére
Általában tuningolva, topra is az gyorsul a legjobban, amelyik üresen egy adott útszakaszon (hajógyárban keresztben). Ezért linkelem ezt az összehasonlítót (lapozz kettőt és ott kezdődik egy nagy táblázat)
[link]
ACC a gyorsulás oszlopa, TSD - a végseb. nitro nélkül, NXA a nitróerő (mennyit dob a gyorsuláson) - mindez alkatrészek nélkül.(hmm most hogy ránéztem látok egy ilyet: gyorsulás: Mclaren MP4C: 226 km/h, SLR McLaren 722: 225 km/h - tényleg ilyen jól gyorsul az SLR?)
-
Bekő Tóni
tag
válasz gyuszito #11414 üzenetére
Üdv a klubban, küldök két vidit csak úgy (én most szálltam le róluk - ebéd mellé jó volt +egyedül vagyok a hétvégén )
R-RRRrrRrrRrrrrrörööröööööö - hünk - hrrrrrröröööööör - hünk - hrrrrröööööö
ugyanilyesmi kis énektudással:
[link][ Szerkesztve ]
-
csak IGC
tag
Kösz srácok választ.
Ha a táblázat szerint nézem akkor gyorsulásra és irányításra a Pagani Zonda Cinque az első szóval ez a legbrutálisabb most a játékban.
A második gyorsulásra Corvette Z06 Carbon Limited Edition.
Végsebességre pedig az első helyen a Lamborghini Reventon.
Második helyen végsebességre megint csak a Pagani Zonda Cinque.Na majd az 50mm-esre leszek én kíváncsi :)
-
csak IGC
tag
-
-
csak IGC
tag
Na majd az 50mm-esre leszek én kíváncsi :)
-
csak IGC
tag
Na majd az 50mm-esre leszek én kíváncsi :)
-
Bekő Tóni
tag
válasz gyuszito #11421 üzenetére
Nem, nem semmi olyasmi, csak annyi hogy egyedül vagyok és mehet magas hangerővel a hangfalra. Máskor ilyenkor az van, hogy jön a drága és lelövi az egészet az on/off gombbal. Majd megy vissza oda ahonan jött és hátrafordulva még megkérdezi "...amúgy milyen kocsi volt?"
-
Bekő Tóni
tag
válasz csak IGC #11420 üzenetére
Hát, a különböző szintű (1*-4*) tuningok, különböző képpen hatnak a különboző autókra az tuti.
De ha két klönböző autót ugyanazokkal az alkatrészekkel feltuningolsz, akkor egymáshoz viszonyítva, tuningolva is ugyanolyanok leszek mint alapon.Végsebesség, gyorsulás, kanyarsebesség - minden az overallból jön, azt meg az egyes alkatrészek minden kocsinál ugyanazzal a % értékkel dobják meg. Ami erősorrend van az alap kocsik között, az megmarad a tunigolt kocsik között is.
-
stefyY
őstag
...kitöröltem a profilom, kérem a tapsot...nyomtam két entert a választó képernyőn, és volt profil, nincs profil...az gz.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Tyrese618
csendes tag
Na a 30€ért kaptam 25.500SB-t plussz a Sestot...Van még hozzá 3Milla igcm...most valahogy megpróbálom okosan elkölteni
-
Tyrese618
csendes tag
Megéri megvenni a nismos skylinet? Sokkal jobb mint a sima r34?Továbbá kapnom kellett volna boost vásárlásnál green skull os neont is de nincs az aftermarket invertoryban a nissanos matricák megvannak meg a sestot is megkaptam...hát ez a sesto egy istenkirály Ha kártyázok hogy éri meg jobban platinum kártyákkal vagy az arannyal? Venni akarok két SB-s autót az első a cinque lenne...azt mondják az a legjobb mellé gondolkozok az RTR\X en vagy a Koenigsegg-en vagy esetleg még az M1 procar...Ha valaki valami teljesen mást ajánl azt is megnézemTovábbá 3milla igct mire költenétek? LFA ra vagy ezek mellé a boostos kocsik mellé már felesleges? inkább vegyek R35 öt meg még valamit ? Na tessék kérem szépen itt van a tőlem meg szokott kérdés zuhatag A válaszokat előre megköszönöm
-
stefyY
őstag
...jövök Apex-re boldogítani titeket...bye bye Chicane...bátyámat is átrángatom.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
...Kipiev néven találtok meg Apexen is, akit látok magyart, felveszek : )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest