Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    Újabb fejlemények:

    Miután beszéltem a 1270-nel, ahol ugyancsak azt mondták, hogy B csomag lehet, valamint bementem a Vodához ma délelőtt, ahol megint csak azt mondták, hogy B-s árak érvényesek, megnyugodtam, szóltam a cégvezetőnek (anyunak), hogy mehetünk készülékeket venni. Bementünk, elmondtuk, miről van szó, mivel természetesen az, akivel beszéltünk délelőtt, éppen más ügyféllel volt elfoglalva. Az új ügyfélszolgától távol állt mindenféle kedvesség vagy segítőkészség, azt mondta, hogy ne mvásárolhatunk B-s csomagból, vegyünk az A-ból, vagy fizessünk előfizunként 37k kötbért, akkor majd lehet B.s csomag. Anyám erre kiakadt, én meg elmondtam neki, amit már korábban is akartam: bírja ki egy évig, aztán jöjjön át mindenki a másik előfizus flottás csomagba hozzánk, ezzel a havi 18k leesik havi 8-10k környékére, ami kb 200.000 Ft-os spórolás a köve két évben. Ezt meghallotta a kisasszony, mire egyből kész volt telefonálni - én már kértem erre, hogy hívja fel a központot, de magától eddig nem akarta megtenni. Nos, a telefonhívás után annyit mondtak nekünk, hogy egy óra múlva lesznek fejlemények.
    Egy óra múlva édesanyám telefonált, hogy hívták őt és mehet a készülékekért, épp úton van. pár perc múlva pedig már hívott, hogy meg is vannak.
    Sajnálom, hogy ennyit kellett szenvedni mindezért, ráadásul a felajánlott Nokia 6300, amivel kapcsolatban már majd' két hónapja hívtak, még mindig nem érkezett meg, ami megint csak bosszantó.
    Pedig szeretem a Vodát, mert nagyon jó készülékárai vannak, a szolgáltatás is tetszik, de ez az egész cécó zavart. No meg a helyi ügyfélszolgálatos kisasszony hozzáállása, flegma viselkedése is, főleg hogy a kollégái kiemelkedően kedvesek, ráadásul értik is a munkájukat.

    Ha megérkezik a 15k-s Nokia, valamint jövő évben vagy két év múlva felajánlanak majd valami nagy akciót, akkor biztosan enyhül ez a keserű íz a számban. Mindenesetre visszamondom a Netet és inkább a Pannonos csomagommal fogom használni a következő időszakban.

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák