- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
Chance #15659 üzenetére
D90 egy nagyon jó váz,ott nem nagyon lesz problémád valószínű..Néha én is visszasírom
De a sigma fókuszát ne hasonlítsd össze egy nikkoréval...Főleg gyengébb fényviszonyok mellett leszel bajban majd...Ha neked ez nem gond és vázcseréd sem mostanában lesz,akkor nyugodtan vedd meg. -
Elektrosokk
veterán
válasz
Chance #15659 üzenetére
Én használtam a sigma korábbi verzióját, azon a fókusz lassabb jóval, bár téveszteni nálam nem tévesztett, portrézni is szoktam vele, kevés fényben nem túl acélos a fókusz, de azért bőven használható szinten van, a képminősége meg brilliáns. szóval árérték arányban a legjobb szerintem. (a nikont nem próbáltam)
-
szeva000
addikt
válasz
Chance #15625 üzenetére
egyiket sem
nikkor 105mm f/2.8G ED-IF AF-S VR Micro...és nem lesz szívás.
Nekem a D90-en anno a tami még j is volt nagyjából,a d600-on teljesen használhatatlan,de már akkor is sokat fókuszált félre....A sigmákat szintúgy cserélni kell most már...Sztem inkább kezdj el gyűjtögetni a nikkorokra ,mert ha vázet cserélsz semmi biztosíték nem lesz egy pontos és jó fókuszra másképp....
de nem erőszak ez -
Throme
veterán
válasz
Chance #14006 üzenetére
Te ezt most direkt csinálod? Meséld már el nekem légyszíves hol lett olyan leírva általam (más meg nem érdekel) hogy nem jó, szar, vagy vállalhatatlan képek készülnek vele?? Tényleg nem érted, vagy csak engem bosszantasz?
Forceberg leírta a saját tapasztalatát, én meg az enyém. Ennyi. Majd a kérdező eldönti mit vesz.
(ezek után azon se csodálkoznék, ha átmenne canonosnak).
-
Kleroo
veterán
válasz
Chance #13603 üzenetére
Megbízható, rendes. Vettem már tőle használt portékát, és új árut is. Mindkettő esetén minden a korábban leírtak alapján zajlott nem volt semmi susmus.
Szokták nyilvánosan fikázni ott, de többnyire a "stílusa" miatt. Azt pedig megértem hogyha jön már vagy az 1000. ember aki gigászi hülyeséget kérdez, és mennyit enged a feléből mondattal indít, akkor már megfárad, és annak mogorvábban jelzi, hogy nem....
szerk: Nepper, ezzel foglalkozik jó ideje.
-
Anubis_9
addikt
-
-
JohnyBlue
addikt
-
imyourfriend
őstag
-
Byk01
őstag
válasz
Chance #10064 üzenetére
Jó tanács nem adható ez esetben. Nem véletlenül voltak a nagy viták régen. Igazából annyira más a kettő, hogy csak te tudod eldönteni, mi a fontosabb neked azokból a tulajdonságokból, amik az egyikben megvannak, és a másikban nem.
Pontosabban egy jó tanács talán mégis van: a D3100-at cseréld le D5100-ra, és mellé vegyél D90-et -
csacsi77
senior tag
válasz
Chance #10064 üzenetére
Hát esetleg egy jóárasított D7000 lenne a nagy előrelépés. Nagyon jó szenzor, vázba épített fókuszmotor, státuszkijelző, remek LCD, jó fogás (bár a D90-nél szerintem egy hangyaf@sznyival rosszabb) és még videózni is jobban tud, ha ez szempont.
Ha belefér a keretbe én azt venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest