Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz t.imi #83250 üzenetére

    Nálam kb. 30-60 percig tartottak az eddigi átvizsgálások. Nem emlékszem már pontosan, mert 3 éve volt ilyen utoljára. Addig meghívtam az eladót egy italra az egyik közeli kávézóban és tök jól elbeszélgetettünk.

    Amúgy nagybátyám most már jópár éve egy Renault Espace -t vett. Hiába mondtam neki, nem vizsgáltatta át az autót. Pár éves volt és jól is nézett ki. Aztán jöttek a hibák és kiderült, hogy valószínű árvízkárosult autó lehetett. Meg nem mondom mi alapján, mert nem értek hozzá....de két szerelő is ezt mondta neki. Azóta elég sokat ráköltött...bár lehet inkább eladni kellett volna.

    Persze szélsőséges példa és valószínű többet ér egy kihívott szaki, mint a semmi...de én akkor is egy műhelyes átvizsgálást javasolnék. Azért nem két fillért költ el az ember amikor autót vesz, és könnyen lehet drága buli a későbbi javítás.

    Szerk.:
    Persze van ellenpélda is. Párom tesója Mazda -t vett. Az övét átvizsgálták, de később jöttek meglepetések. Állítólag nem lehet minden hibát kiszűrni, de én inkább a rendes átvizsgálásra mondanám, hogy jobb mint a semmi.

    Meg azért ezek mégsem új autók, hanem használtak.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák