Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz rob210 #63558 üzenetére

    Óh, jaj, ezeket mennyire ismerem, és még most is libabőrös leszek, ha visszagondolok.
    Jah, pont veled volt rossz példálozni, te mondjuk vezettél ilyen helyeken, még 1-1 kép is megvan a topicban. A lényeg, hogy érted miről beszélek.

    (#63559) forceberg Pedig, ő is írta, meg megírta, hogy ilyen is van. Ez a hülyén / balesetveszélyesen közlekedés egyik véglete.
    Általában, ha valaki lassabban halad, mint a megengedett, az okkal teszi. Ha a körúton, GPS alapján 50-el mész, a külső sávban, garantált a pusztítás, ha eléd ugrik a zebráról egy villamoshoz rohanó, eléd gurul egy parkolóból kiálló, ajtót kinyitó, előtted parkoló helyet találó, és satuzó autós nem figyel, a bringás előtted megborul, vagy jobb esetben szlalomozik egy kátyú miatt. Valahogy minden egyes alkalommal, ha a körúton megyek, valami mindig van. Ha van két sáv, maradok deffenzív, aki hetvennel száguldozni akar a belső sávban, pirostól pirosig, az tegye, aztán várja meg a helyszínelőket, meg a mentőt.

    (#63560) shiftyhungar a vicces pont az, hogy a Petőfi híd - Blaha közötti szakaszon, pont, hogy 40-45-tel kapod el a zöldhullámot, pici gázzal, motorfékkel. Szóval igen. Ott igen. Mi a jobb, ha beállsz a bringás mögé 30-cal, vagy az, ha kikerülöd, kvázi nekiszorítod az út szélén parkoló autók tükrének, ha rányitják az ajtót, és nem tud kiugrani oldalra, ő nem összetöri a lökhárítót, hanem meghal. Bennem azért még elég élesen él az emlék az egyik tanárom temetéséről, aki pont így járt.
    Ha meg megelőzöm, cca 10-15 km/h-s sebesség különbséggel, a következő lámpánál, torlódásnál úgyis elmegy mellettem, így meg szépen együtt érjük utol a következő sort, nem kell fékeznem, nem kell újra elindulnom, hanem felveszem a forgalom ritmusát.

    A Váci, Soroksári, vagy Kerepesi úton eszem ágában sem jutna szöttyögni, mert azok lényegében városon belüli gyorsforgalmi utak, ott lehet menni mások veszélyeztetése nélkül, de amíg a körút egy nagy parkoló 1.5 sávval, addig...

    Megjegyzem, itt most nem a kocsi órája alapján mutatott, hanem a valóságosabb, GPS alapján számolt sebességről van szó.

    Szerk: off

    [ Szerkesztve ]

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák